"משיח לא בא"

"משיח לא בא"

שלום לכולם, אני אוהב את ברי כבר המון זמן, הייתי בשלוש הופעות וגם יש לי כמה דיסקים. לאחרונה ברי ביצע את "משיח לא בא" של שלום חנוך יחד עם מוקי ועשה קאבר פשוט מדהים לשיר היפהפיה הזה. אני רוצה לדעת איך אפשר להשיג את השיר הזה, לא ראיתי שום סינגל שלו בחנויות התקליטים השונות ואני מממש ממש אוהב ורוצה את השיר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו
[אפשר ליצור איתי קשר או בתגובה או במסרים]

RYaniv

New member
נתחיל בזה

ששם השיר הוא "מחכים למשיח". ולשאלתך, אני מאמין שהשיר ייצא על אוסף כלשהו, מתישהו. בינתיים, קרוב לוודאי שהוא מרחף לו ברחבי האינטרנט.

תודה

תודה על התיקון בשם השיר. אבל הוא כ"כ לא מרחף ברחבי האינטרנט, בדקתי בצורה על סף פאנטית - זאת אחת הסיבות ששמתי פה הודעה, לבדוק אם הוא "מרחף" אצל אחד מבאי הפורום?

מדהים????

אתה רציני? אני חולה על ברי אבל ...אני חייבת להגיד שזה לא מהדברים הכי טובים שלו בלשון המעטה....אלב כמובן שזה עניין של טעם..אז...תנסה למצוא את זה בקאזה ואולי הוא הוציא סינגל בחנויות...

crazy M

New member
גמני חושבת..

שלא אהבתי בכלל את הביצוע של ברי ומוקי.. ותסלח לי ברי על כי בגדתי בך.. אבל הם פשוט הרסו את השיר של שלום חנוך.. אבל שוב.. זה הכל עניין של טעם..

ענת1986

New member
קמה להגן על כבודו האבוד של ברי! ../images/Emo8.gif

לדעתי אתם עושים לו ממש עוול!
השיר יצא בסדר גמור ואהבתי נורא את הגירסה הזו.
אמרתי פעם שהיא לא מושלמת כמו של חנוך, אבל יש לה ת'יתרונות שלה... היא מרעננת במקצת ונותנת קצב שונה לשיר.
אולי ברי באמת מאכזב שם טיפה (נשמע טיפה ישנוני, לא נותן את כל מה שהוא יכול), אבל הגירסה הזו גורמת לי לחיוך רחב יותר מהגירסה של חנוך...
כמו שקרייזי אמרה, זה הכל עניין של טעם...

inflatable

New member
אז ככה

אחרי שמיעה מחזורית של הגירסא של ברי אל מול הגירסא של שלום חנוך אני חייב לומר, ואני יודע שזה יישמע מוזר לרוב האנשים פה שהגירסא של ברי אכן יותר טובה, אני לא יודע למה ואיך אבל היא פשוט נשמעת יותר טוב, לפחות לאוזן שלי. ואת השיר יש בקאזה כי אני משתף אותו....

ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

ברוך הבא לפורום החביב והיקר שלנו
מקווה שתהנה כאן עמנו בפורום

ענת1986

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוך הבא נמרוד!../images/Emo141.gif

מקווה שתהנה...
בנוגע לבקשתך, יש לי את השיר ואני אשמח לשלוח לך אותו. צור איתי קשר באייסיקיו. המספר מופיע בפרטים.

פשששששש

איזו קבלת פנים חמה. אני חייב לציין שלא נתקלתי באחת כזו כבר הרבה זמן, גם מסר, גם שתי הודעות מלאות פרצופים מחייכים...ממש מושקע. אני לא רוצה לאכזב אף אחד או משהו - אבל אני לא ממעריציו השרופים של ברי סחרוף. אני אוהב את המוזיקה שלו, אני מעריך אותו כאומן - וזהו. אין לי אף דיסק שלו (אבל הרבה MP3 שלו), לא הלכתי לאף הופעה שלו (80 ש"ח להופעה זה קצת קשה בימי המיתון) וזהו. וענת - תודה רבה, באמת המון תודה, אך השגתי כבר את השיר הנהדר.

ענת1986

New member
אין על מה... ../images/Emo9.gif

הייתי אומרת שניסית להרשים אותנו קצת בהודעה הראשונה? כי אם לא, היא די סותרת את מה שאמרת הרגע...
ואגב, לא חייבים להיות מעריצים שרופים כדי להיות פה (לא נהרוג אותך או משו כזה, נכון חבר'ה?)

טיפונת סותר... ../images/Emo8.gif

אפשר לחשוב ששני אנשים שונים רשמו זאת
אמממ בקשר למה שענת אמרה (הקטע עם ההריגה) בהחלט לא יעונה לך כל רע מותר להיות פה גם אם ברי זה לא הדבר הראשון שאתה שומע בבוקר (ואם לומר את האמת גם אני לא שומע ברי על הבוקר....) |איקון של מימל מכבה את הלפידים הבוערים ומכניס אותם חזרה לארון|

וואי

פתאום קלטתי ששיקרתי לחלוטין בהודעה הראשונה שלי כאן, וכל זאת על מנת להשיג את השיר הנכסף ("מחכים למשיח"). כולי בוש ונכלם, אנא מחלו לי.

מצטערת על העיקוב אבל...

השיר פשוט מזויע!!! מה זה הדבר הזה? עם כול האהבה העצומה שיש לי לברי. השיר הזה הוא שיר מדהים בטיבעו ויש שירים שאסור להרוס!!!!! זה פשוט פשע כמו "מחקים למשיך.." וכמו השירים של סטינג שפק"צות התחילו לשיר והרסו לי את אחד השירים היפים שניכתסו והולחנו אי פעם "שיפ הוף מי הרט" למה לבצע קבר למה לרצוח ... בשירים טובים לא נוגעים!!!!!! שירים שהם "ככה" אפשר לשפר אבל שירים טובים עד מושלמים אין מה לגעת זה הרס מוחלט

זוהי דעתך

אבל כמו שאמרו לי בגן "על טעם וריח אין מה להתווכח". מה גם שאת השיר שמעתי בסדנת כתיבה של רוני סומק, והוא אמר את המשפט הבא: "אם היו אומרים לי שהולכים לעשות קאבר לשיר הזה - הייתי אומר שמי שרוצה לעשות את זה, צריך לשבור לו את הידדים. היום, אחרי ששמעתי את השיר הזה אני אומר שצריך ללחוץ לו את הידיים". ואני חושב שהקאבר הזה הוא שונה לגמרי משירים רגילים שעושים להם קאבר. הם לא לקחו את השיר, שינו את המקצב ועשו אותו מחדש. הם עשו לו עיבוד והפקה שונים לחלוטין, הוסיפו קולות רקע, שילבו שני קולות בשיר, עוד כלים, הדגישו יותר את הקול מאשר המוזיקה, הוסיפו את המקצב האלקטרוני ברקע... זה שונה לחלוטין. את עדיין יכולה לא לאהוב את זה - אבל להשוות זאת לשירים של סטינג שפקא"צות עושות להם קאברים זה פשוט לא נכון. כמו כן, בנוגע לעמדה שלך לגבי קאברים ש"בשירים טובים לא נוגעים" - אני בדר"כ אסכים איתך, אבל הפעם אני חושב שהם לא עשו את השיר טוב יותר או גרוע יותר, הם פשוט עשו אותו אחרת.

ע"פ דעתי

הם עשו את השיר הזה בדיוק שאיך שנשמעים כול השירים של מוקי ואני מוקי אישית לא אוהבת ! אותו קצב של מוקי , אותם קולות רקע, אותה המוניות שניכנסה למוסיקה. ותסלח לי אבל חוסר חוש הקצב של שניהם שם . מדהים ! אין קשר בין המילים למוסיקה אולי נדקלם את זה וזהו?! אבל כמו שאמרתה זוהיא דעתי ודעתך היא שלך ואין אנו מחויבים להסכים אחד עם השני :))))

yuli c

New member
מחכים למשיח...

קצת באיחור אבל הנה תגובתי... האמת שמעתי את השיר בשתי הגירסאות ואני חייבת לציין שהרבה יותר אהבתי את הגירסה של ברי ומוקי. באופן כללי אני לא מאוהבי הראפ וגם לא משתגעת על מוקי למרות שהוא עושה ראפ ברמה טובה. למרות זאת מאוד אהבתי את הביצוע אני חושבת שהשילוב בין הסגנונות השונים של שניהם היה מאוד מעניין. אז נכון זה לא אחת מ"יצירות המופת" של ברי. אבל זאת בהחלט גירסה מוצלחת ביותר.

למעלה