משחק

your-destiny...

New member
עכשיו אני...

^ אורחת בפורום שלנו, עם טעם לא רע בגברים... < אני לא אוהבת לספר על עצמי... בואו נגיד, מעריצה של הסדרה ולא הפסדתי פרק אחד. V מישהו שרואה את הסדרה או התחיל לראות את הסדרה רק בגלל טום וולינג.

casperit

New member
Bolo

לקס שולט:) אני באמת רואה את הסדרה רק בשבילו... הוא כזה... מושך, קלארק קנט כלום לעומתו! ללקס יש כ"כ הרבה סקס אפיל... יעל

stardust15

New member
משחק

לקחתי את זה מפורום אחר אז מה שצריך לעשות זה לכתוב משהו על מי שכתב את התגובה שלפניך,על עצמי,ועל האדם שימשיך את השרשור. טוב אז אני אתחיל: ^אני ראשונה אז אין לי מה לתוב על מי שלפניי <אני מסתכלת סמולוויל(טוב מובן אחרת לא הייתי בפורום הזה מהתחלה) v חושב/ת שקלארק חרא הבתם
אז
תמשיכו את השרשור

Bolo

New member
האמת היא

שגם אני לא רואה את הסידרה ר-ק בשבילו. הסידרה ממש יפה - הכל בה, לא רק הוא. רק שמייקל משגע במיוחד ואני חולה עליו
מאוהבת בו נואשות
. מייקל שלי.............

casperit

New member
כן

כאילו סדרה חמודה:) אבל העיקר בשבילי הוא לקס... אני יותר אוהבת את לקס מאשר את מייקל, כאילו הדמות של לקס יותר טובה מכל התפקידים האחרים של מייקל... והרבה יותר מתאים לו קרח:) או שלא... או שכן... או שלא... או שכן... מה זה משנה? הוא שולט! קחי את מייקל אני רוצה את לקס! יעל לות´ר

talytal

New member
בשבילכן, אחיותיי לאובססיה

תמונות טריות של מייקל!

casperit

New member
הוא הרבה יותר חתיך עם הקרחת!

כמו שאמרתי זה נותן לו סקס אפיל כזה... יעל (מאוהבת...)

לאנה

New member
ד.א מייקל..............

כולכן יודעות שהוא משחק (שיחק) ב"זואי", שהייתה משודרת בערוץ שלוש, וכרגע משודרת בערוץ עשר, תחת השם "זואי, דנקן, ג´ק וג´יין, נכון?

casperit

New member
דההה

אבל זואי דנקן ג´ק וג´ן זה לפני זואי... בערוץ 10 הם עדין בהיי סקול בערוץ 3 לא יעל

Bolo

New member
עם קרחת הוא הרבה יותר חמוד

מאשר איך שהוא היה בזואי. והתפקיד של לקס לותר פשוט מתאים לו
הוא כ"כ מקסים, חמוד, נהדר.......

זיושי

New member
אני חושב שהבנתי........

1)את מעתיקה דברים 2)אני צופה כעמת מושבע של ערוץ 3 3)*חושב מלא זמן* לא יודע

לאנה

New member
קיי, תורי

^ בעל טעם טוב בתוכניות (ע"ע בנות גילמור) < שונאת פופ, וחולה על קולנוע V אמממממ......, אין לי מושג מי יהיה אחרי, אבל......, מעריץ מושבע של סמולוויל

לא "מושבע" אבל "גדול"

1. שונאת פופ וחולה על קולנוע (ניחוש פרוע...) 2. ח"ח (החוליה החלשה..... אה אופס- חסר חיים..) 3. עומד לרדת עליי- ובגדול!

מתן ב

New member
תורי...

1) טעם גרוע בתוכניות (חוץ מ"חברים" ו"סמולוויל"...) - איך ידעת? 2) אוהבת טלויזיה ומחשבים. 3) בן שדלוק על לאנה...

אסף ע

New member
עכשיו אני

1. אוהבת טלויזיה ומחשבים 2. חולה על קריסטין קרוק (לאנה) 3. אחת שאוהבת את טום וולינג (קלארק)

למעלה