משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

snift

New member
** הזמן: כאשר כולכם כבר סביב המדורה

וכל מיני דברים משונים מתרחשים ** פיצוץ חזק נשמע ובמרחק של מספר מאות מטרים פגע ברק מוזר ומשונן, מייד אחריו נשמעה צעקה מאותו כיוון ולאחריה דממה כבדה. נראה כי מספר עצים התחילו לעלות באש.

בורן

New member
אוי לא!

כולם לברוח מיד לצד השני של היער! בעצם... אני יכול לכבות את השריפה בעצמי! בואו נרוץ לשם כולנו! קדימה!" (ומתחיל לרוץ לכיוון האש)

פתאום נשמעות צעקות שבר

"מילי איפה את, מילי" ואז נשמע קול בתשובה "סיריס אני פה בבקתה" "אני בא להציל אותך" נשמע שוב קולו של אלי ואחריו שאגה של פומה

Nihau

New member
כאשר הפומה שאגה ניהאו הקשיבה

בתשומת לב, עדיין לא מנידה את מבטה מהתוקף ונהמה משהו לעבר היגואר. (תרגום מחתולית: קח את המשרת האישי שלך ותטפל בעיניין, אני אחזיר לך טובה על זה אחר כך)

dragon zlotnik

New member
איזה מקריות כ"כ הרבה הרפתקנים...

אוקיי בורן, לך תכבה את האש ותלך עם היגואר שלי הוא ידע איך למצוא איתי, ביינתים אנחנו נלך למצוא קרחת יער ונקים את האוהלים ונעשה מדורה, -לאחר שאנחנו מוצאים קרחת יער- אני מזמן בקתה בעזרת קסם ואומר 4 ישנו איתי והשאר ישנו באוהלים. וביינתים בוא נכין מדורה ונעשה היכרות קצרה( רק לאחר שבורן יחזור) טוב, שמי הוא אריזארד אני מכשף מכובד (לשעבר) והייתי בועידת מכשפי המלך עד שנוצר ויכוח גדול, ואני הייתי קיצוני לדעה אחת והיה עוד אחד שהיה קיצוני לדעה אחת, והוא הפליל אותי באמצעות ידיד שלו על ביצוע פשע חמור וכיום אני מתבודד ובורח מהממשל, זה בקצרה למה אני פה, ועכשיו למה אתם פה??

בורן

New member
מרחוק, תוך בניית האוהלים,

אתם רואים את האש דועכת ודועכת... ולאחר כמה דקות גולי מופיע ולידו יגואר. "זה היה קל," קבע גולי, "אוקיי, עם מי אני ישן?"

"יש פה מישהו?"

נשמעה צעקה "אני צריך עזרה" צעק אלי שוב תוך כדי שהוא ממרר בבכי האש עלתה והתלקחה מאחוריו וכבר עברה בהרבה את ביקתתו שהדרך אליה היתה רצופה בעצים שרופים הוא החל לברוח עם פומי הפומה שלו שלפתע נשמעו קולות מעיכת עשבים לידו

Nihau

New member
אני פה בעקבות מילות האלים והוא כאן

כניראה בעקבותי, מסיבה לא ברורה הוא רוצה לתפוס אותי כבר הרבה זמן ולא מבין שכשאני אומרת "לא" אני מתכוונת לזה ברצינות.

dragon zlotnik

New member
עכשיו את בחבורה

ויותר מוגנת, וחוצמזה ביקשתי מכול אחד שיכתוב את שמו ובקצרה איך הוא הגיע לכאן, (תוך כדי שאנחנו יושבים סביב המדורה) ביינתים היגואר שלי הולך לצוד וחוזר עם אייל צעיר ואני מתחיל לצלות אותו מעל המדורה.

Nihau

New member
"אל תהרוס את כל האוכל"

ניהאו מבקשת ממנו כאשר הוא מכין את האייל לצלייה. "תשאיר לי בבקשה איזה כרע טרי בצד"

בורן

New member
בסדר

"טוב..." אמר גולי והתמתח. השובבות של הגיל הצעיר בלטה בעיניו. הוא פיהק. "תודה, מכשף(לזלוטניק)..." "אולי תעשו כבר שולם (לעבר ניהאו ומי שנקרא בפיה "הרוצח"..." נכנס לביקתה.

Nihau

New member
ניהאו נעצה מבט מופתע בגולי

"אני לא זו שמנסה להפריע לו לחיות בשלווה ושלום, אל תצפה ממני לתגובות חיוביות כלפי מי שמנסה לפגוע בי בלי שיש לי מושג מה הוא רוצה בכלל"

לפתע מגיח לקרחת היער..

סייר בבגדי עור ירוקים ממרר בבכי שראשו בין ידיו מלווה בפומה לבנה לשם הרגשת החום הוא מרים את ראשו ורואה את כל הדמיות מסביבו "אני סיריס" הוא אומר "גרתי פה ביער ,בביקתה , הביקתה נשרפה ובותכה מימיל, חברתי, עכשיו אין לי כלום מלבד פומי, אפשר להצטרף?"

בורן

New member
אני יוצא מהבקתה (אחרי

שסידרתי את מצעי), ומתיישב לאכול. בין ביס לביס אני מציג את עצמי:"שמי גולי, אני בן 17, ואני יכול (מציג את ידיו) לשלוט באש ובקרח. גירשו אותי מכפרי מאחר שטענו שאני מוטציה. אפילו הורי הכחישו שאני בנם, ועכשיו אין לי כלום, אפילו לא בני משפחה. רק הבגדים שלעורי. הי, יש לי רעיון- אולי נקים חבורה? נראה לי שיש לי אפילו רעיון לשם..."

dragon zlotnik

New member
טוב...כמה אנחנו ומי?

עד כמה שהבנתי כל מי שפה הוא די חזק אז בא נראה את מי יש לנו, (תכתבו כולם גם מקצוע,גזע, וגיל) אני מכשף, אלף, בגיל 344 (עוד שבועיים יומולדת 345) אני חובב טבע ובמהלך השניים הישגתי את היגואר וכיום הוא כל מה שיש לי בחיים.

למעלה