משחק

משחק

כל אחד רושם את מי שהוא אוהב ולמה הוא אוהב(כולל תמונה) נידע כול אחד את מי הוא אוהב\ת

../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

מי לדעתכם הכי רשע: מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם: מי לדעתכם משחק הכי טוב: מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה: אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות: האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו: האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן: מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה:

../images/Emo26.gifעונה לעצמי../images/Emo36.gif

מי לדעתכם הכי רשע:רברטו לילי מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם:הילי מאיה ידידה מי לדעתכם משחק הכי טוב:מאיה קורון מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה:כולם מתאמים ומשחקים טוב אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות:מאיה קורן האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו:כן האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן:נדמה לי אבל בכול זאת לא כרגע מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה:דדי יספר לאיה וניני שהוא אבא שלהם ונדמה לי שהם יחזרו להיות עצמם..(קטע קצר)

עונה לשאלון...

מי לדעתכם הכי רשע: רוברטו.. דההה מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם: אבי מי לדעתכם משחק הכי טוב: דגנית מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה: אמא של אבי אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות: מיקה האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו: אולי... חחח האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן: מקווה שלא, אבל הגיוני מאוד שכן מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה: מי יודע...?!

eva133

New member
עונה

מי לדעתכם הכי רשע: רוברטו כאילו... חח איזה סנובי זה נשמע מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם: אבי/מיקה/רוני/לירון לב מי לדעתכם משחק הכי טוב: אמ.. כולםםםם מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה: כולם בסדר אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות: אבי/רוני/לירון לב/ האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו: כן הם מתאימים האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן: לא הם בסדר ככה מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה: דדי הוא אבא של איה וניני, הוא התחתן עם דגנית, חברי השמינייה יגלו שאיה וניני הם כאילו לא באמת בני 15 אלא שהם עברו הגדלת גיל או איך שלא קוראים זה

A Radcliffe

New member
אני....????????

מי לדעתכם הכי רשע:נטשה מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם: Er... אפשר לא לענות על זה? מי לדעתכם משחק הכי טוב: Er... מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה: איך קוראים לה???? הגרושה של קובי עוז שחברה שלי רוצה לפוצץ אותה במכות.... נו איך קוראין לה? אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות: דורי... אה אה אה..... האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו: הלוואי! אולי טלטול יהיה פחות צ'יטאי... האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן: לא.... מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה: יגלו שהתאום הזהה הרשע של אילן נעל אותו במרתף חשוך כי הוא התאהב ברוני ובסוף הוא היה צריך ללכת לצבא והשתבש לו המוח והוא התאהב באלי..... בסוף אלי נותנת לתאום של אילן צ'אנס כי היא חושבת שהוא אילן ואז היא מגלה שהוא התאום שלו ומשחררת את אילן. אילן עושה לרוני ואלי ואח שלו שקוראים לו וולפגן היכרות וכולם מאושרים:אלי עם וולפגן, אילן עם רוני, דורי עם נטשה (מה הקשר?) ועוד.. ועוד........ אבל בסוף דורון מגלה את זה ומנסה להרוג את וולפגן כי הוא התאהב באלי ובטעות פוגע באילן והוא הולך לבי"ח ואז יש מתח ושיר עם הכתוביות ותמונות של השחקנים בצד....

Rob Van Dam1

New member
עונה

מי לדעתכם הכי רשע:רוברטו מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם:הילי ילון! אני מעריץ מספר 1 שלה מי לדעתכם משחק הכי טוב:אדם מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה:אפחד! כולם חשובים אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות:אדם אבל רק כדיי להיתנשק עם איה
האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו:כן האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן:לא מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה:אין לי מושג..אני לא קורא ספוילרים

sz10

New member
השאלון הרביעי שלי ב10 דקות האחרונות

חחח מי לדעתכם הכי רשע: לילי מי לדעתכם אף פעם לא יפסיק להיות מושלם: מיכאל (אדם) מי לדעתכם משחק הכי טוב: כולם משחקים טוב מי אתם אומרים שמעפן ולא מתאים לסידרה? טל מוסרי. הוא מעצבן אותי
. אם יכולתם להיות שחקן או שחקנית מי היתם מעדיפים להיות: לא יודעת... האם לדעתכם דדי וגנית יתחתנו: מאיפה לי? האם לדעתכם איה תחזור להיות מיה וניני יחזור להיות יונתן: לא נראה לי...אבל זה יהיה מגניב מה לדעתכם יקרה בהמשך הסידרה: דברים לא צפיים

אני חולקת עליך!

אני לא חושבת שלילי הכי רעה בגלל שהיא שמעה שדגנית טובה לניני היא ביקשה להפסיק להרוג אותה שהיא הבינה עד כמה היא חשובה לבן שלה! לכן אני חושבת שעדין כמה שהיא רעה יש לה קצת רגש ולרוברטו לא ממש למרות שהוא הציל את מאיה ויונתן טוב פעם הוא היה טוב עכשיו הוא ממש רשעעע

../images/Emo99.gifשמאל|עונה לעצמי../images/Emo36.gif

אני אוהבת את אדם ואת מאיה קורן הם משלמים משחקים יפה בקיצור הם הכי יפים

מיה קורן הלך עליך

איך איפשר לשנות ילדה מהממת כמו מיה קורן אין עליה

למעלה