"צ'יפס במקדונלדס (רק צ'יפס, אני לא
אוכלת את הזבל שלהם...), או איזה לחם עם גבינה, או פירות וירקות" בהנחה שלא אכלת שילוב של דגנים וקיטניות או אגוזים וכאלה, עדיין התזונה שלך לא היתה מאוזנת. ומעבר לזה, א. העובדה שאצלך זה קרה לא אומרת שזה בעקבות הבשר. אמרת שנרגעת ממש מהר, וכדי שלחומרים המזינים בו תהיה איזו שהיא השפעה הם צריכים להתפרק בבטן, להגיע למחזור הדם שלך ובהנחה שמה שהשפיע עלייך היו החומרים שמשחררים סרטונין במוח (כי לחומרים האחרים, חומצות אמינו למיניהן וויטמינים יכול לקחת גם ימים להשפיע) הם צריכים להגיע למוח שלך ולצאת ממחזור הדם שלך. אנחנו מדברים על לפחות שלוש שעות. ראיתי אנשים נרגעים, מתעצבנים ושוב נרגעים בערך באחוז מהזמן. מעבר לזה שאם אכלת משהו מתוק בסביבות אותו הזמן (ביחוד עם אכלת שוקולד) את לא יכולה לאמוד את ההשפעה של הבשר. ב. נניח שזה היה הבשר, נראה לך שהעובדה שזה קרה לך פעם אחת בהונגריה היא טיעון משכנע לזה שאת באופן ספציפי לא יכולה לחיות על תזונה צמחונית? או שאנשים באופן כללי (או סוג מסויים של אנשים, למרות שאני אצטרך שתסבירי לי את זה כי לפי כל מה שאני יודעת ישנו רק מין אחד של בני אדם, ואלא אם כן את חולה במשהו מסויים או נמצאת במצב מסויים, הרגלי האכילה שלך אמורים להיות פחות או יותר אותו הדבר) לא יכולים לחיות על תזונה צמחונית. אני חושבת שכדי להסיק מסקנות תצטרכו לתת עובדות שנותנות לזה הסבר הגיוני. מה יש בבשר שאתם אומרים שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת?