משיכה לעולם השליטה.

blue hart

New member
משיכה לעולם השליטה.

יש לי משיכה אדירה לעולם השליטה בתור נשלטת... אבל יש כמה דברים שמפריעים לי ומונעים ממני להכנס לעולם הזה...
השליטה הטוטאלית הזו כביכול... שהשולט מצפה שתעשי כל אבל כלללללל מה שהוא רוצה.. זה לא הגיוני בעיני...
אתן דוגמאות... נגיד הוא אומר:
*היום את לא תלבשי תחתון בכלל ותסתובבי ככה כל היום...
*עכשיו את לא מעשנת (נגיד ואת מעשנת) עד שאגיד לך אחרת...
*צלמי את עצמך ערומה ושלחי לי את התמונה...
*היום את שמה חצאית מיני וחולצה עם מחשוף...

ודמיינו לכם כל מיני בקשות כאלה שיכולים לשנות בן אדם ולהזיז אותו מהאמונות שלו... להפוך לו את כל עולמו ומה שהתרגל אליו ומה שהוא בוחר לעשות...

אני חושבת שלכל אחד מאיתנו יש קווים אדומים... לפעמים ישנם הרבה קווים אדומים שאם את חושפת אותם בפני שולט הוא אומר לך: אז את רוצה להיות השולטת על החיים שלך אני מבין... את לא נשלטת אמיתית.

האם בשביל להיות נשלטת את צריכה לעשות כל אבל כל מה שהשולט שלך אומר לך? זה פשוט לא הגיוני בעיני...

שליטה טוטאלית בהכל בהכל הוא דבר שאני לא חושבת שאני יכולה לתת למישהו לעשות בי. ומצד שני הייתי רוצה איזה שולט...

כל מה שאני אומרת זה אחרי שיחה עם מלא שולטים... כל אחד והשריטה שלו... היה אחד שאמר לי... איך שאנחנו נפגשים אני רוצה שתרדי לי. אבל אני למשל בחורה שצריכה זמן... זמן להכיר את הבן אדם... נו אז מה אם אתה שולט? זה לא אומר שאתה יכול לשלוט עליי על ההתחלה... אני צריכה להכיר אותך קודם.. לראות בכלל אם זה מתאים לי.

אני תוהה אם אי פעם אמצא את השולט שלי.

UltraL

New member
השולט שלך תמצאי

באתר sholtim.com יש שם להשכרה לפי שעות.

עכשין ברצינות. הגעת למקום הנכון, כאן יש מגוון דעות וגם מתחילות בעולם השליטה מתקבולת בברכה ובחום.

קודם כל אם הוא ימנע ממך לעשן הרי זה מבורך. הוא מוסיף לך כמה שנים. מצד שני לא בטוח שבגיל 92 תזכרי איך הגעת עד הלום.

טיפוס שמבקש ממך לתת לו מין אורלי ברגע שנפגשים באמת לא סיפור וייחודי חדש ושמעתי ממספר חברות נשלטות
וכן יש אנשים שחיים בסרט ומבקשים לקבל שליטה מיידית. זה כמו ההבדל בין מרק ביתי שאשיתי מבשלת למנה חמה שמחחמים במיקרוגל.

לגבי הדברים הפרטניים שאת מדברת עליהם, עם הזמן תראי בהם מחמאה ואולי תרצי בהם בעצמך.
בסופו של דבר כנשלטת את רוצה שהשולט שלך יחשוק בך ויראה בך אשה סקסית ולא ירצה אחרת.
אם הזמן תוכלי להפתח להיות ה"זונה:" שהוא רוצה ולהוריד ממך שכבות של ביישנות ולהיות משוחררת יותר למיניות שלך.
זה לא יקרה ביום אחד.
אלה אם כן את רואה שליטה ללא כל קשר עם משיכה מינית ואז מדברים על נשלטת שהיא שפחת בית או סוג אחר של נשלטת שלא רואה בשליטה משיכה מינית כלשהי.

מה שאת צריכה לצפות משולט סביר זה הסברים על מהות השליטה , על הדברים שהוא רוצה ממך ולמה, על גבולות שיש לך היום ועל תהליך
שבו את תלמדי על עצמך כנשלטת ולאט לאט תוכלי להתגבר על גבולות מסויימים ותשמרי על אחרים.
למשל ללכת בלי תחתונים לקולנוע כאשר את לובשת חצאית מיני זה רק בעיה של ביישנות ושמרנות ולא צריך בשביל זה הרבה בדסמ.

ללכת להזדיין עם 4 גברים כי השולט אומר לך זה כבר נושא כבד ודי לא מקובל.

UltraL

New member
אין אתר sholtim.com?

אולי תגידי את בתור קבוצת מיקוד, כמה היית משלמת מנוי לחודש ?

אם לא הבנת שזו בדיחה , השכרת שולטים לפי שעה, אז מצטער לנפץ לך את הבלון. את השולט שלך תכירי בדרך הקשה כמו כולן.

A לוןA

New member
כמה נקודות:

ראשית, לכל נשלט יש את הזכות (ובעיני גם את החובה) להגדיר ביחד עם השולט מהם הגבולות של משחק השליטה. אין דבר כזה שליטה טוטאלית, אם את לא מוכנה לשליטה כזו. אם למשל קביעת הלבוש שלך היא גבול מבחינתך (נגיד ואת עובדת במקום עבודה שמרני- להגיע עם מחשוף ומיני זו לא אופציה)- אז זה גבול. את יכולה להגדיר גבולות "קשים" ו"רכים"- אבל גבול זה גבול. אז שבי עם עצמך ותגדירי גבולות, וכך תציגי אותם בפני השולט הפוטנציאלי שלך. אם אחרי שיחת הגבולות יהיו גבולות שהוא לא יוכל לחיות איתם- אז כנראה שצריך לחפש שולט אחר.
שנית- זה שהאוריינטציה שלך היא נשלטת ושלו שולטת, עדיין לא אומר שהוא השולט שלך. בדיוק כמו שאם המשיכה המינית שלך היא לגברים ושלו לנשים זה לא אומר שאתם מזדיינים בשניה שנפגשים. בשביל להגיע למערכת יחסים של שליטה צריך אמון, ביטחון ותקשורת- ואלו דברים שנבנים (אני מתייחס למערכות יחסים של שליטה, לא לסטוצים/מזדמנים וכו')- ומסירת שליטה היא דבר שמתבצע בהדרגתיות עם היבנות מערכת היחסים. מי שאומר לך "איך שאנחנו נפגשים אני רוצה שתרדי לי" דומה מאוד בעיני למי ששולח מסר "על 4 כלבה! מעכשיו אני השולט שלך"- יכול להיות שזה עובד על מישהי, אבל זה כנראה לא מה שאת מחפשת, ושליטה זה לא אינסטנט. זה תהליך.
אם מישהו בונילה היה אומר לך דבר כזה היית מעיפה אותו מכל המדרגות? אז זה שהוא "שולט" לא עושה את זה לגיטימי. מערכת יחסים של שליטה (בהנחה שאנחנו מכוונים לכזו) היא קודם כל מערכת יחסים ורק אחר כך שליטה- וכך צריך להתייחס אליה.
שלישית- "נשלטת אמיתית" ו"תעשי כל מה שאני אומר" וכל היתר- אלו מניפולציות באגורה של "שולטים" שחושבים שעל ידי ערעור מי שמולם הם יצליחו להחליש הגנות. מי שמשתמש בקלישאות המניפולטיביות השחוקות הללו ראוי לו שיבעט באחוריו, ויפה שעה אחת קודם.

זה שאת נשלטת, לא אומר שאת צריכה לציית בצורה עיוורת ומהרגע הראשון לכל מי שמגדיר עצמו שולט- מכיוון שהוא עדיין לא השולט שלך, ובוודאי שלא אומר שאת צריכה לוותר על עצמך ועל עצמאותך.

מדוייק.

ומוסיפה -
כותבת ההודעה הראשית ציינה "הזזה של אדם מהאמונות שלו". שולט שינסה לעשות דבר כזה באמת ראוי לבעיטה באחוריים.
האם שולט יכול להורות לי לאכול בשר? או לצום ביום כיפור? (או לחלופין לא לצום אם הייתי שומרת מסורת)
מה פתאום?!
וכבר שמעתי גם על "שולטים" ששולחים הוראות לנשלטת שעלולות להפריע לה בעבודה ("צאי עכשיו ובואי לפגוש אותי. מה זאת אומרת יש ישיבה? אמרתי צאי ובואי!") או להביך אותה בפני חברות/משפחה בדרכים שונות. אלה אנשים שלא מכבדים את הנשלטת ואת חייה - ובשום אופן אין לזה מקום.

Whip

New member
סינון, סינון ושוב סינון

סינון מצוין יהיה להקשיב לעצמך ולהעיף את כל ה'שולטים' עם הדרישות הבלתי סבירות, אלה שלא מוכנים להקשיב ואלה שלא מוכנים לחכות.
מי שיישאר כבר יהיה מועמד סביר לתפקיד השולט שלך, ואז יגיעו שלבי ההיכרות, המפגשים וחיבור הנפש והגוף.
ואל תהססי להעיף את מי שלא מכבד אותך. זה שהוא קורא לעצמו שולט לא נותן לו שום זכויות בשלב הראשוני של ההיכרות. כרגע הוא גבר זר שאת מכירה, לא יותר.
אם הוא יהיה ראוי בעינייך ואת בעיניו, ויהיה חיבור - אז הוא יהיה השולט שלך.
שיהיה הרבה בהצלחה!

התמסרות באה עם הרבה אחריות

וצריך לבדוק טוב טוב מי הוא האדם שאיתו את יכולה לשים את גופך בידיו, לפרוש כנפיים ולעוף!
&nbsp
כמו שאלון אמר, מניפולציות בשקל כמו "את לא נשלטת אמיתית" צריכות להיות לך לנורות אדומות. ככה לא בונים אמון ולא יחסי שולט-נשלט.
&nbsp
אין דבר כזה "נשלטת אמיתית" ו"שולט אמיתי" ועוד כל מיני טייטלים מפוארים. אין ספר חוקי בדסמ שמחליט מה אמיתי ומה לא.
תעשי מה שטוב לך, תקשיבי לעצמך- רגשות ומחשבות.
בסוף יגיע האדם שהפנטזיות שלך יתחברו עם שלו והגבולות של שניכם יתאימו פחות או יותר.

למעלה