משחררת אותך ממני.

משחררת אותך ממני.

מאחר והבהרת לי בצורה חד משמעית שאתה לא מוכן להתחשב בי, ברגשות שלי, בבקשה המסוימת שלי (ואמרת, הדגשת, שאף אחד לא יגיד לך מה לעשות)! ומאחר ואתה לא מוכן להתאמץ בשביל החברות שיש לנו ולוותר על משהו שביקשתי ממך לוותר, בשם הפגיעות שהדבר שאתה עושה פוגע בי, מרגיז אותי, ומעצבן אותי מאוד, מאחר ואתה שם ז**, על מה שאני חושבת או מרגישה, מאחר ואתה לא יודע חברות אמיתית, טהורה מהי, ובעצם אף פעם לא ידעת! מאחר ואף פעם לא נתת מעצמך יותר ממה שהאינטרס הריגעי הכתיב לך, מאחר ואני טיפשה שכמוני, שלא יודעת ולא מאמינה במשחקים מטופשים של אגו, או במשחקים של קשה להשגה...שנתתי מעצמי הכל בצורה הכי טוטאלית שיכולתי, ללא גבולות, בכייף ומכל הלב, מאחר והיית מרכז עולמי, נתתי לך משקל יתר בחיים שלי, הגדלתי אותך הרבה מעבר למה שהיית במציאות, היית בסדר העדיפות הראשונה שלי בחיים, לפני הבעל, לפני הילדים, לפני הבית, הסביבה, החברים, ומאחר ואני הייתי בסך הכל, או רק, עוד משהו נלווה לחיים שלך, זו שעושה לך טוב מתי שאתה רוצה, מתי שאתה קובע, מתי שמתאים לך, עומדת דום לכל גחמותיך, והיו לך המון גחמות ובקשות, מאחר ואתה בשום אופן לא היית טוטאלי מבחינת רגשית לי! מאחר ואני מרגישה שלא ידעת להעריך כלום, וכל מה עשיתי בעצם לגביך היה ללטף ולנפח לך את האגו ה"גברי" הנמוך, שיש לך. מאחר ואין לך מושג מה זה להיות רומנטי, ואין לך מושג מינימלי מה זה לחיות בזוגיות, ומה זה לצאת מגידרך על מנת לתת לצד השני להרגיש טוב, ומה זה לעשות נפלא לצד השני, סתם נתינה לשם נתינה, ללא חשבונות, מה זה לתת הרגשת ביטחון שהאהבה קיימת וכלום לא ינצח אותה, שאתה נמצא שם בשבילי, שאני יכולה לסמוך עליך ועל האהבה שלנו בעיניים עצומות, שאתה ברקע שלי כשטוב לי או רע לי... מעולם לא הרגשתי שאני יכולה לסמוך עליך, להיפך: כל הזמן חייתי בתחושה שאתה יכול לקום וללכת בדיוק כמו בשנה שעברה, שזה רק עניין של זמן עד שתחליט להעלם... לכן מתוך התחושה המאוד לא בטוחה הזו שנטעת בי, מתוך חוסר ביטחון מוחלט שהרגשתי במערכת הזו-לא יכולתי להיות שקטה ריגשית לגביך! (משהו שאתה אפילו לא חווית), כי ידעת שאני פה בשבילך! ידעת, כי תמיד אמרתי! ידעת, כי תמיד שיתפתי!, ידעת, כי תמיד דיברתי בקול רם/ ברור! ידעת, כי נהנתי להגיד: אני אוהבת אותך!, אוהבת בגדול!, נהנתי להגיד: אוהבת כי זה מרגיש מבפנים, זה מרחיב את הלב! לרגע לא חשבתי שצריך להסתיר רגשות!!!! אתה קמצן במילים! ואתה קמצן בכסף. במשך שנה וחצי הייתי סופר לארג'ית איתך, בכל מיני מצבים. אפילו מתנה ליום ההולדת שלך התאמצתי כל כך לעשות לך משהו מיוחד, מרגש, שווה, משהו שכל החיים תזכור! כי זה באמת מיוחד! ומה קיבלתי בתמורה ביום ההולדת שלי?... כוס עם מעט סוכריות על התחתית... קולט? שנה וחצי אנחנו חברים, ואני מקבלת ממך כוס עם מעט סוכריות בתחתית... אם זה לא היה עצוב, הייתי מתפקעת מצחוק!!! אתה אפילו לא חשבת או הקדשת מחשבה: איפה, איך ובמה אני יכול להפתיע, אפילו משהו שלא קשור לכסף, משהו שעושה את ההתאמצות החשיבתית שלך, למשהו שיכולתי להגיד: וואוו... הוא שיחק אותה....... אין לך מה להציע לי יותר: אתה שמן, הכתפיים שלך שמוטות, הז** שלך קטן, (והרבה פעמים לא עומד), יש לך ריח רע מפה, אין לך שמץ של מושג בלחיות בזוגיות, כי התובנה הבסיסית הזו לא קיימת אצלך בכלל! דברים שבשם האהבה התעלמתי מהם, למרות שהם הפריעו לי מאוד!!! אף פעם לא דיברתי איתך על זה!, אבל עכשיו כשאין שום סיכוי שאנחנו נחזור אחד לשני, אני אומר לך ה כ ל ! אתה נוחר, אתה מפליץ מתוך שינה, ואין לך שום דבר אסטטי במראה שלך, ובצורת הלבוש לך. לכן, כל מה שיש לי להגיד לך זה: לך, תבלה, תהנה, תעשה מה שאתה רוצה, עם מי שאתה רוצה, תנסה להז*** עם אחרת, נראה עם יעמוד לך, נראה עם מישהי אחרת תהייה סבלנית אליך במצבים אינטימיים כמוני.... כל אחת אחרת לא הייתה נכנסת איתך בכלל לקשר, כשהמין איתך כל כך גרוע!!! אין לך מושג איך לענג אישה, אתה פסיבי, אין לך מושג מה עושים עם אישה במיטה! כל מה שמעניין אותך זה לגמור, כשהצד השני ממש לא חשוב... עובדה, שכשגמרת, אף פעם לא אמרת לי: בואי אעזור לך לגמור, תמיד השארת אותי מאוכזבת, ומאוד לא מסופקת!, תמיד הייתי צריכה למלא את צרכיי בידיים שלי!, בזמן שאתה הגעת לסיפוקך אחרי מעט מאוד זמן!!! אתה איש אטום! אין לך מושג מה בחורות צריכות, אין לך מושג איך לספק אישה מבחינה ריגשית ומינית. כל מה שלמדת לגביי המיטה היה ממני! אתה נפל אחד גדול! ואני, שידעתי את הכל, לאורך כל הדרך המשותפת שלנו, העדפתי להתעלם, ולשים הכל בצד, בשם האהבה... אתה כל כך גרוע בכל מה שקשור לזוגיות, שאין לי כל חשש שתלך עם אחרות, כי גם אם אחרות בסופו של דבר הדפוס ההתנהגותי, המאוד לא יודע/מבין, יחזור על עצמו!!! אישתך מסתפקת במועט, ונותנת מעט (זה מה שאמרת), כנראה שזה מה שמגיע לך לקבל!!! כנראה שההרגל הנתינתי-קמצני, מתאים לשניכם!!! אני, לא מתאים לי יותר!!! לא מוכנה לתת לך את עצמי יותר! לא מוכנה לתת לך מעצמי יותר! אין בי שום רצון להשקיע בך אנרגיות יקרות מפז: מתנת אהבה, חברות, באמצע החיים! לא אתה הראוי לקבל ממני, את מה שיש לי לתת ובשפע !!! לכן: אל תתקשר אלי! אל תברר עלי פרטים! אל תספר לי כשאתה נמצא בסביבה שלי! לא רוצה לשמוע את הקול שלך באוזן שלי, כי לא מגיע לך שאני אהייה שם בשבילך! לא רוצה להיפגש איתך יותר! לא רוצה להיות חברה שלך, או תאומת נפש שלך יותר, כי אין לך מושג מה זה אומר!!! אפילו ידידה שלך, או סחבקית בשם ה"אהבה" שחיברה ביננו, לא רוצה יותר!!! דממת אל-חוט! ניקיון מוחלט ממך! שקט במוח! שקט בנשמה! זהו- אני סוף סוף התפכחתי!!!!

תלתלית

New member
../images/Emo24.gif

גאה בך.. מרחוק. אניקוראת אותך הרבה ומבינה את כאבך היטב.. מאחלת לך להיות חזקה להאחז בעצמך ולטוב שיש בך. אל תוותרי על מי שאת ומה שאת. היי גאה בעצמך על ההתפכחות הזו. שלך תלתל

לא יודע,מה כאן אמת ומה שקר

לא יודע במי המדובר ולא שמענו את הצד שלו.. אבל-ככה,לא עושים אפילו לאויבים. ואם היה כל כך נורא לך אז למה שנה ומחצה ? ובעצם..יש לי הרגשה משונה שאילו רק צייץ לכיוונך היית רצה אליו גם כיום רק שהוא לא.. ולכן-מה שכתבת כאן ולא משנה אם מגיע לו או לא זה היה נמוך מים-המלח. צר לי-גם כשיש אהבה נכזבת שומרים על איזושהי רמה נכון ? אני מבטא את דעתי האישית מבלי להכיר הנפשות הפועלות ולדעתי,זה כלל לא משנה. לי, זה ממש צרם.

בוא אגיד לך משהו:

כל מה שנכתב פה הוא אמת לאמיתה! כשהקראתי את המכתב לאיש לפני שהבאתי זאת לכאן, הוא אמר: את צודקת בהכל. למה שנה ומחצה?, כי ב"שם האהבה", העדפתי להתעלם מהנורות האדומות שכל הזמן צצו לי ומכל מה שהפריע לי! וגם אם יצייץ לעברי, אין סיכוי שאני ארוץ אליו. לגבי הנמיכות: זכותי המלאה לכתוב את כל מה שאני מרגישה! מכתב זה ממש לא נכתב מתוך אכזבה, אלה מתוך התפכחות נטו! ואני שמחה וגאה על כך! יש לי הרגשה שלא נוח לך עם המכתב, כי אתה גבר...

אני חושב רק

שמסוכן להתעסק איתך. כי אני בטוח,שאילו הוא הגיב כאן הכל היה נראה ונשמע אחרת. אולי לדוגמא-הוא סלד משדייך הנפולות..אם יש לך וכל זמן שלא תראי לי אותן אני בטוח שתטעני שהן מזה זקופות.. כך-שתמיד יש צד שני למטבע ולגבי סגנונך..חבלז לא יודע למה בדיוק קראת אהבה.. כשטענת,שאהבת.. לא כולם חייבים להחמיא להתלהמויותייך-הפנימי. אני בטוח,שתמצאנה כאן גם נשים שיביטו בבוז על מה שכתבת כי זה לא חשבון נפש והתפכחות אלא- התחשבנות ארסית,המעידה עלייך לא מעט,לדאבוני. ואני מגיב כאן באופן עקרוני לחלוטין.

תקשיב טוב אדון צעיר/או שלא...

באיזו זכות אתהה נכנס בי או בסגנוני? מי שם אותך לשופט? כתבתי את מה שאני מרגישה, וחוויתי במשך שנה וחצי, איפה בדיוק זו הבעיה שלך? מעניין למה זה יוצר אצלך כזה אנטגוניזם??? שאלת את עצמך למה? האם חווית משהו כזה, או דומה? יש לי הרגשה שכן!!! אני באה ומספרת את אשר אני חוויתי, הרגשתי, עשיתי. ולא אתה או שכמותך תבוא ותגיד לי אחרת כי אני הייתי שם, זה ברור לך? וסתם לידיעתך, כן, הציצים שלי עדיין עומדים זקופים, ואל תדבר איתי על סגנון כל זמן שאתה יורד נמוך, נמוך מאוד!!! אין לי חשק להכנס איתך להתפלספות על דברים שאני חוויתי, לכן לא מעוניינת יותר לקרוא את תגובתך!

לשלכת

הרבה כוחות מחוזקים צריך בשביל להגיד למישהו את זה אנ רק מקווה שאחרי שפיכת הלב לעברו , וגם במילים לעבר הדף את חשה איזה שיא הקלה. אני מקווה שאחרי ההתפכחות תביני שמה שנמצא אצלך בחייך זה הדבר כי חשוב בחיים , לגבי הבעל ,המשפחה והסובבים . ואני מקווה שטוב לך להיות לצידם עכשיו , ושהם הדבר הראשון בחייך . ואני חושבת שעשית את הצעד הטוב ביותר , כי לפי מה שרשמת סבלת שם המון וחוסר האכפתיות שלו והאדישות לפנק ולעשות לך גם טוב מראה שבאמת את לא צריכה אותו , האמת היא שיש הרבה אנשים כאלה, ואני מקווה שבאיזה יום הם יתפכחו , יפתחו את העינים וידעו גם לגרום לצעד השני להרגיש טוב ולא רק להם . אני מאחלת לך רק טוב והמון אהבה , תיהי חזקה, תרגישי טוב בצעד שעשית

מה גברים מבינים? תראי את התשובות

של מרק... עובדה שאת יכולה להבין בדיוק מה אני כתבתי. יש הבדלים מהותיים בין גברים ונשים, שזה מדהים, והתגובות המפגרות שלו מעידות על כך יותר מהכל!!!! תודה לך על הבנתך, ועל חיזוקייך. ככה אני מרגישה והוא...נכנס בי... איזה טמטום!!!

הקשיבי טוב

טמטום-תקראי לדודה שלך-לא לי ! כתבת משהו,ומכאן יתכן מגוון רחב של תגובות זה שנשים מבינות אותך זה עדיין לא הופך את התלהמותך לצודקת. לגופו של עינין הרי אין לך מה לכתוב. תסבירי לי שוב-אם הוא היה באמת כזו מפלצת,כפי שהצגת איך,בשם האלוהים-היית איתו שנה וחצי ?

מבחינתי, אתה לא שווה התייחסות!

בטח שלא תגובה! או תשובה! לא מסבירה לך כלום, כי גם אתה לא שווה את זה!!!

טאKילה

New member
חברים אני מבקשת תרבות../images/Emo18.gif

דיבור,הפורום לא מיועד להשתלכויות או מריבות. את הטענות והויכוחים תנהלו במסרים. אם זה ימשך אני יאלץ למחוק. אז בבקשה תעצרו את הדברים כאן. המשך ערב טוב.

kuzary

New member
../images/Emo188.gif ../images/Emo186.gif

אני מודה לשם יתברך שלא נפלתי בזעמה של אשה.

תסכולה..התכוונת..

חבל שהוא לא בא לכאן להגיב את דברו.. לבטח היה מתברר שזנח אותה וזה פשר ההתחרפנות שלה..

טאKילה

New member
אחווה את דעתי..

אני קראתי את המכתב,סילחי לי אם תגובתי לא כלבבך..אבל! המכתב שלך כעוס מידי, מריר,במידה מסויימת כעס מתוך נקמה. אהבה לא מקבלים בכוח,בעיקר כשגונבים מהאסור. המראה שלו לא היה סודי,אין גלוי יותר מהמראה החיצוני, גם את כסותו הוא הסיר בפניך במשך התקופה, קטן/גדול הרי ידעת. בטח ראית כבר בתחילת הדרך את כל החלקים הדוחים שיש בו כדבריך. לגבי קמצנות,קצת נסחפת,האיש נשוי בעל משפחה, מאין לך איך מתנהלים שם הכספים? יקירתי החוקית סועדת סביב שולחנו,המאהבת אוספת פרורים מהריצפה. מתנה לא נמדדת בכסף,עצם הנתינה שלו,ולו רק פרח אחד,זה גדול. השאלה,למה בעצם לא פרשת בהתחלה? איך אפשר להתאהב כל כך,בדבר דוחה כל כך? אכן המילים שאמרת קשות,אני חושבת שהגזמת באמירות. לדעתי ניתן להתנקות מאהבה לא לך בצורה יותר איכותית. אם התנקת למרות הכל,שמחה בשבילך,בהצלחה. שוב מתנצלת אם תגובתי לא לטעמך,אבל הרגשתי צורך להביע את דעתי.

מכתב זה לא נכתב מתוך כעס או נקמה!

מכתב זה הוא מכתב סיכום על דברים שעברתי, והייתי מודעת לאורך כל הדרך לפאקים שהיו במערכת הזו. היום, מתוך התנקות מהאיש אני יכולה לכתוב בדיוק מה הפריע לי, ולמה לא שמתי קץ למערכת הזו, למרות הכל... אני חוזרת ואומרת כל מה שנכתב נכתב הוא אמיתי לחלוטין. מעבירה לכם בצורה אותנטית את כל מה שהיה, ואתם, במקום לגלות אמפטיה לחברה שכותבת פה, מנסים להעמיד דברים על דיוקם, כשלא אתם חוויתם זאת. מאוד מוזר לי הקטע... וטאקילה, מה שכתבת, נכתב בגלל התגובה המפגרת של מרקי, אילו הוא לא היה מתחיל עם ה"ירידות" עלי, אני משוכנעת שלא היית כותבת את מה שכתבת. כי בדרך כלל את מגלה אמפטיה, לכל מה שנכתב פה. והפעם, משום מה לא נהגת בתום לב.

טאKילה

New member
שלכת בואי תתקרבי הנה..

אני כותבת אך ורק את דעתי,מרקי ברשות עצמו,גם אני ברשות עצמי. תביני כשמעלים מאמר בפורום את אמורה לצפות גם לאנשים שיחלקו עליך. אני לא נגדך חלילה,אבל הראיה שלי שונה משלך,ומותר לי להביע אותה, התאמצתי מאוד להביא את המילים מבלי לפגוע משום שאין לי אני גם לא נוהגת או מתכוונת לפגוע בך,ולא באף כותב אחר...אני גם לא יכולה להיות צבועה ולומר לך אהבתי הכל,אמרתי בדיוק את האמת שהרגשתי מזוית הראיה שלי,ואין בראיה שלי פגיעה אלא הבהרות ותהיות עם המילים שלך, זה לא התחבר לי לכן העלתי שאלות. בסוף דעתי איחלתי לך הצלחה בהתנקות מאותה אהבה כושלת,אני לא נגדך.

Y Y Y

כמה כעס עצור בך תשחררי קצת קיטור אני בטוח ששיחה שקטה ונעימה תסגור את הפערים בין מה שאת רוצה לקבל למה שהוא מוכן להעניק ואים לא ..... אנחנו פה

אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה?

אני כאבתי את כל המילים שלה....סוף סוך קיבלה הבחורה שכל וטוב שאחרי שניה וחצי ולא אחרי יותר.... שלכת בלב - נתת מעצמך הכל על מנת לשמור על מה שהיה לך....ניסית, לא הלך...יפה שנתת הוד צ'אנס ועוד אחד ועוד אחד.... מאחלת לך מכל הלב שליבך יפרח שנית ושלא תדעי שלכת יותר לעולם. חיזקי ואימצי אחותי.

למעלה