משטח עבודה מקרמיקה

• פותח הנושא ayaw
  • פורסם בתאריך

ayaw

New member
משטח עבודה מקרמיקה

שלום לכולם. אני מתקינה מטבח חדש, ואני מתלבטת איזה משטח עבודה לשים. בהתחלה חשבנו על אבן מצפה אבל אנחנו שומעים שהיא מתלכלכת ונסדקת בקלות רבה, האם מישהוא יודע על זה משהו? כמו כן אנחנו מנסים לברר על משטחי עבודה מקרמיקה (כלומר-לרצף משטח של עץ מעל הארונות באריחים) אנחנו מאיזור ירושלים, האם אתם מכירים בעלי מלאכה שעושים את זה כאן? תודה רבה איה

arcdsgn

New member
משטח מקרמיקה

ומה עם הג´יפה בפוגות? היזהרו!!! הרעיון העיצובי יפה, אך מה עם הפרקטיקה? שום רובה לא תחזיק מעמד לאורך זמן כך גם הצטברות האבן (מהמים המשובחים בארץ) ויהיו לכם נזילות למשטח העץ שמתחת לקרמיקה, וכך גם ריח טחוב ולא רענן. נסו פתרון אחר.

פ123

New member
משטחי עבודה במטבח

משטח עבודה מאבן מצפה צפונות בו בעיות רבות מאחר ומדובר באבן טבעית (סכנת הנחת כלים חמים ע"ג המשטח, עגבניה שתונח ע"ג המשטח תשאיר כתם חומצי, מאחר והאבן טבעית היא עלולה להסדק ואם הלוח הנוסר אינו מושלם אז קיימת אפשרות של "קפיצת חתיכות" מן הלוח. אשר לאריחים ע"ג המשטח הם "אין אלא לראותם בלבד" הפוגות יהיו מטונפות לנצח, חדירת מים, קלינים באריחים ייראו רע מאד. היום ניתן להשיג אבן קיסר בכ"כ גוונים זה קודם כל מאד פרקטי וגם נראה לא רע. לידיעת כולם, מה שרואים באולמות התצוגה של קבלני ויצרני המטבחים זה מאד מרשים, אבל זכרו: הברזים לא מחוברים לרשת המים, והכירים אינן מחוברות למעאכת הגז.... יום טופ

ayaw

New member
אבל המחיר, המחיר

אבן קיסר עולה כ800ש"ח למטר רץ ואם החישוב שלי נכון אריחי גרניט לא יעלו יותר מ300ש"ח למטר. אם נשתמש ברובה כהה, זה לא ישפר את מצב הליכלוך? ולמה האטימות של משטח העבודה הזה (בהנחה שהוא הונח טוב ועם אטימה נכונה) פחות טוב מזה של אבן קיסר? תודה מראש איה

arcdsgn

New member
הכי זול לגור באוהל......

אפשר להתחכם לכל הפתרונות הנפוצים לחיים מודרניים, לקחת צעד אחד (או שניים) אחורה ולבחון את הדברים מחדש, זה תמיד טוב ורצוי אפילו. במקרה שלך זה פונקציה של זמן(עמידות) וכסף אם תבחני שוב את הכדאיות הכלכלית הכללית למקרה של משטחים רטובים במטבח תגלי כי הפתרונות המקובלים הם המשתלמים יותר. בהצלחה עם המשטח.

יש אבנים עם לב אדם..

קרמיקה או אריחים בתור משטח עבודה זה רעיון חביב למספר חודשים אולם בחיבורים יצטבר ליכלוך ויכנסו מיים בין הקיר למשטח וינפחו את ארון המטבח העשוי כידוע מעץ... לכן אתם יכולים ללכת על גרניטים יש גם יחסית זולים כדוגמת גרניט רוזה ביטה או דומים לו או אבן קיסר שהיא יקרה יותר ולאו דווקא יותר טובה מגרניט זה פשוט אופנתי עכשיו בארץ. מפעל מעולה בירושלים אני ממליץ על שייש גל אור בתלפיות שמו יהודה והוא איש נחמד (מאוד) ותותח בתחום . בהצלחה עופר

למעלה