משחק

../images/Emo45.gif

אבל זה חמוד!!! "נה נה נה נה יא יא יא"!!

efratushh

New member
../images/Emo6.gif

אולי תוציאי את זה כבר מהראש שלך?! יש לו שירים יותר יפים מזה..

BShenB

New member
כן יש לו שירים מהממיםםםםם../images/Emo99.gif

במיוחד מanother earthquake שלדעתי הדיסק הכי טוףףף שלו

BShenB

New member
כי הוא פשוט הרבה יותר בוגר משאר

הדיסקים שלו...
למרות שבכל הדיסקים יש שירים יפים...

efratushh

New member
מסכימה איתך.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אצל בקסטריט כל הדיסקים טובים באותה מידה בשבילי, אבל אצלו כל דיסק יותר טוב מהקודם. עכשיו נחכה לחדש, שעושה רושם טוב...

BShenB

New member
חח זהו בדיוק../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

כל פעם הדיסקים שלו נהיים יותר ויותר יפים
איך אהבתי את הקליפ של Do You Remember ואת השיר עצמו מן הסתם..חח הוא כזה מהמם שםםםםםםםםםםם פשוט מושלםםםםםםם

=)

הכי שחקן-בראד פיט ובטלנובלות:פקונדו ארנה ופבלו אצ'ארי הכי שחקנית-אנג'לינה ג'ולי וג'וליה רוברטס ובטלנובלות:סלסטה סיד ונטלייה אוריירו הכי ערוץ-ערוצי מוזיקה הכי תוכנית טלויזיה-מממממ לא יודעת הכי סדרת טלויזיה-קשר דם ובובה פראית הכי סרט-טיטניק,פרל הארבור ונערה בהפרעה הכי שיר-אני עכשיו בקטע של רוק רוסי זה לא בדיוק יעניין אותכם ניראה לי הכי קליפ-החדש של הבויז
הכי דיסק-Bryan adams-room service,evansnce-Fallen וכמובן של הבויז כל הדיסקים הכי להקת רוק-אוונסנס,גרין דיי,ארוסמית הכי להקת פופ-הבויז איזה שאלה=) הכי זמר-מייקל ג'קסון,בריאן אדמס הכי זמרת-לא יודעת צריך לחשוב הכי ראפר-אמינם

poster girl

New member
עונה...

הכי שחקן: אשטון קוצ'ר, ג'וני דפ. הכי שחקנית: אין... הכי ערוץ: ערוץ 3 ו-MTV. הכי תוכנית טלוויזיה: TRL. הכי סדרת טלוויזיה: כן מותק וג'ואן מארקדיה.. הכי סרט: אמממ.. אין אחד ספציפי.. הכי שיר: what makes you different-makes you beautifull הכי קליפ: כל הקליפים של הבקסטריט בויז.. קשה לבחור אחד... הכי דיסק: NEVER GONE!!! הכי להקת רוק: green day.. הכי להקת פופ: הבקסטריט בויז... ברור!!! חחח.... הכי זמר: כל הבויז.. =].. חח... ורובי וויליאמס ולי ראין. הכי זמרת: גוואן סטפאני ואבריל לאבין. הכי ראפר: 50 cent!!

עטר9

New member
גמאני....../images/Emo98.gif

הכי שחקן- ג'וני דאפ... הכי שחקנית- אמממ אין לי הכי ערוץ-הוט 3 וMTV הכי תכנית-דה נקסט טופ מודל אוף אמריקה... הכי סדרה-טלנולה בע"מ... הכי סרט-טיטאניק הכי קליפ-כל הקליפים של הבויז... בעיקר חדשים הכי דיסק-NEVER GONE הכי להקת רוק-אני לא שומעת רוק... אולי גרין דיי הכי להקת פופ- לא ברור?! הבויז
הכי זמר- האווי די (הבנאדם הכי מתוק ומוכשר בעולם!)
הכי זמרת- לא יודעת (?!) הכי ראפר-שונאת ראפ, אבל אם חייב אמינם...

עטר9

New member
בטעות שכחתי שיר אז הנה-

הכי שיר- WHAT MAKE'S U DIFFERENTE שזה| השיר הכי מדהים ביקום!
כי האווי שר את רובו וגם כתב אותו וזה שילוב מושלם!!!!!!!!

plncos

New member
פחחחח אוקיי

הכי שחקן רובין ווליאמס הכי שחקנית ג'וליה רוברטס וג'וליה סטילס הכי ערוץ אין לי כבלי ם ...חחח כן צחקו ... אז אין ערוץ הכי תוכנית טלויזיה משחק מכור ... ליאור שליין .. ילד ומהר!!! הכי סדרת טלויזיה the o.c and charmed הכל דרך המחשב.. חח ואהבה מעבר לפינה מידי פעם כי אין לי משהו אחר והעונה הראשונה הייתה הכי טובה.... הכי סרט גוניס, קספר, הוק, ריקוד צמוד, לא רק בלונדינית( כן תצחקו .. סרט ההיזדהות שלי !!), תפוס אותי אם תוכל .. וואוו יש כמיות .. אלדין, גברת דאוטפיר, משפחת אדמס( שליטה !!!), מולאן ... כמיות בלתי נספרות הכי שיר קילפתי תפוז... של אריק אינשטיין... " קילפתי תפוז ראיתי בפניםכמו בתוך קן ילד ישן ילד ישן הילד אמר אתה עשית פה חור החזר את הפלח נושב עלי קור נושב עלי קור אמרתי רגע, סליחה שלום ואת הפלחים שמתי במקום ועד היום אם הוא לא יצתנן בתוך התפוז ילד ישן ילד ישן... " הכי קליפ אין לי אם טי וי אבל יש כמה נחמדים לא זוכרת כרגע הכי דיסק כרגע החדש של הקסטריט + הישנים אבל יש עוד ... הכי להקת רוק ארוסמיט' וגם גוד שרלוט שיש להם כמה ממש חמודים הכי להקת פופ בקסטריט .. הכי זמר ג'סטין .. אפילו נסעתי לפני שנתיים להופעה עם כריסטינה בניו יורק .. היה שליטה!!! אבל יש עוד הכי זמרת הילארי דאף כרגע אבל יש עוד הכי ראפראמינם.. כי יש לו איזה כמה שאני אוהבת ( סופרמן .. ועוד כמה ...יוצא לו משהו חמוד פעם בההה...חחחחח)

ringe lotte

New member
אני...

הכי שחקן: טום קרוז, בראד פיט, ג'וני דפ ואורלנדו בלום הכי שחקנית: ג'וליה סטיילס, הכי ערוץ: אין לי כבלים או לוין אז אין ערוץ.... למרות שערוצי סרטים זה בהחלט דבר שווה! הכי תוכנית טלויזיה: משחק מכור הכי סדרת טלויזיה: זהות בדויה, הבית הלבן, המחוז, CSI, חוק וסדר... הכי סרט: הסמוראי האחרון, מלחמת העולמות ועוד הרבה.... הכי שיר: בקסטריט.. זה ברור.. אבל איך אפשר לבחור? שיהיה what makes different הכי קליפ: בקסטריט... נראה לי שinbyh גירסת השלג.. וממש קשה לי לבחור.. הכי דיסק: never gone ושאר האלבומים של הבויז הכי להקת רוק: טראויס... הכי להקת פופ: בקסטריט וול דה!!! הכי זמר: עיברי לידר.... (אלא אם כן אני כוללת את בראין) הכי זמרת: עופרה חזה ז"ל, נראה לי.. הכי ראפר: אין... לא אוהבת...

למעלה