משחק

Buffy1

New member
אוקיי

1. חולה על לאנה (מצטערת, לא מצאתי משהו אחר
) 2. רואה סמולוויל מפרק 4 ואוהבת מאוד את טום
3. מישהו שחושב שקלארק ולקס נורא מתאימים ביחד כזוג

ד י י ז י

New member
אוקיי..

1. אוהבת באפי (גם אני!) 2. רואה מלא ערוץ 3 וחולה על דיויד בוריאנאז וטום וולינג. 3. משהו שרואה סמולוויל רק בשביל דמות מסוימת!.

casperit

New member
אוקי אני...

^משום מה אוהבת גברים שכולם חושבים שהם כוסים ורק אני לא. <מאוהבת בשיין ווסט קשות וחולה על מוניקה וד"ר קספר ושונאת כל משהו שהוא לא מוזיקה עברית או שיין ווסט או מייקל רוזנבאום או לקס לות´ר ואוהבת דמויות של עשירים צעירים סקסים (קרחים זה גם בסדר). v-רואה ערוץ 3 כל יום חמישי ב21:15 וסביר להניח שגם בזמנים אחרים. יעל

Bolo

New member
תורי

1. מישהי שאוהבת את לקס לותר שזה מ-א-ו-ד חיובי 2. אני צופה בסידרה רק בשביל לקס, מייקל רוזנבאום המהמם והמוכשר! 3. מישהו שחושב שאבא של קלארק חמוד

T h e G i r l

New member
עכשיו תורי-

^מישהי שלא היה לה איכפת לשנות את שם משפחתה לרוזנבאום (נראה לי
סורי אבל לא רשום לך שומדבר בכרטיס אישי... - אני לעומת כולכם צופה בסידרה בגלל שהיא יפה ולא רק בשביל טום\קריסטין\מייקל וכו´ v מישהו (בן) שחושב שטום וולינג לא מכוער...

mishmesh

New member
אני בתור ../images/Emo70.gif

^ מישהי שאוהבת את התאומות אולסן, בנות גילמור, וכמובן סמולוויל. > כנ"ל, ואני באמת לא חושב שטום וולינג מכוער. V מישהו שיודע מה הסוף של העונה.

Gal-Mo0D

New member
אני היחיד ?

^ מנהל פורום מסוים בתפוז. --> רואה את הסדרה מאז שהתחילה באמריקה, מכיר כבר את הפרקים בע"פ. V מישהו או מישהי שלא אוהב\ת את לאנה

לאנה

New member
אז מה אם כבר הייתי!, זה כיף!

^ פרסם תמונות מדהימות מהפרק האחרון לעונה > מכורה לפנפיקים של ב"ג, ולשיר החדש של מישל בראנץ´ V מישהו/מישהי שלא סובל את וויטני

סוף סוף! תורי!

^ < מת ערוץ שלוש, רואה את כל הסדרות שם (חוץ מאי.אר, שאול, דוסון קריק והמלון המעצבנת) אבל הכי אוהב את סמולוויל כמובן V מישהי שאוהבת את לאנה...

זיושי

New member
גם אני עוד פעם

^מת על ערוץ שלוש, רואה את כל הסדרות שם (חוץ מאי.אר, שאול, דוסון קריק והמלון המעצבנת) אבל הכי אוהב את סמולוויל כמובן >מת ערוץ שלוש, רואה את כל הסדרות שם (חוץ מאי.אר, שאול,והמלון המעצבנת) אבל הכי אוהב את סמולוויל כמובן Vמישהו שגם יעתיק ממני

casperit

New member
אני רוצה שוב:)

^מת על ערוץ שלוש, רואה את כל הסדרות שם (חוץ מאי.אר, שאול, דוסון קריק והמלון המעצבנת) אבל הכי אוהב את סמולוויל כמובן >מתה על ערוץ 3 ורואה שם "רק" (פותחת מדריך ערוצים): ריקי לייק, גיא פינס, או בייבי, של מי השורה הזאת בכלל, חברים, עיקר החדשות תהרוג אותי וזהו, אולי זאת אני, דרו קארי, ניקי, מלך השכונה, הסניגור, סמולוויל, דריה, ג´ימי פוקס, פעמיים בחיים (כשיש), נורם, תאמינו או לא, היפ (כשיש), כולם אוהבים את ריימונד (כשיש),בט (בעע) והכי גאים שיש. בטוח שכחתי דברים... v-רואה פחות טלוויזיה ממני. יעל

אסף ע

New member
אני עכשיו

^צופה כמעט מושבע של ערוץ 3 <מאוהב באליסון מאק (קלואי) Vמישהי שאוהבת את מייקל רוזנבאום(אם זאת בת) ואם זה בן אז הוא לא כל כך אוהב את וויטני...

maor101

New member
עכשיו אני...

^ כנראה רוצה לראות את קלארק עם קלואי ולא עם לאנה < מת על הסדרה הזו ולא פספס אף פרק!!! וכן לא סובל את ויטני הזה! V מישהו/מישהי שלא אוהב/ת את לאנה

Iris cream

New member
הא הא! עכשיו תורי!

^מישהו שקוראים לו מאור חיון ומת על סמולוויל ולא מפספס אף פרק < מנסה נואשות להיות מנהלת פורום ולא מצליחה ~חץ ללמטה שאני לא יודעת איך לעשות~ מישהי (מיועד לשני המינים אך כתוב בלשון נקבה, הא הא!) שחושב שדנה שולטת *מנופפת בפראות*

לאנה

New member
אבל היית אמור לכתוב משהו עלי!

מנהל או לא אתה הורס את המשחק!

טוב בסדר!

סליחה! למה את מתפרצת ככה? כם ככה זו הפעם השנייה שאת משתתפת אז סליחה! וחוץ מזה, אין לי מה לרשופ עלייך... אני לא מכיר אותך....

stardust15

New member
ומה איתך???

גל-מוד כתב שמי שיהיה מתחתיו שונא/ת את לאנה ולא נראה לי שאת שונאת אותה ,נכון לאנה??

לאנה

New member
למה, כי קוראים לי ככה?!

לידיעתך הרבה הכינוי שלי הוא ממש לא על שמה, זה פשוט שם יפה לפי דעתי. ולידיעתך, אני דווקא כן שונאת את לאנה - ליטל מיס פרפקט, בלעע........

למעלה