אוקיי, אני אפרט
בקשר לאנשים שלא רצו משטרה צבאית....לפחות במחזור שלנו זאת בדיחה אחת גדולה בכלל לדבר עליהם, וזאת מהסיבה הפשוטה שכולם כולל כולם, כל מי שסירב להתפנות ונכנס למעצר בבקום - הגיע אלינו תוך כמה שעות או יום-יומיים אח"כ, ומדובר ב-10-15 איש. הטירונות - אתה תחטוף את השוק של החיים שלך כשיעיפו אותך בטירוף מהאוטובוס כשתיכנס לבה"ד. אל תדאג, זה יעבור תוך כמה ימים. בהתחלה באמת תחשוב שהגעת למקום עם המשמעת הכי הכי חזקה שיש, אבל תוך שבוע-שבועיים המשמעת כבר תרד. התנאים בבה"ד אכן מצוינים. אין תורנות מטבח (!!!) כי יש חברה אזרחית שמטפלת בהכל. יש שמירות, לי אישית יצא מעט מאוד, אבל יש גם כאלה שנטחנים. אבל סה"כ שמירות זה לא מה שיהרוג אותך שם. לגבי ההצטיינות - אתה לא צריך לעשות שום רושם. מצטיין זה אך ורק לגבי המבחנים שיהיו לך בסוף (פלוס חוות דעת של הסגל, אבל אתה לא צריך בשביל זה להתבלט, אלא רק לא לעשות בעיות). יש מה שנקרא "חניך למופת" שבשבילו באמת באמת צריך להשתדל ולעשות רושם הכי טוב שאפשר, אבל הוא בעצם לא מקבל יתרון בשיבוץ שלו כמו שיצא לי. הטירונות הבאה מתחילה ב-5 לדצמבר. לצערי אני לא אהיה שם כדי לראות את זה (וחבל...) כי אני מסופח מיום ראשון לבסיס אחר. מי יודע, אולי תגיע לקורס מצ"ח, שמן הסתם ייפתח למחזור שלך...ואז אני אחזור קצת יותר פז"מניק ואהיה איתך בקורס... תשאל עוד מה שבא לך ותשאיר מס´ אייסיקיו. שלי - 45570788