משטרת ישראל ????

coaxcable

New member
השוטרים בכל מצב עושים הרבהדברים:

חוץ מלעשות עבודתם נאמנה. לא בכל המקומות אבל בחלקם: מתעסקים עם אסירות ונערות ליווי שעוצרים או סתם עם נשים של גברים אחרים או מעשנים בעצמם במהלך המשמרת קצת גראס. בדוק באיזור אשקלון. ב-ד-ו-ק העניין! יש שוטרים שעושים זאת אבל לא כולם, וכל זאת במהלך משמרת..איזה יופי, לא? להיות שוטר, לנסוע 140 באילו ויש הקפצה, לשים טראנס..לעשן חשיש, לשתות בירה קרה (לפעמים) והכי חשוב לבקר בבתיהן של נשים נשואות-פרודות או גרושות כי אישתך עייפה ממך - הרי אתה עושה משמרות ולך אין כח אליה כשוטר או שאתה מכה אותה..אז למה שהיא תתן, אה? טוב זה ראיתי במו עיניי אבל לא משנה. לאן המשטרה לאן? לעבריינות ושחיתות.

קרודיו

New member
משטרת ישראל...

תראה אחימה אתה מצפה? אם נתסכל מה החומר האנושי שמרכיב את משטרת ישראל? מן הסתם השוטרת הזאת האי קיו שלה אולי מגיע ל100 ומן הסתם היא בקושי סיימה 12 שנות לימוד..ומן הסתם את התפקיד היא קבלה רק כי איזה דוד שלה הוא איזה מנהל תחנה..או משהו כזה..שגם הוא קיבל את התפקיד בצורה מפוקפקת זאת או אחרת. משטרת ישראל היא חבורה של דגנרטים שמתנהלת כמו מאפיה... החל מהשוטר הפשוט עד לקצינים הגבוהים. בניגוד לצהל ששם ניתן לאמר שהחומר האנושי יותר טוב. משטרת ישראל מתנהגת בידיוק כמו ביטוח לאומי וכמו כל הלשכות הממשלתיות ה"נהדרות" שלנו. אז על תצפה ליותר מידי. קרודיו

ELIELI22

New member
אני רוצה מחאה .

אני רוצה מחאה על ההתנהגות הזו . אני כל הזמן רואה איך בעיתונות משבחים אותם על טיפול בפיגועים . או קי סבבה כשהם טובים צל"ש . אבל בכל המקרים האחרים שהם גרועים אני לא שומע אף אחד מדבר . אז דברו על זה ושכולם ישמעו את הצעקה . יום טוב .

מיס קיי

New member
משטרת ישראל זה אנחנו.

המשטרה הוא גוף בממשלה שלנו...שנוהג ע"פ חוקים... אך אני אזכיר לך שהמשטרה בנוייה מבניי אדם שכולם שונים ומתייחסים שונה למקרה. אני מצדיקה אותך ב 100% שלא היית אמור להגיע עם הרכב לשם.. ואתה אמור לקום ולהמשיך במאבק הזה כי אם לא אתה ואני אז מי? ולגביי התגובה של הבחור על כך שיש צורך לקחת להם משכורות זו בושה אחת גדולה, גיסי קצין יס"מ עובד כ 16 שעות ביום ומשקבל משכורת ממש קטנה בשביל אדם שקורע את התחת שלו! ואף אחד מכם לא אמור לאסור לו לקחת חוק לידיים אף אחד מכם לא יותר טוב מאותו האדם מאחורי דלפק! אתם לא יודעים מה הם עוברים וכמה הם עובדים!

ELIELI22

New member
ישנם טובים בכל גוף

ישנם עובדים טובים בכל גוף (אולי אפילו גם בין העובדים של ביטוח לאומי) . אבל .... אי אפשר להחזיק משטרה גרועה . זה כמו להתקין אזעקה שלא עובדת ??? למה להתקין בכלל ? זה כמו לקחת שומר שלא רואה ולא שומע . מי צריך אותו ? המשטרה צריכה למלא את חובתה להגן על האזרח . יש מספיק חיילים קרביים בני 21 שהתשחררו כעת, שיהיו יותר משמחים אם יתנו להם את הכח לפגוע בעברינים חסרי אופי . אז עדיף לפטר אפסים .. וכאלה שלא מתאימים ולשים אחרים שמוכנים לעבוד במקומם . ושיהיה יום טוב לכולנו .

mmeny

New member
סיפור טיפוסי מלפני שבוע

לפני שבוע אני יוצא מהבית שלי,לא עובר 10 מטר ועוצרים אותי לבדיקת רשיונות,הביטוח היה עלי אבל לטמטומי שכחתי את הטסט בבית,השוטרת הממש לא חביבה בודקת בקשר ומקבלת חיובי, האוטו שלי יש לו טסט והכל בסדר,היא אומרת לי עכשיו תקבל ד"וח על נסיעה ללא רשיונות,אני מבקש,רגע אני נהג זהיר,מצביע לה על הבית שלי(10 מטר מכאן),תני לי 2 דקות ואני כאן עם הרשיונות(ברגל כמובן),או שאני יצלצל לאחי שיביא אותם. "ומה אם עוד 2 דקות אני לא יהיה כאן?",זו התשובה החביבה שאני מקבל,ובקיצור התעלמות מוחלטת,דפיקת האזרח. תכניסו את זה טוב לראש מי שלא הבין עד עכשיו,משטרת התנועה זו משטרת הקנסות,זה כל מה שמעניין אותם,לא תאונות ולא נעליים,כמה דו"חות רשמת ביום. הייתי בעולם במקומות יותר מודרנים,עם פחות תאונות,ושם השוטר בא בגישה של שירות לאזרח,כאן כל קו המחשבה הוא דפיקת והאשמת האזרח. (ואני לא מדבר על 3 השוטרים שיושבים כל יום לפחות שעה בספסל ליד הבית שלי בשיחות פילוסופיות)

משטרת ישראל לאן..

אני שמח על הדיון המצוין בנושא תפקוד המשטרה. חלק מהטענות הו נגד תופעת הבירוקרטיה וחוסר החשק לשרת את האזרח, תופעה שאנו נתקלים בה בל משרד ממשלתי ממוצע. בכלל, כל תופעת חוסר החשק לשרת את האזרח הפכה לנורמה במקומתינו אז יש פלא שאנחנו רואים משטרה פירטית חברות שמירה פירטיות ועוד.. אם לא תדאג לעצמך מי ידאג לך.. תופעות אחרות מקומן להבדק במח"ש.. אשר למרות הביקורת עושה עבודת קודש. אסור לנו לשתוק.. השירות הציבורי בשפל המדרגה וחייבים לעשות לזה סוף.

ELIELI22

New member
יש כבר ...

יש המון חוקרים פרטיים , לצערנו או לשמחתם . חברות ביטוח שוכרות אך ורק חוקרים פרטיים ובכלל לא מתעסקות עם משטרה . יש כבר אומנם אתה צודק לא בנפח שהיינו אמורים לצפות אל מול המחדל שקיים במשטרה . יום טוב .

אלעדק

New member
אני רוצה להגיד משהו בקשר לדיון הזה

גם לי פרצו את האוטו וגנבו לי רדיו דיסק יקר וכשהגעתי למשטרה בארבע בבוקר כדי להגיש תלונה ,נתקלתי בחוקרת מנומנמת שנראה היה שהיא עושה לי טובה ורושמת את התלונה. כששאלתי מה לגבי טביעת אצבעות ,היא הסתכלה עליי כאליו נפלתי מהירח ואמרה שאם אני רוצה לחזור בסביבות 9 בבוקר ,יסתכלו על האוטו לראות אם יש טביעות אצבעות. מצד שני ,אני חייב להגיד שלא נכון להשמיץ את כלל משטרת ישראל ,חייבים לזכור כי יש אלפי שוטרים הנלחמים בטרור ומגינים עלינו,שעושים עבודה קשה מאוד במחסומים,בפינוי התנחלויות, בתפיסת מסתננים מאיו"ש ,עבודה בתנאים קשים ,הכוללת שעות רבות וחיכוך עם אוכלוסיות קשות. צריך לעשות הבחנה בין הדברים ולא להתנפל על כלל משטרת ישראל באשר היא..

ELIELI22

New member
יופי מצוין אחלה

יופי זה נהדר . עכשיו אני חושב שניתן לומר בבטחה שתפוז שמגיע להרבה אנשים ליום . מעביר את הסיפורים פה מעבר לדיון מקומי אלא לדיון ציבורי . אז פיירברג ראש עיריית נתניה (אצלך יש בלאגן) . מפקד משטרת נתניה והמפכל בכבוד ובעצמו ,שר הבטחון וכל מי שרואה עצמו אחראי על בטחון האזרחים במדינה . איפה אתם ???? מחכה לתגובה .

זה לא חוכמה לבוא ולהתלונן על המשטרה

שלום לכם אני מתנדבת במשטרת ישראל ואני מכירה ורואה הכול מקרוב סביר להניח שתשוו אותי לשוטרים שהצגתם עד כו "טיפשים" "רעים" קשוחים". אבל תבינו דבר אחד למשטרה יש נהלים יש חוקים ויש סמכויות כמו לכול אזרח זה לא אומר שאם מדובר במשטרה זה אומר שמותר להם הכול לא יש חוקים ולא על כול פריצה יפנו לטביעת אצבעות הידעתם כמה פריצות לרכבים ובתים יש ביום???? ולכן הוציאו נהלים והמשטרה עובדת לפי הנהלים החוקים , בוחן פלילי וכול שוטר מכיר ומכירים את עבודתם והם אנשים חרוצים מאוד ועושים את עבודתם ביעילות תבינו גם לאותו חוקר/ת שיושבים ממולכם יש נהלים ולהם עובדים לפי כך יש מקרים שגם עם היה מכות ובן אדם שוכב סרוע על הריצפה מדמם והמשטרה תפסה את החשודים והאדם הפצועה לא מגיש תלונה למשטרה אסור לעצור את החשודים אין מה לעשות תבינו אל תשפטו את המשטרה לי באופן אישי זה מפריע למרות שאני לא שוטרת ובסך הכול מתנדבת כי אני רואה שלמשטרה כן אכפת , והם כן עושים מאמצים , חפשו את הדברים הטובים ולא הרעים ואם קיבלתם דוח על אי נשיאת רישיונות קבלו את זה בהבנה עברתם על החוק לכן יש סעיף כזה לך בדרך הישר יהיה לך טוב , אז פרצו לך את הרכב יש לך ביטוח אין מה לעשות אף אחד לא תפס את הפורצים באותו הרגע אבל הנה עובדה שישר פניתם למשטרה כי המשטרה לטובתכם רק תזכרו הם עובדים לפי הנהלים וברגע שהם יעברו את החוקים והנהלים יחשבו גם הם כעבריינים. מקווה שהבנתם לאן חתרתי . בשבילך משטרת ישראל .... זכרו את זה . כלונו בני אנוש להתראות אורית

קישו

New member
פשוט טיפשות

לפני חודש אני רואה פריצה לחנות בלילה אני מתקשר למשטרה ואומר למוקדנית שיש פריצה בחנות זו אדם עם קפצון שחור כחול אז מה אומרית לי הטיפשה מה הגובה שלו והמשקל אז עניתי לה אם היא רוצה גם מיספר נעליים ואחרי זה היא ביקשה טלפון עניתי לה מצטער עם משטרה כמוכם אני מעדיף להיות חסוי וחי מאשר מת

מי ש"טיפש" זה אתה ולא במובן לפגוע

אלה עשית טעות חמורה המוקדנית שאלה את כול הפרטים האלה על מנת לקבל תיאור של החשוד ולשדר לניידות שבשטח , ומה שאתה עשית וויתרת כי חשבת שאתה צודק לעולם אל תחפש להיות צודק תהיה חכם . במידה והייתה נותן את התיאור גובה לבוש מוצא סימן מיוחד במידה והניידת הייתה מגיעה ומפספסת אותו הם היו עושים סריקות באזור ומאתרים אותו וחבל . את הטלפון שלך היא רצתה שבמידה ואתה בקשר עין תוכל לדווח לה היכן החשוד עכשיו מה הוא עושה ואם הוא הולך לאיזה כיוון . אבל רק לידיעתך גם אם לא מסרת את הפרטים המלאים שהתבקשת ניידת או בעצם ניידות בטוח הגיעו למקום יכולת לגרום לעוד עבריין להיתפס היום זה בחנות מחר זה יכול להיות בבית שלך תזכור את זה. ביי ביי בנתיים תהיה אזרח טוב אורית

mmeny

New member
את מקור הטעות אוריתוש

עם כל הכבוד והצער על מספר הפריצות שיש ביום,ואני שומע כל מיני דוגמאות לאבסורדים מכל מיני אנשים כאן(כמו זה שתפס פורץ ואמרו לו בו איתו לתחנה),וזה בטח ממש ממש קצה המזלג. ברגע שהמשטרה לא חוקרת לא רצינית עצלנית לא עובדת בלילות אז יש הרבה פריצות וכל יום הוא יום עבודה לפורצים. אם המשטרה תהיה קצת רצינית בחקירות((וזה לא אומר ששוטר צריך לעבוד 16 שעות ביום,עדיף לי שיעבוד 10 איכותיות,ולא ימרח את הזמן),מספר הפריצות ירד משמעותית. אז בלי רחמים,שעושים עבודה טובה ולא משרדית יש פחות פריצות. וזה שהמשטרה עושה חצי מהעבודה של צ"הל בשטחים זה גם דבר מאוד גרוע לאזרח

ELIELI22

New member
בואי שתביני .. משהו קטן .

שלום לך אני שמח שאת מתנדבת במשטרה , גם אני קיבלתי טופס התנדבות מחבר לפני כשבוע ולאור ההתנהלות שלהם אני לא יודע אם אני רוצה להיות חלק מהגוף הזה . אמרו לי תמיד בצבא וזה נכון ... גוף לא נמדד לפי התירוצים אלא לפי התוצאות . שאני חזרתי מקורס מכים עם ציון לא גבוהה אמר לי המגד שלי בפנים לפני שיצאתה לקורס אמרתי לך כשאתה חוזר אתה חוזר עם ציון גבוהה אם לא, אל תחזור עם תירוצים . מכשחזרתי עם ציון לא גבוהה מספיק, קורס קצינים הפך לחלום . ואילו החיים גברת . אני לא מתעניין בתירוצים של המשטרה בזה יטפל שר הבטחון וחבריו . אני אזרח ודורש הגנה . קודם כל כי מגיע לי ודבר שני בכדי שלא יהיה פה בלאגן . אנשים יגינו על משפחותיהם בכל מחיר ..אף אחד לא ישמח שיפרצו לא לדירה מה שיגרום לאנשים מן המניין לטפל לא טוב בפושעים . ומה זה לטפל לא טוב , זה או להלחם בהם ולהפגע או להלחם בהם ולהרוג בהם , וזה עם כל הכבוד כמו במדינות עולם שלישי . ושלא ימכרו לי סיפורים אני שמעתי השבוע באזור שלי מקרב חבריי לפחות על 20 פריצות למכוניות . ישנו גם סיפור על פורץ מטייבה שמסתובב בנתניה <= אני לא יודע אם זה אמיתי אך מה שבטוח מישהו פורץ סידרתית והמשטרה יושנת בניידת . הלילה נפרצו מספר רב של מכוניות בשכונת אזורים בנתניה ??? ואיפה המשטרה אני שואל? => לפי דעתי ירדו למחתרת . תוצאות לא תירוצים ושיהיה יום טוב

flecktor

New member
יש 200 אלף מובטלים

אם המשטרה חושבת שהיא לא יכולה להתמודד עם הבעיה , זה לא כי גוף ממשלתי לא יכול , זה כי האנשים שמרכיבים אותה לא יכולים. יקום כל אדם שחושב שהוא לא יכול , שיפטרו אותו וימצאו לו מחליף , יש מספיק! והאנשים הבחירים מקבלים מספיק כסף וכוח כדי לעשות את העבודה כמו שצריך בלי לשים קצוץ על אף אחד, אז שיפסיקו להתבחיין שהם לא יכולים ושיפסיקו להניב תוצאות אשליתיות, כי לדפוק דוחות של אשליות, מזה עונש קולקטיבי?! מה ניסגר? אפילו בצבא האטום שלנו אין עונש קולקטיבי, אז איזו סיבה בעולם יש למשטרה לתת עונש כזה?!?!?!? צריך לסגור את המשטרה ולתת את החוזה לחברות פרטיות, יותר זול יותר יעיל.

שריונר 7

New member
גועל נפש

מה שאתה מספר זה דבר ידוע. גועל נפש אין ספק. אבל תדע לך שיש יחידות במשטרה שמתעסקות שפשיעה שעובדות נורא קשה ומתעסקים עם האנשים הכי חארות שיש במדינה הזאת ועובדים שעות אין ספור ( בניגוד ל"כחולים" שהמשמרות שלהם מוגדרות ) ואין להם שם הערכה. לא יפה ולא נכון להכליל את כל השוטרים בעניין.

ELIELI22

New member
כבר כתבתי ..תוצאות לא תירוצים

ישנם רבים וטובים . אני בטוח שהיממ מצוינים .. וישנם עוד הרבה .. אך אני אזרח אני צריך לקבל את המגיע לי אנחנו משלמים מיסים מהגבוהים בעולם .. על מה ? לי מגיע שירות הגנה מהמשטרה היכן הוא ? לא רק שאני לא מקבל הגנה דוחפים אותי להגן על עצמי שזה מסוכן . אני לא חמוש ואיני מכיר את החוק כראוי . יכול להיות שאנזק חוקית , אך אני חייב להגן על עצמי ומשפחתי , החיים שלי לא הפקר . היום פורצים רכב מחר יפרצו דירה =>ישדדו =>יאנסו=> ירצחו. אין לי ספק שזו הלוגיקה כאשר המשטרה לא פועלת הפשע מקבל בטחון . למה הפשע המאורגן משגשג בישראל ? תוצאות לא תירוצים ושיהיה יום טוב לכולנו .

בישראל יש גל פשע לא מדווח

אני יכול לספר לך בוודאות שיש בישראל מכת פשיעה מהגדולות ביותר שידעה המדינה. אחת הסיבות שלא רואים את זה בצורה חדה בסטטיסטיקות העיתיות שמתפרסמות היא שהרבה מהמקרים מסתיימים ללא הגשת תלונה בגלל שוטרים עצלנים/שקרנים/טיפשים או בגלל נהלים מנוונים של המשטרה. המשטרה היום הפכה לשתי יחידות על: 1. לוחמה בטרור. 2. לוחמה בנהגים. לדוגמא אם תתקשר למשטרה ותגיד ששכן מטורף בועט לך בדלת, צורח ומאיים על חייך כבר חצי שעה (מקרה אמיתי ששמעתי השבוע) הם יזמנו אותך לתחנה להגיש תלונה ובד"כ יוציאו לך את החשק להגיש אותה ויסבירו לך שגם ככה בית המשפט יסחוב את זה שנים וככל הנראה לא יצא מזה כלום. אם לעומת זאת תגיד שראית ערבי חשוד ברחוב שלך יקפיצו לרחוב שלך את כל השוטרים ברדיוס 10 קילומטר. כנ"ל לגבי נושאים אחרים - אם תזגג בין נתיבים ולא תשמור מרחק מול עיניהם של שוטרים לא יקרה לך כלום ואף אחד לא יציק לך. לעומת זאת אם תעשה את העבירה הנוראית בתור הולך רגל ותעבור בלילה ברחוב קטן את הכביש באור אדום שאין שום מכונית בקילומטר הקרוב עלול לזנק עלייך שוטר תנועה (גם זה מקרה ששמעתי כבר מכמה אנשים) ולתת לך קנס. על פריצות, גניבות וכד' בכלל אין מה לדבר, כפי שמצויין פה המשטרה מקסימום הפכה למנפיקת אישורים למשטרה. ההמלצה שלי למי שרוצה לשמור על בטחונו האישי היא לקנות אקדח (וגם אז אם תשתמש בו גם במקרה מוצדק צפויות לך שנים רבות של יסורים משפטיים פלילים). בסוף נגמור פה כמו קולומביה עם Death squads חביבים שמחסלים בלילות נרקומנים ועבריינים בשביל להילחם בפשע.

למעלה