משחק

אני הכל אוהבת את.....

אבי
אין לי מושג איך מעלים לפה תמונות...

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo47.gifמיקה ואדם ../images/Emo27.gif

כי הם פשוט מקסימים
.

hate u all

New member
הכי אוהבת../images/Emo26.gif

לירון לב! למה? כי הוא הבנאדם הכי יפה, מוכשר, צנוע,ועוד ועוד שאני מכירה! ואני עכשיו בהתלהבות: הוא יהיה בבית שלי הוא יהיה בבית שלי!!!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifמז"א יהיה בבית שלך? ../images/Emo2.gif

LiOrLi 15

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אהא../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif מתי../images/Emo35.gif

פרטי נמקי והסבירי

hate u all

New member
הכי לא אוהבת../images/Emo26.gif

מאיה קורן.. ואין לי תמונה שלה..

noyy

New member
../images/Emo28.gifח.

זה דווקא חמוד כל הסנוביות וההתנשאות שלה

עונה על השאלון

מי לדעתכם הכי רשע:רוברטו ולילי מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם:הילי ילון (איה/מאיה) מי לדעתכם משחק הכי טוב:כולם משחקים מעולה אבל אם כבר אז:הילי,מיכאל,מאיה,אבי,אדית(דגנית),דור(אבנר),אביטל (אלי),לירון,דון,ידידיה,עדי(נטשה). מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה:כולם מתאימים אבל במיוחד מי שציינתי קודם... אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות:הילי האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו:כן האם לדעתכם איה תחזור להיות מאיה וניני יחזור להיות יונתן:לא נראה לי אבל אם אז מיד יחזרו להיות איה וניני מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה:דדי ודגנית יתחתנו אדם אחרי תקופה קצרה יחזור לאיה רותם ובן בן יגלו שאיה וניני הם בעצם מאיה ויונתן דורי יהיה חבר של נטשה אדם רק ישבור רגל ולא יעיפו את ניני מהשמיניה.

לאו13

New member
עונה...

מי לדעתכם הכי רשע:רוברטו מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם:אבייייי מי לדעתכם משחק הכי טוב:אבנר מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה:אמ... אין מישו כזה! אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות:איה האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו:כן!! האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן:לא..לא נראה לי מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה:אין לי מושג... נראה לי שרותם ובן בן נגלו מה קרה למאיה ויונתן דגנית ודדי יתחתנו אדם שבר ת'רגל (את זה אני יודעת לא חושבת..)

לאו13

New member
עונה...

מי לדעתכם הכי רשע:רוברטו מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם:אבייייי מי לדעתכם משחק הכי טוב:אבי ורוח'לה מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה:אמ... אין מישו כזה! אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות:איה האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו:כן!! האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן:לא..לא נראה לי מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה:אין לי מושג... נראה לי שרותם ובן בן נגלו מה קרה למאיה ויונתן דגנית ודדי יתחתנו אדם שבר ת'רגל (את זה אני יודעת לא חושבת..)

למעלה