משחק..

שנינה11

New member
משחק..

למשחק קוראים כוכב נולד או בקיצור כוכב"נ אווקע אני רושמת מילה ומי שמתחתי צריך לתת לזה שיר שיש שם את המילה שנתתי ולתת מילה אחת.. הבנתם? אוהבת אתכם

יש ליי..חחח

ושאבתם מים בששון ממעייני הישועה. ושאבתם מים בששון ממעייני הישועה. מים, מים, מים מים הוי מים בששון. מים, מים, מים, מים, הוי מים בששון. הי, הי, הי, הי, מים, מים, מים, מים מים, מים בששון. מים, מים מים, מים, מים, מים בששון. *אל תצחקו אליי לקחתי את זה משירונט חחח* המילה היא...בר
[איזה שם יפה נכון?!]

קאיה3

New member
כמו צמח בר-חוה אלברשטיין

מחר, אני אהיה כה רחוקה אל תחפשו אותי מי שידע למחול - ימחל לי על אהבתי, הזמן ישקיט הכל אני הולכת לדרכי. זה שאהב אותי ישוב לשדותיכם - מן המדבר. והוא יבין - אני חייתי ביניכם כמו צמח בר. אני רוצה לפקוח את עיני לצמוח לאיטי. הרביתי לחלום החלומות טרפו אותי, רציתי לנחם - אבל מרדה בי תשוקתי. היה מיקסם ילדות, היתה גם סערה בזרועותי. אני יודעת שהדליקה אש זרה את לילותי. היו, היו ערבי געגועים היו ימים טרופים. היה כאב חבוי ורגעים מכושפים. אני אזכור מבט מגע ידיים בכתפי. אני אהיה לצל חולף בשדותיכם לסוד נסתר. היו שלום, אני חייתי ביניכם כמו צמח בר. המילה הבאה היא...:אהבה...:)

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאהבה-דניאל סלומון../images/Emo3.gif

כמה מקורי.P: אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה. המילה היא:אתה

black rock star

New member
אתה זורם אצלי בדם\איה כורם../images/Emo103.gif

אין לי כוח לשים את כל השיר. המילה הבאה רוח

orel4400

New member
אבא תרנגול-אביב גפן

האם אתה רואה אותי כשאני רואה אותך האם אתה מבחין אצלי בין עצב ושמחה גרים באותתו הבית ורוצים לצאת מכאן כל כך זרים וכל כך קרובים איש גדול ואיש קטן אבא תרנגול איך אתה יכול לא לשאול דבר ולדעת את הכול כמה גבוהה תהיה החומה עד שלא יעבור בה שום שיר כמה עוד זמן אתה חושב שנשאר לנו להכיר יצאנו אחד מתוך השני אז למה שלא נדבר כל כך לא רציתי אותך מורה אני רציתי אותך חבר אז אבא תרנגול למה אני צריך לנחש למה את מצפה למה כל מה שיש לי לומר מתפוצץ לי בתוך הפה כמו אבא תרנגול המילה היא: עץ!!

שנינה11

New member
לטיסיה-קספר

"ואם אבגוד בה פעם עם אישה בשר ודם אשרוף אותה בלילה בחולות הים אבל היא מיוחדת הו הו הו היא מדהימה שוכבים בשמש לא אומרים מילה..." המילה הבאה היא לפעמים

S p r i n g B

New member
משקאות חריפים - שייגעצ

"לא יכול לקום מהמיטה והראש שלי מרגיש כמו שק תפוחי אדמה מנסה לברוח חוזר בחזרה אני אדם חולה והתרופה הזאת מרה..."
אממ המילה היא:גשם

אבא עורך דין - שייגעצ

"........ נקום בבוקר ומחר יום חדש אני בחור ספונטני במצב משומש עיניים פצועות היא מבקשת עוד מלוכלכת מבפנים נראה שיש לי מה ללמוד הולכים לטייל בפארק הלאומי פרצה לה מלחמה שכחתי מי נגד מי... עשיתי אפצ'י, השלטון התחלף צהריים בבריסל, איזה כיף! ............" המילה הבאה היא : אמונה ? ><' נו זה מה שעלה לי בראש . תתמודד

למעלה