משטרע!!!

אוזניים

New member
נמרוד סליחה על בלבול המוח

זו טעות חיי! תעשה ותחשוב מה שאתה רוצה. אני חושב שהמשטרה עושה את עבודתה לפי משורות הדין. אתה מסכים לכך טוב לא מסכים גם טוב. בברכה שי שלא מבין ולא יבין את הלך המחשבה שלנו על המשטרה.

SilverFocus

New member
אוזניים - תפתח את העיניים....

תקרא את דוח המבקר האחרון ותראה עד כמה המשטרה פועלת על פי חוק ולפי ההנחיות שהיא עצמה קבעה... וזאת מחוץ לויכוח לגבי יכולת המחוקק ה"נאור" שלנו לחוקק חוקים ראויים... נמרוד, ברגע של פוליטיקה

be_roo

New member
פנ אני לא מסכימה איתך

תפקיד המשטרה הוא לאכוף את החוק. נקודה. ומתוקף תפקיד זה היא יכולה להגיד שהיא מעדיפה לעמוד בקצה ישורת ולתת דו"חות מהירות. אני רק לא מוכנה שיבלבלו את השכל ויקשרו את הנושא הזה לנושא תאונות הדרכים. הם החליטו שזה החוק שצריך להאכף
יופי, אני אעשה את המקסימום כדי לא להתפס, אבל שלא יעזו לטעון שמה שאני עושה קשור כהוא זה לתאונות ומה שהם עושים אמור להפחיתן.

SilverFocus

New member
אני מסכים איתך שזה תפקיד המשטרה..

אולם גם את התפקיד הזה היא לא מבצעת כראוי (כן - אני יודע שזה לא הדיון..) לגבי הקישור בין צורת אכיפת החוק (מתן דוחו"ת מהירות) לבין מניעת תאונות - אכן , אין קשר משום סוג שהוא , ובכך את צודקת נמרוד

erezfuchs

New member
Highway Patrol Police

Mr Ears are you real? Do you live & drive in Israel? The highway patrol police in Israel have not prevented even ONE accident till this day, every year they enjoy of more & more equipment & staff& as a result just more & more deadly accidents The only real achievement they bring in is MONY so the Government keeps on puring budgets & blames the drivers but we all know that the real cuse is poor infrastructre heavy taxes on cars & parts so you have an old and badly maintaind automobille resort Man you must be blind not to see and realize that no police or law will ever replace common sense. It Can be different you know belive me I know

גרמי

New member
נמרוד - לא מדוייק...

תפקיד המשטרה זה לאכוף את החוק, ולכן גם אם הם רושמים דו"ח של 270 ש"ח למישהו שנסע 101 קמ"ש בדרך מהירה, הם עדיין עושים את עבודתם. אני ואתה לא חייבים להסכים עם אופן האכיפה שלהם, אבל הם עדיין עושים את עבודתם....

SilverFocus

New member
הכוונה היתה לרוח הדברים...

כאשר משווים לי בין שמירה על בטחון פנים (עיקר בעיניי) לבין גביית מיסים בדמות אכיפת חוקים טפלים... רציתי לחדד את עניין העיקר מול הטפל נמרוד

אוזניים

New member
אף אחד לא מכיר אותי אישית אבל...|../images/Emo32.gif

אני נבוב אני טלית שכולה תכלת אני מעצבן ועוד ועוד ועוד................. תפסיקו ל"נתח " אנשים בלי שאתם מכירים אותם. תהנו החיים יפים שי

pomelit

New member
בסדר

כבר אמרתי לי שאני (למשל) רוצחת פוטנציאלית ומתעללת בילדים קטנים. אל תתלונן על ניתוחי אופי כשאתה מכליל בעצמך. לא קיבלת יחס טוב פחות משנתת בעצמך.

אוזניים

New member
נו באמת להתייחס לכך?

אני דברתי על חוק וכולם קפצו סורי כנראה שאני לא בסדר. היום אנסה לנסוע יותר מהמותר. ציני? לא! שי

חיים_K

New member
אתה מחפש תשומת לב בכוח ?

כן, הבנו. אתה צדיק, שומר חוק, ויודע יותר טוב מכולנו. נקסט.

be_roo

New member
לא מכירים אותך אישית

והנה רק לפי מה שכתבת ואיך שהתייחסת לתגובות של אחרים אפשר לקבוע את כל זה: טלית שכולה תכלת - תסלח לי, אבל מישהו שטוען שמעולם לא עבר עבירת תנועה ביודעין או שלא, הוא מתחסד. נבוב - כבר ציטטתי את תגובתך להודעותי ("בלה בלה בלה" ו-"די עם השטויות") שלא היתה בהן טיפה של התייחסות רלוונטית לתוכן שנאמר בהן. מעצבן - הנה, ברוב חוצפתך החלטת לפתוח תרד חדש, שאינו עוסק במכוניות, רק בשביל שנחזור לדון בהוד מעלתך, וזאת על חשבון דיון שלם אחר שנדף לדפי ההיסטוריה. אותך אנחנו לא מנתחים, את הודעותיך כן, בעיקר מאחר ואין בהן שום תוכן של ממש.

אורי ד

New member
הבהרה...

לא התכוונתי שההודעה שלי תוביל לשרשור כזה (למעלה מ100 תגובות עד עכשיו!!) בכל מקרה, אני מניח שטעיתי במינוח משטרע.. כמובן שאני לא מתכוון לכוחות הבטחון האזרחיים- הכוונה יותר למתנ"א שפשוט לא מבצעים את העבודה, למנוע תאונות דרכים, על הצד הטוב ביותר. אם נקח כבישים מהירים וחדשים שזה עתה סללו בעלי 2-3 נתיבים לכל כיוון עם שטח הפרדה, בעלי שדה ראייה מצוין ונוסיף לזה את המכוניות החדשות של היום נגיע למסקנה שמהירות של 90 קמ"ש היא לא מהירות שצריכה להיות מהירות מקסימלית. כנראה שמבינים את זה גם במתנ"א ולכן לא עוצרים במהירות של 100 קמ"ש. כנראה שהבעיה אפוא, היא בחקיקה... ושוב הגענו לפוליטיקה...
נ"ב 750 שקל זה הרבה כסף, אני לא מבין מאיפה אדם שאין לו אמור לשלם את זה... אני מקווה שלפחות עושים שימוש טוב עם התזרים העצום הזה של המזומנים.

אורי ד

New member
../images/Emo124.gif אהמ.. ../images/Emo124.gif

לא נראה שהתגובות למר אוזניים יועילו במשהו או יובילו לאנשהו! אולי פשוט תתעלמו?

למעלה