הזאת. דבר ראשון, מוקי סתם מציק, הוא מנסה להוסיף אבל זה סתם מציק. שילוב לא טוב. ודבר שני, הוא היה יכול לעשות את זה הרבה יותר סחרופי, נראה שגם יותר מעניין.
קודם כל הגרסה הזאת בסדר גמור. ולכל מי שמקטר על הכניסות של מוקי - מוקי בסך הכל ממלמל איזה משפט ואומר יו יו וכל מיני קולות מוזרים. עד שכמעט אפשר להגיד על זה שזה שיר של ברי עם ליווי של מוקי. חוץ מזה - כל מי ששמע את הגרסה המקורית של שלום חנוך; איך לעזאזל אתם אומרים שהיא יותר טובה? הפעם הראשונה ששמעתי את זה הייתי ברכב עם אמא שלי. והייתי בטוח שאני שומע גרסת קריוקי שהקליטו באיזה בר למסוממים. הגרסה הזאתי כל כך מחורבנת. כל מה ששלום חנוך אומר זה נשמע כאילו הוא מקריא את זה מדף שהוא לא ממש בטוח מה כתוב בו. הכתב לא משהו או משהו כזה אז הוא אומר את זה בצורת קריאה מחריה לאללה. אז אל תזבלו תשכל ואל תלבשו פנים של מבינים שאומרים שהגרסה של שלום חנוך הייתה הרבה יותר מוצלחת כי זה ממש לא ככה אז רדו כבר מהעניין הזה!. (אני יודע שזה נשמע די נזעם אבל עלה לי על העצבים אנשים שאומרים שהגרסה הקודמת יותר טובה. בכל מקרה - אל תיבהלו
אין לי כלום נגד חידושים, וברי בהחלט יודע לחדש שירים. אבל במקרה הזה באמת הגרסה של שלום חנוך יותר טובה לדעתי. זה אומנם עניין של טעם, אבל שלום חנוך עושה את השיר בצורה יותר חזקה וכסחנית כמו שצריך להיות רוק. קריוקי? על מה אתה מדבר? דווקא ברי הוא זה שדי מדבר ופחות שר לפי תווים ושלום חנוך שר לפי קצב מוגדר ועם מלודיה מסוימת. ואם היית זוכה להיות בהופעה של "מחכים למשיח" בזמנו לא היית נשאר אדיש.
אבל כיוון שכבר מדברים על שירים שברי מחדש...לדעתי אליפלט היה מיותר הוא שיר מקסים לכשעצמו אבל ברי לא הוסיף כלום למקור חוץ מכמה שגיאות בהגיה (זה פחות מפריע לי בשירים שלו אבל אם אתה מחדש שיר לפחות תתאמץ לא להדגיש אותיות לא נכונות...) המלך הוא עירום???