משחררת אותך ממני.

../images/Emo51.gif, ציפיטפטת , בנות מבינות אחרת

אין מה לעשות......... צדקת בכל מה שכתבת. תודה לך.

יש לי קטע משיר בשבילך....שלכת......

אתה לא ראוי לאהבה הזו

danistar

New member
קראתי את כל הרשימה הארוכה

ואת ההתפכחות שלך .. טוב מאוחר מאשר לעולם לא .. אבל שאלה אחת בודדה .. למה ?? למה מההתחלה הלכת עם מישהו כזה ?? אחת מהשאלות שבחיים אף אחד לא יוכל לענות עליהם ...

כי הוא הצליח לחלחל לתוכי בעבודת

חיזור יסודית. וכמו שכתבת: אחת מהשאלות שבחיים אף אחד לא יוכל לענות עליהם ...

פ ש ו ט י

New member
יפה....

יפה לך "ההתרוקנות" הזאת... עכשיו כשאת קצת יותר "קלה", כשאת מודעת למה שהיה, עכשיו כשכתבת את כל המינוסים, הבטת שוב אל כל הפלוסים.... אני בטוחה שהנשימה הרבה יותר קלה... בהצלחה לך בכל אשר תעשי ותלכי..

שייכת

New member
וואו....

כל מה שהיית צריכה להשאיר ליד המכתב הזה זה אקדח טעון... (השארת?) אין ספק שתמיד שמתפקחים מאהבה רואים את הדברים בעיניים שונות או בזווית ראייה אחרת. מגלים דברים שלא נתנו עליהם את הדעת קודם לכן, שהתעלמנו מהם כי היה לנו נוח או פשוט כי האהבה מעוורת. כתבת במכתבך הטעון לתת לשם הנתינה בלבד, בלי להתחשבן והנה כאן את מציגה לו חשבון ארוך כאורך הגלות. דברים שהצטברו בתוכך במשך תקופה כל כך ארוכה בזוגיות שאני בטוחה שבימים אחרים חשבת אותה למושלמת, ועובדה שהשכלת לקבל את כל המינוסים של אותו אדם. אך אילולא היו בו גם פלוסים, האם לא היית איתו תקופה כל כך ארוכה? לא יודעת אם לאותו אדם יש קשר לפורום הזה, אם הוא מכיר אותך בניק הזה או אם הפנית אותו להודעה, בכל מקרה, נראה לי שהיא נועדה לפגוע בו יותר מאשר לשכנע את עצמך שאת לא רוצה בו יותר, גם אם כך הדבר. אם התפכחת, והתפכחת באמת, קחי לך ערך מוסף ממערכת היחסים הזאת. כי אחרת לא יהיה בה כלום מעבר לתחושת המרירות האופפת אותך ושתרחף כצל על כל מערכת יחסים אחרת שתזכי בה. אם את שואלת אותי, נראה לי שכל מה שהיה חסר בגדול במערכת היחסים הזאת זה הידברות ובגדול. להגיד בזמן את מה שכואב. באותו הרגע כשזה הכי בוער בעצמות. כשאת מתוסכלת, כשאת כואבת ולא לשמור את הכל בבטן לסוף. לפעמים אהבה נגמרת. זה לא סוד. אבל היא לא חייבת להגמר כך. מאחלת לך כל טוב ובהצלחה במשך החיים. שייכת.

באמת ואוו גדול../images/Emo12.gif

אבל למה ציפית בדיוק ממנו?.. הלא אהבה אסורה אסור שיהיה ממנה צפיות, אהבה של אישה נשואה לגבר נשויי וסוף תמיד יבצבץ ויגיע.. אני מקווה מאוד שאת הלקח הפקת ממה שעברתם יחד, ולדעתי בחיים לא צריך לצפות אלה לחיות את הרגע אם מחליטים לעשות דברים אסורים, מאחלת לך
בהמשך דרכך.

ועוד דבר אחד שצרם לי מאוד בדברייך

מצטטת אותך "אתה קמצן במילים! ואתה קמצן בכסף. במשך שנה וחצי הייתי סופר לארג'ית איתך, בכל מיני מצבים. אפילו מתנה ליום ההולדת שלך התאמצתי כל כך לעשות לך משהו מיוחד, מרגש, שווה, משהו שכל החיים תזכור! כי זה באמת מיוחד! ומה קיבלתי בתמורה ביום ההולדת שלי?... כוס עם מעט סוכריות על התחתית... קולט? שנה וחצי אנחנו חברים, ואני מקבלת ממך כוס עם מעט סוכריות בתחתית... אם זה לא היה עצוב, הייתי מתפקעת מצחוק!!! אתה אפילו לא חשבת או הקדשת מחשבה: איפה, איך ובמה אני יכול להפתיע, אפילו משהו שלא קשור לכסף, משהו שעושה את ההתאמצות החשיבתית שלך, למשהו שיכולתי להגיד: וואוו... הוא שיחק אותה....... סליחה שאני אומרת את דעתי ואולי לא תאהבי אותה, אני מעולם לא נתתי מעצמי משהו וציפית לתמורה, שנותנים נותנים עם כל הלב
או שלא נותנים בכלל!! את אהבת אותו אין לי שום צל של ספק זה שהשקעת במערכת יחסים שלכם גם אין לי צל של ספק, אבל במערכת יחסים כזו מורכבת שלכל אחד מכם יש את העולם הפרטי שלו, להרחיב צפיות זה טעות מרה, וחבל שכך חשבת! כסף ומתנות זה לא הכל בחיים יקירתי, ואם היה לך כל כך רע כל הזמן היית חותכת מזמן. יש הרבה דברים צורמים במה שכתבת כאילו קולנפליקט אחד גדול המכתב הזה.

מלאך39

New member
מילים..........

מי שלא התנסה לא יודע כמה כוח צריך כדי לנתק קשר נסתר.... המילים אולי בוטות ....אבל אני אוהב את הבוטות הזו... כל הטבע מזדקר כאן ביופיו.... צריך את הבוטות הזו כדי לנתץ את הניצול של האהבה.... חזרי ליופייך.... והניק של שלכת בלב.....בעיני זה עוד טיפה של יופי

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifשלכת שבלב../images/Emo23.gif

נאמרו פה דברים קשים וכואבים טוב שהוצאת קצת החוצא בכתיבה מקוה מאוד שזה יקל עלייך והזמן גם הוא תרופה טובה לסוג כזה של פרידה מאהבה
שיהיה לך רק טוב והמון אהבה תיהי חזקה, מחזקת אותך בצעד שעשית
אהבה דניאל סלומון נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת ונכון את רוצה לאהוב את אפילו יפה עצובה וכואבת ואולי יש בך הכל נכון את קרובה ונכון שאת מתרגשת וגם יש לך מקום בשבילי את אפילו יפה וכל כך מיוחדת ואולי זה בעצם הכל. אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אולי זה הסתיו ואולי זו רק השלכת שעושה לי להיות קצת עצוב אני כאן בשבילך אז לאן את הולכת ואולי זה לא חשוב אוווו... אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אווו... אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה

למעלה