משחק

ציקהלה

New member
הוא מלאך עוד לעומת קפלן תאמיני לי

בני כותב הרבה הרבה הרבה פחות מקפלן

Reut E

New member
אין לי מושג מיזה קפלן../images/Emo6.gif

מה הוא כותב מתמטיקה כמו בני?. אני שונאת את בני כי הוא שם תרגילים בלי הסברים איך אמורים לפתור ובגלל זה קיבלתי אתמול 75!:((((((

kit k@t

New member
למשל אני,

אני אוהבת בשר מאד, אבל חוץ מהעובדה הזו, אני פשוט צריכה אותו. נסעתי פעם לטיול בהונגריה עם אמא, ובתור תיירים עניים אכלנו או צ'יפס במקדונלדס (רק צ'יפס, אני לא אוכלת את הזבל שלהם...), או איזה לחם עם גבינה, או פירות וירקות. אחרי שבועיים אני לחלוטין הייתי על קוצים ולא ידעתי למה ואמא שלי כבר איימה לשלוח אותי לשחייה בדנובה. ואז אמא החליטה לתת לי קצת עוף, בחיים לא ראיתם מישהו נירגע כל כך מהר.... לא יודעת למה, ולא יודעת איך, אבל הגוף שלי פשוט דרש בשר. זה כמו נשים בהריון שהיו צמחוניות כל החיים שלהן ואז פשוט חייבות בשר אדום. זה לא קרה לאחת, זה קורה להמון צמחוניות כל הזמן. קאט

AnnabeI Lee

New member
חשבת על זה שאולי זה בגלל שצ'יפס

לא מספק לך חלבונים וויטמינים? אם היית אוכלת משהו שיש בו קטניות או דגנים מצבך היה שונה. זה כמו להגיד, "ניסיתי לחיות על דובוני גומי, אבל זה לא עבד אז -ברור- שזה בגלל שלא אכלתי מספיק שוקולד עם זה!". ומעבר לזה, אני די בטוחה שיש בזה פן פסיכולוגי, את חושבת שהדבר היחיד שירגיע אותך זה עוף, אז זה הדבר היחיד שירגיע אותך. ועל הנשים הצמחוניות שרוצות בשר אדום לעולם לא שמעתי, (ולצערי) אני חושבת שהוקפתי במדגם די מייצג של נשים צמחוניות הרות בחיי.

kit k@t

New member
מי גאון של אמא?

לא אמרתי שאכלתי רק צ'יפס. אמרתי שאכלתי עוד דברים, אבל לא בשר... ואותי בשר (Cאותה תקופה) לא ממש עניין.... לא חשבתי שבשר ירגיע אותי, לא ממש רציתי לאכול בשר. התזונה שלי סיפקה אותי. ההלם היה כמה מאושרת הייתי כשקיבלתי בשר. קאט

AnnabeI Lee

New member
"צ'יפס במקדונלדס (רק צ'יפס, אני לא

אוכלת את הזבל שלהם...), או איזה לחם עם גבינה, או פירות וירקות" בהנחה שלא אכלת שילוב של דגנים וקיטניות או אגוזים וכאלה, עדיין התזונה שלך לא היתה מאוזנת. ומעבר לזה, א. העובדה שאצלך זה קרה לא אומרת שזה בעקבות הבשר. אמרת שנרגעת ממש מהר, וכדי שלחומרים המזינים בו תהיה איזו שהיא השפעה הם צריכים להתפרק בבטן, להגיע למחזור הדם שלך ובהנחה שמה שהשפיע עלייך היו החומרים שמשחררים סרטונין במוח (כי לחומרים האחרים, חומצות אמינו למיניהן וויטמינים יכול לקחת גם ימים להשפיע) הם צריכים להגיע למוח שלך ולצאת ממחזור הדם שלך. אנחנו מדברים על לפחות שלוש שעות. ראיתי אנשים נרגעים, מתעצבנים ושוב נרגעים בערך באחוז מהזמן. מעבר לזה שאם אכלת משהו מתוק בסביבות אותו הזמן (ביחוד עם אכלת שוקולד) את לא יכולה לאמוד את ההשפעה של הבשר. ב. נניח שזה היה הבשר, נראה לך שהעובדה שזה קרה לך פעם אחת בהונגריה היא טיעון משכנע לזה שאת באופן ספציפי לא יכולה לחיות על תזונה צמחונית? או שאנשים באופן כללי (או סוג מסויים של אנשים, למרות שאני אצטרך שתסבירי לי את זה כי לפי כל מה שאני יודעת ישנו רק מין אחד של בני אדם, ואלא אם כן את חולה במשהו מסויים או נמצאת במצב מסויים, הרגלי האכילה שלך אמורים להיות פחות או יותר אותו הדבר) לא יכולים לחיות על תזונה צמחונית. אני חושבת שכדי להסיק מסקנות תצטרכו לתת עובדות שנותנות לזה הסבר הגיוני. מה יש בבשר שאתם אומרים שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת?

MissCunningham

New member
אני אגיד לך מה יש

יש את העסיסיות והטעם הנפלא של הדבר החמוד שפעם עשה 'מההה' או 'מוווו'

AnnabeI Lee

New member
חיפוש קצר בגוגל

מוביל שוב ושוב למאמר הזה: http://www.americanbaby.com/ab/story.jhtml?storyid=/templatedata/ab/story/data/18757.xml השורה הראשונה שלו אומרת שזה לא שנשים הרות צריכות בשר (וגם אם כן זה לא כי הגוף שלהן צריך בשר באופן ספציפי), אלא נשים הרות באופן כללי משנות את |הגדש|הטעם שלהן ואת הרגלי האכילה שלהן. מעבר לזה נשים שאכלו בשר כל החיים, יכולות לדחות בשר בחודשי ההריון. אבל ניחא, נגיד שכל הנשים ההרות באשר הן, מפתחות דחפים לאכילת בשר בחודשים מסויימים, זה לא כי הן צריכות בשר באופן ספציפי. אין שום דבר בבשר שאי אפשר להשיג ממקורות אחרים, ולכן זה אפשרי בהחלט להשאר צימחונית גם בתקופת ההריון.

ציקהלה

New member
קטי אם לא יהיה מה לאכול היא לא תוכל

לאכול את זה. הגוף שלה לא מפרק בשר נכון לעכשיו. זה כמו שאת לא יכולה לפרק דשא, כדי לפרק אותו את צריכה לקחת בכמויות קטנות ולעלות מינון כל הזמן.

lol lypop

New member
אמרתי שאני משתדלת

לא אמרתי שאני יוצאת מגדרי כדי לעשות את זה וחוץ מזה, מה אכפת לכם מה אני עושה? זאת אומרת, זה לא שאמרתי לכם לא לאכול בשר, באמת שאין שום סיבה להתקיף אותי. אולי בשבילכם אני צבועה אבל אני לפחות עושה יותר מרובכם כאן כדי למנוע הרג ואם "חטאתי" פעם אחת לא אומר שאתם טובים ממני רק כי אתם אוכלים בשר והולכים עם נעלי עור. וישו, סליחה שזה משורשר אליך, אתה היית האחרון שכתבת לי הודעה
.

kit k@t

New member
הנקודה היא,

שאנחנו לא רוצים לעשות שומדבר בנושא ההרג. כי גם לחסה כואב, ולי אישית יותר אכפת מעצמי. בן אדם ששם את עצמו בתחתית הסולם, משהו לא בסדר איתו. כי המטרה של כל אדם אמורה להיות שימור עצמי קודם כל, ורק אחר כך דאגה לשאר. ולא, זה לא אישית לך, זו סתם דעתי. קאט

lol lypop

New member
מה זה קשור למה שאמרתי?

אם אתם לא רוצים לעשות שום דבר בקשר להרג ואני עושה, למה להתקיף אותי? (אני מבינה שזה לא אישי, אבל אני מדברת ביחיד בכל זאת)

למעלה