משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
משחק?

נכון שהרעיון של הסיפור נחמד, אבל אני חושב על אולי לתת לTIC עוד נסיון קטן. קטן, אחד. TIC שאני אשתדל לפקח עליו ולא לעשות את הטעויות שעשיתי בTIC הקודם (אי שם בפברואר אני חושב) הרעיון: לכל אחד שליטה בדמות שלו. המקום: בפורום, לא צ'אט ולא נעליים. השיטה: חופשית, כשאני/מנקיינד סמכות שיפוט עליונה (בורר, GM אם תרצו) במקרה של קרבות וכו'. הרקע: פנטזיה (איך לא) העולם: תגלו לבד. ההודעה שאני אשרשר לפה תהיה ההתחלה.

DDN

New member
הלילה היה נטול כוכבים.

אפילו ירח לא ראו. אורות הכפר היו רחוקים, והאור הדומיננטי היחיד היה אור המדורה. היא ישבה לידה, מטה העץ שלה מונח לידה, וידיה מושטות לכיוון המדורה להתחמם. היה רעש בשיחים, העיניים שלה הצטמצמו, "אתה הולך לעמוד שם ולבהות בי עוד הרבה זמן?" פנתה אל הדמות בשיחים. -------------------------------------------------------- מל"ד (מל"ד - התרגום לעברית של OOC ז"א מחוץ לדמות) * - באנגלית פניה כזאת, YOU היא ללא מין. בעברית, חייבים לבחור מין, אין מניעה שהדמות בשיחים תהיה נקבה. ** - אף שחקן לא יכול לשלוט על דמות אחרת, רק על הדמות שלו.

Hammerfall

New member
"זה לא היה כל כך הרבה זמן"

אמרה הדמות ויצאה מבין השיחים, "אפשר להצטרף אלייך? קר לי ואין לי איך להדליק לעצמי מדורה"

DDN

New member
"בבקשה"

הדמות החוותה בידה לכיוון המדורה. "יש מקום", היא סקרה בעיניה את הדמות, ולפתע נדרכה כשהשיחים רשרשו פעם נוספת ________________________ המשך תחת ההודעה של ניהאו

Nihau

New member
השיחים רשרשו שוב ואז נעו הצידה

כאשר טיגריס לבן גדול למדי פסע מבין השיחים והפך מול עיניה לבחורה חמושה בשתי חרבות קצרות ולבושה בגדי כהונה לבנים בעלי סימנים מסתוריים. "ערב טוב. חשבתי שזה יהיה יותר מנומס להעיר את תשומת ליבך לנוכחותי ולקבל הזמנה לפני שאחדור לטריטוריה שלך, סילחי לי אם הפרעתי לך" הבחורה נעה לעבר אור המדורה והתיישבה לידה בחן חתולי ורק אז הבחינה בעלת המדורה שעיניה כחולות ירוקות בעלות אישונים מארכים כעיני הטיגריס. "הרשי לי להציג את עצמי, אני ניהאו"

בורן

New member
פתאום

אש המדורה לבשה צורה של נחש. "סליחה, זה אני", אמרה פתאום גבר שיצא מבין השיחים. הוא היה בגובה ממוצע, בגיל 18 בערך. יד אחת שלו הייתה כחולה והיד השנייה אדומה. הוא התיישב בשילוב רגליים למדורה. כשהבחין כשכולם נועצים מבטים בידיו, הוסיף:"אה, כן. אני יכול לשלוט באש ובקרח, ואפילו ליצור אותם. כך נולדתי, אבל נידו אותי בגלל זה. אני יכול להצטרף אליכם? אין לי איפה ללון הלילה..."

Nihau

New member
ניראה כי הלילה הזה צופן מאורע גורלי

אם כולנו הגענו בדיוק לכאן. האוכל לשאול מי את, בעלת המדורה?"

DDN

New member
הדמות נרתעה לאחור כשהנחש

עלה מהמדורה, והביטה בחשד לכיוון הגבר המוזר. היא הביטה בחשש אל זה שהתיישב לא מכבר למדורה, היא הביטה על ניהאו, ועשתה חצי צעד כדי לעמוד ליד הגבר, הנורמלי למראה, סוקרת את ניהאו ואת הגבר המוזר. "שלומות", בירכה, "זה לא מנומס להפחיד נערה צעירה ככה באמצע הלילה", היא הביטה אל ניהאו, "שלומות, ברוכה תהיי ליד מדורתי"

בורן

New member
"שמי גולי, ואני בן 17. מה שמך?"

"ומי אתה, אדוני?" שאל גולי את ניהאו. פתאום כל יושבי המדורה נבהלו כשהיה עוד רשרוש מבין השיחים(המכשף עם הנמר) -*-*-*-*-*-ההודעה של זלוטניק היא ההמשך-*-*-*-*-*-*-*-

DDN

New member
היא מרכינה את הראש

והברדס מכסה את פניה, קצוות של שיער חום כהה בורחות משם, "אלכסנדרה", היא עונה.

dragon zlotnik

New member
ואז נשמעו קולות של מפוחית

ומבין השיחים התגלה אלף עם גלימת מכשף למסעות וליד המכשף נמנם לו יגואר, המכשף שם לב שמסתכלים עליו ועצר את הנגינה ואמר, שלום, עם מי יש לי הכבוד? תוך כדי שהיגואר קם והסתכל במבט עצבני עליהם אך המכשף הרגיע אותו.

Nihau

New member
ניהאו הביטה ביגואר ורגע של תקשורת

חתולית עבר ביניהם ונגמר כאשר הוא הסיט את מבטו ראשון והניד לעבר המכשף "סלח לי אבל מי אתה ומה עשית כדי להפוך למשרת האישי של היגואר? הוא רק הציג אותך בתור ה*איש* שלו..."

M a n K i n d

New member
עברה כשעה מאז שאיבד אותה

הוטלה עליו משימה, והוא היה נחוש לבצע אותה. לאחר שיטוט ביער לבסוף הוא מצא עקבות, שלה, של המטרה. הוא עקב אחריהן עוד כחצי שעה, עד שהגיע לקרחת יער. מבין הענפים הוא יכול היה לראות אותה, יושבת ליד מדורה. אך הייתה שם עוד מישהי. "מה זה בשבילך אלפונסיוס?" הוא חשב "היו לך מטרות קשות מאלה. יכולותיו השחורות סיפקו לו שקט מושלם כאשר הוא צעד בדממה לכיוונה. "תפסתי אותך ניהאו!" הוא הוסיף לחשוב. כאשר הגיע לרחק מה ממנה, לא היה לו צורך נוסף בהליכה - מכת השוט המהירה ששלח לכיוון ניהאו החטיאה את צווארה, היא החלה לגדול. הוא לא הבין מה קרה שהחטיא. הוא מעולם לא החטיא בטווח הזה. הדמות הצעירה (המקורית) שעמדה בין ניהאו לגבר הנורמלי (הדמות של האמרפול) נדרכה, המטה שלה הופיעה בידיה. כל השאר נדרכו והביטו בפולש האלים למדורה. "מי אתה?" שאלה הצעירה בשאט נפש. __________________________________________ בחור מונופול - אתה לא יכול להשתלט ככה על דמויות של אחרים. ניהאו - אי אפשר להרוג ככה סתם דמויות של אנשים. מחקתי את הכיוון שהחל להסתבך, שכתבתי. הקוסם הנוקם - תעשה את הכניסה שלך עכשיו. ובורן - קוקרי זה סוג של פגיון ארוך ומעוקל שנועד לעשות מקסימום נזק וכאב.

Nihau

New member
ניהאו הסתובבה בעודה משנה צורה

אל משהו גדול עדיין דמוי עלף העומד על שתי רגליים אבל בעל טפרים, זנב ושיניים חדות (weretiger to all who know how it looks like), שלפה את חרבותיה המעוטרות ונהמה לעברו "סוחר עבדים ורוצח לעת מצוא, עלוב נפש שכמוך, אמרתי לך לא לעקוב אחרי!"

דרגורן

New member
איוושה קלה, נשמעה מכיוון אחד העצים

(מי מבין הנוכחים בעל שמיעה מעולה ביותר ישמע את האיוושה). הרמת מבט לכיוון מגלה תנשמת לבנה שהרגע נחתה על אחד הענפים שעל עץ שליד המדורה.

למעלה