משיכה לאופל = טבע אפל?

nati6589884

New member
משיכה לאופל = טבע אפל?

האם זה שאטני נמשך לדברים אפלים, מזעזעים ומאוד אלימים. וממש נוראים על גבול זוועות זה מעיד על בתור אדם שאני רע?: אני שואל את זה, אחד הנושאים שמרתקים אותי אותי הוא " אהבה/שנאה" כמה שזה נשמע מטומטם זה נושא מרתק, אני היה גלוי אני מתחיל לחקור את אונס והתעללות בכלל צופה בהכל, רואה מה לעשות שהסקרנות מאותת לך המוסר ננטש זה כמו צל ורוח שמעו]ף לך מעל הראש מצד אחד אתה רוצה לקרב עצמך לנפש אבל מטלים צללים מעלי ראשך שמובילה אל הרוע שמכונן מבלע אותך, מה עתכם על הסוגיה הזו? תמיד תפסו אוטיסטים,"כנשמות" כאנשים סופר עדינים אבל וואלה מה אני ימאמר לכם ללא בושה או התיפיפות אני וואלה לא מתקרב לאף אחד מהושגים האלו, הרמת אלימות שבי, הרוע והגרמת סבל היא כה עצומה וגדולה שאני אישית לא מכיר אף אחד ברמה הזו, והייתי במקמות הכי סגורי.ם אז אני גם כבש שוטה גם עשב שוטה בעולם הזה האוטיסטי בתוך הקהילה אני גם נט זר כמו בכל מקום שעליו פני מעודות. אני אשמח לתשובה על הדשאלה למשיכה לאופל, בעניי זה לא בהכרח רוע אלה רצון לחקור חלק מהותי מהגישה הכללית העולמית הקיומת והכל כך מעניינת, אהבה היא הכל היא החוט שמושכים בו ומזיז את הגלגלים שנעים אבל הרוע בתוך הגלגל נמצד ומנסה לעתק, לשכפל את עצמו על הקיים. אז מה לעשות? לעייף אותו או לשלבו בו?
שאלה מעניינת. אהבה שלמה היטא דבר מרקק, מי יודע מזה אהבה? לא יודע, אז אני ישר אתכם. ראיתי הכל, צפיתי בהכל, אם מי שהוא בא עלי בטרוניה או בקטארוגים תקפצו לי על חבל תקעו את הראש בתוך החול, שם אלף ואחד זין.
זו שאלה אז להתייחס לשאלה, כל ביקרות שתופנה תקבל בחיוך מלא שינים, ואהבה.אז אפשר לומר הכל התגובה תהיה בהתאם...

nati6589884

New member
אגב הבחורה היחידה שאני מכיר או חושב שיכולה לעזור לי.

גם כן עושה לי צרות ולא רוצה לדבר איתי, היא בחורה סופר מעניינת.
אבל לא מדברת איתי אז אין לי עם מי לדבר על זה, כל הבחרות כל כך רגשות.
אז גם כן אני לבד במערכה. יש דברים שלא מדברים עליהם?: איזה באסה למוות
על עצמי למוות שאני יכול לדבר על הכל אבל גם למות בעדי ולמות איתי שאני כזה
רע. אבל המוות הוא מותך ומותי הוא איתך קיצור כל מה שרע כולם בורחים...

nati6589884

New member
למוות זה טוב?

סתם שואל את עצמי אם למוות זה טוב, ולא יודע מה התשובה אבל זה מעניין
....

nati6589884

New member
בא לי למוות משברון לב.

יצא לכם שריצתם למוות כי נשבר לכם הלב? זה קרה לכם שהדבר שיכל להאיר את הנקודות השחורות בחייכם גרם לכם לרצות למוות? אהבה היא דבר רע מאוד וטוב מאוד בשבילי היא הרסנית. רוצה רק לשקוע כבר הדיכאון לא עוזב אותי המחשבות...

nati6589884

New member
דלמוית למחוק את הודעה על שברון לב.

מצב רגשי יותר מידי, משתנה מרגע לרגע חייב חופש.

הייזל

New member
סקרנות, משיכה לאופל אינה רוע

ואדם שנמשך לצד הזה מוגדר כמורבידי ולא כרע. לכולם יש את המחשבות האפלות הללו את הדחף הרצחני וההרסני. השאלה האם אתה פועל לפיו? האם אתה רוצח ואונס?
אני חושבת שהאלימות שאתה חש נובעת מכעס ומפחד בגלל כל מה שקרה לך וקשה לך לעבד את הרגשות הללו כי הם גדולים מדי אז אתה מבטא אותם באלימות. אולי כדי להשקיע בשק איגרוף? להוציא עליו את כל האגרסיות כדי שתוכל להתמודד עם הרגשות שלך בלי פחד שתרצח מישהו?
&nbsp
לגבי העניין של אהבה. אני לא יודעת, אני לא חושבת שמישהו באמת יודע להסביר את זה. את ההרגשה הגורפת שאני אוהבת את כולם ורוצה לחבק את כולם ושהכל יהיה סרט של וולט דיסני אני מכירה וגם לא מצליחה להבין מאיפה זה מגיע.

nati6589884

New member
היו לי מחשבות שכמעת הגיעו לפגיעה.:

למשל מחשבות " רוצח סדרתי" אם את מכירה, את אמרת שאין אוטיסטים שיש להם נטיות אלימות או פסכופתיות אני לא בטוח אני חושב שלי יש. אולי אני בכלל לא אוטיסט בגלל זה יש לי. אבל אני מאמין שעל פי מה שאני רואה אני בהחלט אוטיסט. אבל כן קרו מקרים בהם תכננתי ופגיתי ונסיתי לרצוח מגיל צעיר. היצר קיים בי באופן אפקטיבי. אני חושב שאצלי זה יותר חזק ויותר בולט זה חלק ממני זה לא מחשבות חולפות אלה חשיבה כללית שקיימת כמעת תמיג, למשל אתה עובר לך מחשבות על להרוג סתם שאתה מסתובב בלילה ברחוב.
וכן הלאה. מזעעזע אני יודע אבל זה המצב. הבזמנו ביקשתי טיפולים לא רצו לתת לי, אז התייאשתי. ואני לא יוצא כבר מהבית. תודה על התייחסות הייזל.

arana1

New member
לי מעולם לא היו מחשבות כאלה

וגם לא הזיות על נקמה,
אבל למשל מאוד נהניתי מסדרה כמו דקסטר, לפחות בהתחלה, שמספרת על רוצח סדרתי, אבל זה בעיקר בגלל שהיא תארה בצורה מאוד יפה ואמינה, התנהלות של חריג חברתי, כזה שלא באמת מחובר למצע הרגשי של השאר.

גם יצא שהרגתי ממש המון אנשים, חלקם גם מטווח ממש קצר, וממש לא נהניתי מזה בכלל, אפילו להפך, זה הכניס אותי לשוק רגשי מאוד קשה שלקח לי די הרבה זמן להתאושש ממנו.

אתה לא באמת יודע מה תרגיש עד שאתה לא עושה את הדברים,
יש הבדל עצום בין להזות על רצח לבין ממש להרוג אדם,

nati6589884

New member
כן אבל נסיתי להרוג בן אדם.

אני יודע מה זה, דקרתי את אחי אני יודע מזה לדקור, אני גם נסיתי להרוג ילד שהייתי
בן כאילו לא ממש בכוונה אבל דפקתי לו בעיטה בלב הפלתי אותו על הרצפה ונתתי לו מכות,.
&nbsp
גם הצדתי זכין לילד לצוואר שהייתי ילד. עשיתי הרבה דברים כאלו עדיין לא רצחתי. אבל הייתי מאוד קרוב לזה. תאמין לי ארנה אני יכול להיות אלים נורא, לפני כמה חודשים כמעת שברתי לאחי את הצלעות. נסיתי להרעיל את חברה של אמא שלי כמה פעמים, נסיתי לשרוף בית שהיה בו ילד כי הו הציק לסבתא שלי הבן אדם הזה, אני מצטער היום אבל עשיתי ברים נוראים אם תאמינו ואם לא זו המציאו,ת לפוצץ בית שיש שם ילד בן 6 זה לא נראה לי מעשה נחמד כל כך נכון?: כי הוא התעלל בססתא של האבא שלו אז הילד היה שם ולא הייתה לי בריריה כי אחר לא הייתי מצליח, אבל לא קרה כלום עצרו אותי בזמן. זו הייתה תקופה נוראית שהייתי בן 15 הייתי מופרע לגמרי אז....

arana1

New member
כנראה שאנחנו מאוד שונים בקטע הזה

אני מעולם לא הרמתי יד על אדם,
אפילו כשהייתי ילד קטן וחטפתי כל יום מכות לא החזרתי מעולם,
אני לא מסוגל לאלימות,
אין בי את זה בכלל.

nati6589884

New member
אני חושב שאני חייב לבורח מזה.

אני מתקנא בך הלוואי שאני הייתי כמוך לא אלים הלווטאי אני מתפלל ליום הזה.
ואני לא אדם דתי.

nati6589884

New member
איך אני יכול להפטר מזה?

זו השאלה, אם אדם רוצה להיות טוב מה עליו לעשות?

nati6589884

New member
אתה לאונרדו דה וינצי.

קראתי עליו שהיה מרים זחלים מאדמה, לא היה פוגע אפילו בזבוב, אטבל לצד זה הוא בנה מכונות מלחמה איומות שיכולו להרוג 50 איש במכה או אפילו 100 דברים משוכללים מאוד, בענייך היה לו פיצול? זה נאמר בספר של מרקובסקי על לאנרדו איך יכול להיות שאיש עדיין נפש הזה בנה מכונות כה אימות שיכולות לגרום לכזה הרס, מה דעתך, נושא מרתק לא?

nati6589884

New member
שאגב לעניות דעתי עוסק גם בי.

מצד אחד אלימות מצד אחד רכות זה מרתק לפחות בעניי...

arana1

New member
יכול להיות שהוא הוקסם מהמכניקה

גם את מה שאיינשטיין חשף, שהיה פשוט שיר אהבה מתמטי, הפכו לנשק הכי נורא בעולם,
וזה קורה כי מי שקבע, ועדיין קובע, זה הפסיכופאטים ולא המדענים והאמנים והאנשים האוהבים,
סביר שלאדם כמו לאונרדו, שרצה לשרוד, ולהשיג תמיכה במחקריו ובפיתוחיו, לא הייתה הרבה ברירה אלא לספק את הסחורה שתעניק לו זמן ומשאבים למה שבאמת מעניין אותו,
גם היום המצב הוא לא באמת שונה,
אם אתה רוצה תקציב למחקר אז אתה צריך למצוץ לפסיכופאטים כי הם אלה שמספיק מושחתים על מנת להשתלט על משאבי הכלל.

העבודה שבה הרווחתי הכי הרבה כסף הייתה בפיתוח נשק,
שום תקציב ומשאב אזרחי לא מתקרב אפילו בקצת למה שהחברה משקיעה בטכנולוגיות של רצח המוני.

nati6589884

New member
מגניב עבדת בפיתוח נשק?

יודע מה מגניב בך?: שאתה אין לך תואר ואין לך כלום וכל כך הצלחתי לפי מה שאת מספר זה מטורף לגמרי. לאנרדו דה וינצי אוהבי היה הגאון ביותר בעניי בלהרכיב פאזל ולראות את כל החלקים מהקטן לחגדול ולשזור אותם יחדיו. כלומר הוא ראה את הנסחאות מול עניו אבל באופן שונה ק'שה לי לבסביר את זה ראיתי פעם הרצאה שמסבירה על זה על הראיה שלו של פורפציות. זה נדיר מאוד מה שהיה לו אגב היה לי איזה דיון עם גור שלא האמין לי שהוא גילה את הכוח הכבידה של ניטון ואת החשובן האנפטיסטלי כלומר חודא והספרים שאני קראתי מוכחים שהוא עלה על זה באופן בחלתי תלוי רק לא פיתח את באותה צורה גם על מתמטיקה שהתפתחה במאה-20- 19 תורות מאוג מתקדמות למשל בסגנון הווזאלי שלו לאנרשו מבחינת מוח היה מדהים לא היה דבר כזה התמקד בהמון תחומים והצטיין
&nbsp
ברמות בלתי הגניות ברובם. ממש מדהים. אני חושב שלאנירדו היה איש מאוד מאוד סקרן, לכן הוא רצה ללמוד כמה שיותרא, לכן כינו אותו האיש הסקרן בהיסטוריה אבל אשמח לשמוע מה דשעתך על ציוריו. אני אוהב את האיורים ואת קרב אניגרי ציור מהגדולים ביותר בעניי. אבל כל השאר די זבלת לא מת עליו לא יודע למה משעממם אותי, מה דעתך?

arana1

New member
לדעתי להרבה אוטיסטים יש ראייה מתמטית לחלוטין

זאת אומרת שהם רואים מיידית וספונטנית פתרונות שאדם נורמטיבי יכול להגיע אליהם רק דרך מהלכים מאוד ארוכים ומסובכים ורק בדרך המוסכמת שנוצרה דרך הקפדה על השפה הכי פורמלית וכלליה כפי שהתפתחו במשך אלפי שנים.

אוטיסטים רואים את הדברים האלה מיידת, כמו שגם ראית מהמטורפים שפגשת בבית המשוגעים.

אני בכלל איש תוכנה, למדתי לבד לתכנת, תוך כמה חודשים, לבד בבית, אבל בעבודה למשל הייתי מסתכל על מה שמהנדסי החומרה עושים, רובם בוגרים מצטיינים של הטכניון בדרך כלל, והייתי אומר להם שהמעגל הזה לא יעבוד בגלל שככה וככה וככה, ולרוב הייתי צודק, ואין לי בכלל מושג למה ואיך אני "יודע" את הדברים האלה.

הבעייה עם תפישות כמו של גור ושל רוב האנשים שהם לא מבינים שלאינפי יש כל מיני ביטויים, גם כאלה שלא מתאימים רק לפורמליזם המתמטי,
כמו שסיפרתי כבר הייתה לי חברה שהייתה מצלמת ברמה הפילוסופית והמתמטית הכי גבוהה, והיא לא מסוגלת לחשב כמה זה 1+1, מתמטיקה זה דבר כל כך הרבה יותר מורכב ועמוק ומדהים ומסתורי מסדרת התרגילים שאנשים מזהים אותה איתה.

כשעבדתי בפיתוח התעסקתי בשליטה ובקרה ברמות של אלפיות שניה ופחות,
לאוטיסט רמות רזולוציה כאלה הן טבעיות לחלוטין,
הוא חי אותן כל הזמן

nati6589884

New member
כן זה מדהים.

את היכולת הזו אבדתי כבר אבל שהייתי ילד הייתי רואה שטח למשל נגיד בניין הייתי יכול לראות איך הוא עובד כלומר ריתי שרוט בראש ואז הייתי הולך ומשרטט אותו במחברת, היו לי מחברות שבהם הייתי פותא תרגלים או מחשב חישובים היכולת הייתה קיימת אצלי עד גיל 18 בערך לא באותה עוצמה היום היא כבר לא ממש קיימת. אני יכול לקלוט חומר של תארים בלי להתאמץ ולפתור וכולי למען האמת התחלתי להסתבך באניפי לא יודע למה שהייתי נער פתרתי אותה בעל פה ובמהירות המורה מאוד התלהבה. אבל היום אין אני לא מסוגל זה בלתי אפשרי. יש לך אולי מענה למה זה קורה לי? דיברנו על אז על סינתזה..
בנוגע לאוטיסטים אני לא רוצה להשמע כזה שגור אבל אני שואל מסקרנות לפי הבנתי יש רק אחוזים מסיומים בעלי כאלו יכולות לא?: או שאתה כמוני חושב שכולם יש יכולת רק חלק יוגעים לתרגם אותה למציאות? מה דעתך?

arana1

New member
לדעתי זה "אבד" לך כי אתה בתקופה רגשית יותר

למשוואה שהיא אתה נוספו נתונים שמבקשים כרגע תשומת לב שונה,
מאותה סיבה אני שהייתי מכור לספרים לא מסוגל היום לקרוא אפילו שורה

למעלה