פחחחח אוקיי
הכי שחקן רובין ווליאמס הכי שחקנית ג'וליה רוברטס וג'וליה סטילס הכי ערוץ אין לי כבלי ם ...חחח כן צחקו ... אז אין ערוץ הכי תוכנית טלויזיה משחק מכור ... ליאור שליין .. ילד ומהר!!! הכי סדרת טלויזיה the o.c and charmed הכל דרך המחשב.. חח ואהבה מעבר לפינה מידי פעם כי אין לי משהו אחר והעונה הראשונה הייתה הכי טובה.... הכי סרט גוניס, קספר, הוק, ריקוד צמוד, לא רק בלונדינית( כן תצחקו .. סרט ההיזדהות שלי !!), תפוס אותי אם תוכל .. וואוו יש כמיות .. אלדין, גברת דאוטפיר, משפחת אדמס( שליטה !!!), מולאן ... כמיות בלתי נספרות הכי שיר קילפתי תפוז... של אריק אינשטיין... " קילפתי תפוז ראיתי בפניםכמו בתוך קן ילד ישן ילד ישן הילד אמר אתה עשית פה חור החזר את הפלח נושב עלי קור נושב עלי קור אמרתי רגע, סליחה שלום ואת הפלחים שמתי במקום ועד היום אם הוא לא יצתנן בתוך התפוז ילד ישן ילד ישן... " הכי קליפ אין לי אם טי וי אבל יש כמה נחמדים לא זוכרת כרגע הכי דיסק כרגע החדש של הקסטריט + הישנים אבל יש עוד ... הכי להקת רוק ארוסמיט' וגם גוד שרלוט שיש להם כמה ממש חמודים הכי להקת פופ בקסטריט .. הכי זמר ג'סטין .. אפילו נסעתי לפני שנתיים להופעה עם כריסטינה בניו יורק .. היה שליטה!!! אבל יש עוד הכי זמרת הילארי דאף כרגע אבל יש עוד הכי ראפראמינם.. כי יש לו איזה כמה שאני אוהבת ( סופרמן .. ועוד כמה ...יוצא לו משהו חמוד פעם בההה...חחחחח)