משטרע!!!

אורי ד

New member
משטרע!!!

שלום ! היום נתפסתי, כמו עצוב, על 131 בכביש בו מותר לנסוע 90 קמ"ש .. חח אוי אני טיפש.... ראיתי את המשטרה אבל לא בלמתי חזק כי הייתי עם נוסעים, אם הייתי לבד אני בטוח שלא היו עוצרים אותי אפילו.... טוב זה כבר לא רלוונטי סתם רציתי לשתף אתכם בצערי ....

אורי ד

New member
שכחתי להוסיף:

ע"פ חוק מ41 מעל המותר זה משפט, אבל הבחור ה"נחמד" הזה "הסכים" לוותר על משפט ונתן לי 750 ש"ח

צביקוש21

New member
אורי אל תצטער! תתביש בעצמך!

אורי סתם שתדע מספר עובדות! 1:לנהוג ברכב עם נוסעים ולעשות עבירת תנועה ובמיוחד עם נוסעים זה טיפשות, חוסר אחריות , זה פשע , וזה כמנו לנסות לרצוח אותם. 2: אנשים כמוך שאותם אני רואה יום יום שעה שעה עקב עבודתי כנהג שחושבים שהם גיבורים בזה שהם נוסעים מעל המותר והדבר היחיד שהם גורמים זה למוות בכבישים ולסיכון אזרחים חפים מפשע ושומרי חוק ובכלל אנשים שלוקחים אנשים אחרים ברכב ועוברים עבירות תנואה הם פושעים שצריכים לקבל שלילה לכל החיים!!!! 3:בגלל אנשים שכמותך יש תאונות כל יום! 4:וסתם שתדע שהאדם ה"נחמד " שעצר אותך הוא שוטר תנועה שעושה את העבודה שלו בדיוק כמו שלכל אחד כאן יש את העבודה שלו . ותדע לך שהוא עושה עבודת קודש. 5:אני ממליץ לך להצטרף לית"מ- משא"ז ואולי אז תתתבגר ותתחיל לנהוג כמו שצריך! רק שתדע!

© DrorZi

New member
צביקוש חמודוש, אתה לא צודק.

את האמת אני לא אכנס לזה כי בנושא זה דנים בפורום תאונות דרכים. 1. ספר לנו איזה נהג אתה (מונית/אוטובוס/רכב כבד) 2. יותר חשוב מזה איזה הכשרה יש לך (איזה קורסים לנהיגה עשית
) 3. לא, לא בגלל אנשים כמוהו יש תאונות, מהירות לא הורגת כשלעצמה ואתה ההוכחה ששטיפת מוח עובדת, תפסיק להאמין ללוקשים שמשרד התחבורע מוכר לך, המהירות אינה אחרית אפילו לא ל 2% מהתאונות (אי שמירת רווח ליותר מ 20%
) 4. האדם הנחמד שעצר אותו עשה את עבודתו, עדין זה לא אומר שזה היה נכון לעצור אותו, משטרת התנועה עוצרת איפה שקל לתפוס, וזה איפה שיש שדה ראיה, כביש ללא תאונות, רחב וכו, כל מה שהם עושים זה להכניס כסף למדינה, לפעולת ה"אכיפה" שלהם אין ולו כלום למניעת תאונות
5. לידיעתך אני מתנדב ית"מ .
דרור זי.

צביקוש21

New member
אתה יותר גרוע מאורי.

אם זה התגובה שלך הרי שצריכים לשקול טוב את הישארותך בית"מ.... אני לא מושפע משום שטיפת מוח ואני מציע לך להסתובב בכביש החוף 12 שעות ברציפות . אתה מבלבל את השכל ואתה היחיד שעושה שטיפת מוח. אני אומר את זה באחריות. אני נהג משאית. עברתי נהיגה מונעת . קורס נהיגה נכונה, והדרכה מעשית בהחלקה עם רכב כבד. מהירות לא רק שהורגת היא אפילו רוצחת. לך תסתובב עם נהג משאית יום שלם ותבין איפה טעית!

חיים_K

New member
שלא נבלבל אותך עם העובדות בטעות

כביש החוף. דוגמה טובה הבאת. אני נוסע בקביעות בכביש החוף לכל אורכו, במהירות שיוט של כ 130 קמ"ש. זו מהירות שיוט סבירה לחלוטין לכביש הזה. זה שהרשויות לא הוציאו עדיין את האצבע ממקום מאד מסויים ולא שינו את מגבלת המהירות בכביש הזה, לא אומר שאני צריך לסכן את עצמי בזחילה מרדימה ב 90. המהירות אכן אחראית ל 2% בלבד מהתאונות. נתונים של משטרת ישראל, לא שלנו. ביתר התאונות היא מהווה גורם שמגדיל את עוצמת הפגיעה אבל לא הגורם לתאונה עצמה. הטיפול צריך להיות ברמת עקירת הסיבות לתאונות ולא באכיפה דרקונית של מהירויות מרביות לא ראליות, והעשרת הקופה הציבורית.

© DrorZi

New member
וואוו, שכנעת אותי

NOT
לא, לא מושפע משום שטיפת מוח
אז מאיפה החלטת שהמהירות היא כזו רוצחת
למה בגרמניה ששם המהירות לא מוגבלת יש פחות הרוגים לכל 100K נהגים
(רמז, התשתית שם יותר טובה) למה בכביש החוף נהרגו לפני כמה שבועות 7 אנשים (מתוכם 4 חיילים) (רמז, הוא הצליח לעבור לנתיב הנגדי, וכל זה במהירות חוקית לגמרי) מהירות כגורם מוות בתאונה הוא וודאי, על זה אף אחד לא יתווכח איתך, אך המהירות א-י-נ-ה הגורם
כמי שעבר קורס החלקה אתה בטח יודע שאפשר להכנס למצב מסוכן ב-כ-ל מהירות. איזה אחריות ואיזה נתונים אתה יכול להביא שאני זה שעושה שטיפת מוח
(רמז הנתונים שאני מביא לקוחים לא אחרת מאשר ה-מ-ש-ט-ר-ה עצמה
) אפרופו משטרה, שישקלו מה שרוצים, בתחנה בה אני מתנדב יודעים טוב מאוד את דעותי ומעריכים אותי על מה שאני כן מוכן לתרום.
דרור זי.

אוזניים

New member
סליחה אבל שכחתם..........

חוק הוא חוק והעובר עליו דינו עונש. אולי תגנבו את הכריכים של הילדים שהולכים לבית הספר? זה נראה לכם? לי לא. מהירות כזו הכבישי הארץ פלוס הנהגים בה שווה תאונות!!! בברכה שי אלוף הארץ בחשבון.

itzik93

New member
מוסריות ידידי, מוסריות ../images/Emo70.gif

יש הבדל גדול מהבחינה הזו בין גניבה של כריכים מילדים קטנים לבין נסיעה במהירות מופרזת...כשם שנסיעה במהירות מופרזת אינה כשם מעבר של קו הפרדה רצוף או נסיעה ברמזור אדום. איציק

be_roo

New member
אז יש לי כמה שאלות אליך

האם: מעולם לא חצית כביש באור אדום
מעולם לא חצית כביש שלא במעבר חציה
מעולם לא חנית מבלי לשים כרטיס חניה
מעולם לא חנית על "קצת" אדום לבן
מעולם לא חנית בניגוד לכיוון התנועה
מעולם לא עצרת "רק לרגע" בחניה כפולה
מעולם לא "שכחת" להפעיל איתות כשעברת נתיב
מעולם לא עקפת רכב מימין
מעולם לא קרה שלא הבחנת בהולך רגל ולא נתת לא לו זכות קדימה
מעולם לא קרה שפנית ולא "התחשק" לך לסובב את ההגה עד הסוף כדי להכנס לנתיב הנכון
מעולם לא ביצעת פנית פרסה ברחוב ואילצת נהג אחר להמתין שתסיים
מעולם לא נסעת 51 קמ"ש ומעלה בכביש עירוני
מעולם לא נסעת 31 קמ"ש ומעלה ליד בי"ס
מעולם לא נסעת 91 קמ"ש ומעלה בכביש בינעירוני
וזאת מבלי להכנס לויכוח שמהירות נומינלית היא דבר לא רלוונטי כאשר באים לבדוק רמת סיכון. ישנם לא מעט כבישים שבתנאים מסויימים מהירות כזו היא בטוחה בדיוק כמו 90 קמ"ש בתנאים אחרים.

itzik93

New member
ממש לא

רק באים להסביר לך את ההבדלים. בידידות
איציק

be_roo

New member
אתה הזזת את ה"אישיו"

ולא שאני מפקפקת ביושרך אם אתה טוען שמעולם לא ביצעת עבירה במכוון. אין הרבה נהגים יותר יקים ממני בנושא לשון החוק, אני לא מעגלת פינות ביודעין, אבל זה לא אומר שאני אבוא ואצהיר שמעולם לא ביצעתי עבירה שלא במודע. לפעמים אני מגלה זאת בדיעבד (לא החנתי בהולך רגל ממתין לחציה) ואז אני נוזפת בעצמי ודואגת שלהבא זה לא יקרה, ואני גם בטוחה שהיו פעמים שלא גיליתי זאת גם לאחר מכן. האישיו כאן הוא לא החוק, אלא הבטיחות, ובכל הקשור למהירות מופרזת, אין בין שני הדברים הללו קשר. אז תבוא ותשאל מה נותן לי את הזכות להחליט על איזה חוק אפשר לעבור ועל איזה לא, והתשובה שלי לכך היא 4 קורסי נהיגה עם מדריכים רשמיים, ועוד אינספור שעות של אימון עצמי ופיתוח המיומנות, קריאה והתעניינות במחקרים של גדולים ממני על הגורמים לתאונות דרכים ועל חלקה של המהירות המופרזת. לא תמצא אותי נוסעת במהירות מופרזת ביחס לנסיבות בצורה שמסכנת אותי או אחרים. ורק לשם הדגשה, הבחור ציין שהוא יכול היה להמנע מהדו"ח אם היה בולם חזק יותר, אבל הוא העדיף את שלומם ואת נוחותם של נוסעיו על המלטות מדו"ח.

אוזניים

New member
בלה בלה בלה סורי

את מפספסת את העיקר. חוק זה חוק. אני מקפיד לשמור עליו מתוך כך שאני בטוח שהמחוקק בדק את הנושא והגיע למסקנה זו או אחרת. אגב כנראה שגם מבוגרים זקוקים לגבולות בדיוק כמו ילדים, בברכה שי

חיים_K

New member
אתה שומע את עצמך (אוזנים לא?)

האלו, ישראל פה, כן ? אתה זוכר את זה ? המדינה שבה נעלמו 250 מליון ש"ח ואף אחד לא שם לב ? המדינה שעל פי חוק מממנת עשרות אלפי אוכלי חינם ? המחוקק אכן בדק את זה, והגיע למסקנות שעליהן אנחנו מדברים - שההמהירות המרבית הקבוע בחוק נמוכה מדי, ושבכל מקרה סיבות אחרות גורמות לתאונות. הסיבה לכך שהחוק לא שונה היא פופוליזם זול ודעות קדומות, בניגוד לדעות המומחים המקצועיים מכל התחומים.

חיים_K

New member
שא ברכה

כנראה באמת עניין של השקפה. אני מאחל לך אושר בתוך הבועה הקטנה שייצרת לעצמך. אם מעניין אותך לשמוע דיעות של אנשים שלמדו את העניין ועוסקים בו שנים, אתה מוזמן. אם אתה מעוניין לשנן מנטרות שלמדת במסעות היחצנות הראוותניים וחסרי התועלת של הממסד התחבורתי, אני כבר מזמן עייפתי מלשמוע.

אוזניים

New member
מילים כדורבנות........אופס התפוצצה

לי הבועה בפנים. נושא אני ברכה לך לעם ולי שי

גרמי

New member
אז זהו, שהמחוקק לא בדק את הנושא....

למשרד התחבורה ולמשטרה בארץ אין את הכלים ואת הידע לבחון באופן מעמיק את גורמי התאונות, ולחוקק חוקים בהתאם. יש מחקרים שמראים שיש קשר בין מהירות לתאונות (האם מישהו בדק את נסיבות המחקר ו/או תנאים מיוחדים בהם התבצע המחקר?) ובאותה מידה יש מחקרים שמוכיחים שאין קשר (אותה הערת אגב) יותר חשוב מכך, יש הרבה מחקרים המוכיחים שיש גורמים הרבה יותר קריטיים ממהירות שגורמים לתאונות, והסטטיסטיקה (החלקית) שנאספה בישראל מוכיחה עובדה זו. עבודה שנעשתה ע"י המשטרה הגיעה למסקנה שיש קטעי כביש בארץ (דרכים מהירות) שבהם ניתן להעלות את המהירות המותרת ל 110 קמ"ש, ואכן ישנה חקיקה המתירה לנהוג במהירות זו בכבישים מהירים, אלא שגורמים פוליטיים, בהשפעה של גורמי אנטי-מהירות החליטו להציב שילוט באותם מקומות המגביל את המהירות בפועל ל 90 או 100 קמ"ש, למרות שהחוק מתיר יותר. לגבי האכיפה, גורמים בכירים במשטרה טוענים שאכיפת מהירות מתבצעת במקומות בהם יש הסטוריה של תאונות שנגרמו בגלל מהירות, אלא שבשטח זה לא בא לידי ביטוי, ואפשר למצוא מלכודות לייזר המוצבים בקטעי הכביש הבטוחים ביותר בארץ, עם שדה ראיה בלתי מוגבל, שוליים רחבות, תאורה מצויינת וכו´ כגון כביש 20 לדרום בקטע שבין הרצליה למחלף גלילות, או על כביש 2 לצפון בקטע שבין פולג לצומת נתניה צפון. בטוחני שבמקומות אלה נדירות התאונות שנגרמות עקב מהירות מופרזת.

למעלה