משטרת ישראל ????

ELIELI22

New member
תודה על תגובתך ואוסיף ואומר =>

שלום לגבי גל הפשיעות . בשכונת רמת פולג בנתניה בחודש האחרון עברו שני נערים צעירים ושברו כ 30 חלונות של רכבים .(אולי המספר לא מדויק ב 100%) . אך זה מה שסיפרו לי מה שבטוח עברו שני נערים ושברו חלונות . עד שאחד מהם נתפס על ידי אזרח כמובן הם יכלו לשבור גם 100 וניידת לא הייתה מגיעה (וזה לדעתי) . ואני מדבר על שכונה בעלת יכולת עם אזרחים שיכולים להשיג עורכי דין טובים וגם ליצור הד תיקשורתי . חבר שלי שגר ברמת פולג סובל מגניבות חוזרות ונשנות של כל מיני חלקי פלסטיק מרכבו . (זניח למשטרה אך נורא ואיום לאזרח ) . אתמול בלילה נפרצו מספר גדול רכבים בשכונת אזורים בנתניה . אבא שלי נשדד פעמים בנתניה בשנתיים האחרונות . באחת הפעמים הוא הותקף על ידי שני בני 21 מוכרים למשטרה , נשברו לו שיניים והיה חבול בכל גופו . רק אציין שהוא בן 65 מתנדב מילואים , היה לוחם במלחמות => ששת הימים , יום כיפור ושלום הגליל|אזרח שומר חוק. למזלו איכשהו בפעם הראשונה שנשדד כמעט והצליח לגבור עליהם והם ברחו , אך לא היה חסר הרבה זמן והיו דוקרים אותו אולי למוות ,אתם מבינים זה אבא שלי . זה לא נתון סטטיסטי למשטרה . ויש עוד הרבה .. כן מה שיקרה פה לפי דעתי אם לא תהיה עבודת משטרה . זה אנשים יוצאי יחידות קרביות ומיוחדות יצאו ללחום בפושעים בדיוק כמו שאתה אומר .. ואז יחסלו כל מיני חשודים ומשוטטים כי לאנשים ימאס . יום טוב .

2X2

New member
לאזרח ההגון

זה שיש כמה בודדים עצלנים כאלה - תאמין לי- הם עפים אוטוטו מהשירות עקב גלי פיטורין וצימצומים שלא פוסחים גם עלינו . די לפתוח עיניים עלינו- על אנשי הביטחון .לא אוכלי חינם אנחנו ולא אוכלים בכסף . רק אוכלים את הלב .מוכנה שתבוא אלינו לביקור -רק לשבוע אחד לעשות את העבודה . ותראה איך אתה בורח כל עוד נפשך בך לעבודתך ( איזו שלא תיהיה).אז אל תפקפק בנו.

ELIELI22

New member
ובכן אני לא תוקף אף אחד אישית ..

אני לא תוקף אותך אישית אני תוקף את המצב , ואם יש מישהו שמוכן לקחת אחריות שיבוא ויקח . אם זה לא שר בטחון אם זה לא מפכ"ל משטרה=> מפקדי תחנות אז מי ?? מישהו צריך לקחת אחריות . שוב פעם אני חוזר יש טובים בכל ארגון . אך אם תקראי את תגובתו של הקצין פה שאמר שראה במו עיניו פעילות עברינית של המשטרה. אז נא לא להתחסד יש המון רעות חולות במשטרה . יכול להיות שאני לא הייתי מתאים לעבודה משטרתית לפי הציטוט שלך : " ותראה איך אתה בורח כל עוד נפשך בך לעבודתך " .אך זו לא ממש השאלה . אני לא נמדד פה אתם כן . אך רק אזכיר לך ששרתתי 3 שנים בצנחנים שכבתי במארבים 3 ימים בגשם שמרתי בשלג ברמת הגולן בציעתי תרגילים בחרמון וביצעתי מעצרים בשטחים . ולמרות כל זאת אני לא מזלזל ולו שנייה בעבודתכם . אני רק כועס על הדרך שהיא מתבצעת ובהרבה מקרים לא מתבצעת . שיהיה יום טוב .

noya האחת

New member
משטר ע

מישטרת ישראל אולי עשרה אחוזים עובדים קשה 90 אחוז אוכלי חינם

AVITEDI5

New member
אוטו + אופנוע פרוץ וגנוב בהתאמה

תוך חודש אחד ... ומשטרת ישראל בחזקת נעלם

bananajo123

New member
פשוט מאד, אתה צריך לדווח באותו רגע

של הפריצות שיש יריות ברחוב, ותוך דקה ברחוב יתמלא ניידות

סאמסרה

New member
נקודה חשובה, שכדאי לקחת לתשומת-לב

משטרת ישראל צריכה לתת בטחון לאזרח והרגשה שיש אל מי לפנות במקרה של מצוקה. האם זה המצב?? לא ולא! אם היו עושים סקר שביעות-רצון בקרב האזרחים (מה שנקרא בלשון העם "סוציומטרי") בשאלה "עד כמה אתה סומך על משטרת ישראל?", נראה לי שאני יכולה לחזות את התוצאות מראש... אני גרה באזור הקריות וגם אצלנו הפשע גואה בשנים האחרונות (פריצות, גניבות, דמי-חסות ועבריינות באופן כללי). לצערי לא מזמן היה לי מפגש עם משטרת-ישראל (בעקבות גניבת רכבי וגרימת תאונה איתו) והמסקנה שהגעתי אליה היא שמשטרת ישראל טובה רק בלתת דו"חות, בדברים האחרים (כמו שירות ובטחון לאזרח) הם לא מבינים מאומה, ותאמינו לי שאני כותבת כאן באיפוק רב השונה מאוד מההרגשה שלי כרגע ומהעובדה שקשה לי לישון בלילות מאז, כי נדמה לי שאני שומעת קולות של פורצים... ואין לי מושג מה לעשות במקרה שהם אכן יחזרו.. ואפרופו אותם דו"חות, אני מאמינה שדו"חות-תנועה מכניסים המון כסף למדינה, אבל האם הם תורמים לירידה בתאונות הדרכים או שתורמים בכלל לשיפור המצב בכביש? אולי זו הרגשה סובייקטיבית, אבל לדעתי גם הבטחון שלנו כנהגים בכביש הולך ופוחת עם הזמן... תמיד כשמובעות דעות רעות על שוטרים יהיו מי שיבואו וירשמו עד כמה הם עובדים קשה, נותנים את הנשמה ועד כמה התגובות לא מדוייקות... ובכן, זה כמו שיבואו למישהו שגר ברמת-אביב ג' ויגידו לו שקשה לקנות לחם.. אני משוכנעת שיש שוטרים טובים בכוח, אבל הדבר היחידי שנחשב כאן הוא מבחן התוצאה! האם המשטרה כגוף ולא כבודדים(!) אכן מתפקדת כמו שאנחנו, משלמי המיסים (והמשכורות של המשטרה) היינו מצפים?! אם קראתם עד כאן, הרשו לי רק לסכם דעתי, המשטרה, כמו גופים ציבוריים אחרים, הפכה בשנים האחרונות להיות מסואבת, חסרת-יעילות ולא ממלאת את מטרותיה כמו שאזרחי-המדינה רואים אותן. אם למישהו יש את הכוח המתאים (מפכ"ל המשטרה, שר הפנים?) ואכפת לו מה קורה במדינה שלנו, אני קוראת לו לבצע שידוד מערכות במשטרה ולהפוך אותה להיות מה שהיא יועדה לו מלכתחילה, גם במחיר של החלפת חלקים גדולים (ובלתי יעילים) מהמנגנון שמרכיב אותה. אם שום-דבר לא עומד להשתנות, אנחנו כנראה נהיה במסלול המהיר "למערב הפרוע" שבו אזרחים ייאלצו לקחת את החוק לידיים על-מנת להגן על עצמם ויקיריהם. במצב כזה יהיה קשה כפליים לשקם את המשטרה ולהחזיר את הסדר על כנו, שלא לדבר על כל אלו שלא מסוגלים להגן על עצמם, מה הם אמורים לעשות??

ELIELI22

New member
סאמסרה תודה על תגובתך

תודה על תגובתיך .. ומה שאת אומרת פשוט מחזק את כל מה שנאמר כאן . רואים שפשוט כולנו חווים את אותן החוויות למרות שאני כמעט בטוח שאנשים שמדברים פה פרושים בכל מדינת ישראל , ומה שמשותף כמעט לכל התגובות זה שלא משנה מי אתה ומהיכן אתה אתה סובל מהמצב הנוראי ששורר במשטרה . חייבים להמשיך ולעשות עניין רציני שיגיע לכולם . חייבים בשביל כולנו . כל ראשי הערים .. כל ראשי המועצות .. כל מפקדי המשטרה .שר הבטחון . אני קורא לכם להגיב . אתם אחראים במידה רבה על מה שקורה פה. יום טוב .

ELIELI22

New member
רעיון מעניין../images/Emo4.gif

אבל בינינו מה שאתה אומר מצביע על המצב העגום . יום טוב .

mmeny

New member
הצעה איכותית

אם פורצים לכם בלילה בבית או את האוטו,צלצלו למשטרהותדוחו שראיתם את דודו טופז או ריקי גל מעשנים ג'וינט ממש לידכם,מיד תראו נידות וג'יפים בדרך מתחרים על המעצר החשוב

ELIELI22

New member
יש משהו בדברייך ..

יש משהו בדברייך .. אך בוא ונשאיר את הדיון בנושא => איך המשטרה מטפלת/(בעצם לא מטפלת באזרח ) . תודה על תגובתך . יום טוב .

ELIELI22

New member
העניין הגיעה לגב פיירברג ולמשטרה

שלום גברת ראש עיירית נתניה קיבלה את ההודעה במייל . כמו כן משטרת ישראל קיבלה את ההודעה במייל .... עכשיו כל שנותר הוא לחכות ולראות האם הציבור חשוב בעיניהם . לילה טוב .

למעלה