משטח קוריאן למטבח...

tarami

New member
משטח קוריאן למטבח...

שלום לכולם!! במסגרת תיכנון המטבח וחדרי הרחצה יצא לי לראות משטחי קוריאן שמאוד אהבתי אך נאמר לי שזהו חומר מאו יקר!!! ההבהרות שהנני מבקש הינם: 1) האם זהו משטח עבודה טוב או שיש בו חסרונות לעומת אבן קיסר? 2) מה יהיה מחירו של משטח קוריאן למטבח בצורת ר במידה 2.5*2.5 עם כיור כמובן וחיתוך לכיריים 3)מה המחיר לחדר רחצה שבו יש משטח של 1.20 עם כיור כמובן(הכל מקוריאן) 4)האם ישנם הבדלי מחיר בין משווקים ומי מומלצים(עדיפות לאיזור הצפון) בתודה מראש להתייחסותכם

אני גם חולמת על קוריאן, אבל יקר!!!

מאוד אהבת את הקוראן, בגלל חיבורים המוחלטים, בין כיור למשטח, בין משטח לבין חיפוי קיר! באמבטיה אפשר לעשות מדפים, כהמשך של החיפוי...בקיצור, חומר מצויין! אבל בארץ, המחיר בלתי סביר, עם בינתיים לא הורידו...צריך לבדוק אצל יצרן. צפון, דרום לא משנה, כדאי לפנית ליצרן/ים.

tooshtoosh

New member
קוריאן

זה חומר סינטטי שאמור לשמש במקום שיש, ויכול לשמש כמו שאווה ציינה - כחומר למדפים, חיפוי קירות, ואפילו חזית של ארונות מטבח ואמבטיה. זה חומר מדהים, קיים בשלל צבעים ודוגמאות, הוא חלק וקל (לא כבד כמו שיש) וחסרונו הבולט הוא מחירו - משהו כמו פי שלוש ממחיר שיש. זה המון. למשטח בגודל 150-50 (ארון אמבטיה ממוצע) עולה משהו כמו 6000 ש"ח. שמעתי מאיש שיש שהחומר לא עמיד בחום כמו שיש - אבל לא בדקתי לעומק, יתכן שהוא אמר זאת כיוון שלא מתעסק עם קוריאן... אבל אם זה נכון, הרי לכם עוד חיסרון. אגב - המחיר הוא כזה רק משום שבארץ עוד לא ממש גילו אותו, ברגע שיהיה יותר ביקוש המחיר ירד.

mimi28

New member
אבן קיסר במטבח??

זה טוב לשים אבן קיסר במטבח? ואיך דואגים שהמים לא ישפכו על הרצפה מהשיש? איזה שיש בכלל טוב למטבח?

elshad eldad

New member
טוב אנסה לענות על חלק משאלותייך.

1. אבן קיסר למטבח נחשבת טובה אומנם יקרה קצת ביחס למתחרות (אורפל אלוני וכו'..) 2. למניעת זליגת מיים אפשר להדביק קנט עליון או קנט תחתון רק שזה האחרון לא ימנע ממים להגיע לריצפה אלה רק ימנע מהם להגיע לארון - המהדרין מוסיפים "אף מיים" -דוגמאות רבות תוכלי ליראות באתר של אבן קייסר. 3.זו שאלה כוללנית מידי.

למעלה