משחק..

shelly malka

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

והיא עולה לגג באמונה שלמה והיא עושה טעות קשהה.. משו כזה >< אמ.. המילה הבאה: לילה

גשם חזק-מוניקה סקס

"...גשם חזק, קשה לי לראות אפילו כשעיניי פתוחות, נוסע הלילהלבד לצפון..." המילה הבאה: לברוח.

בוא - עברי לידר ../images/Emo23.gif

" ........ בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים .........." ויש גם את , גשם חזק - מוניקה סקס וירמי קפלן "...... גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח ......... " ויש גם את , ידיים למעלה - כנסיית השכל " ........... אחד שיכור שכח לזכור את מה שהוא חייב לשכוח אחד נפל מקצה רחוב כבר לא יכול יותר לברוח והחיים הם עוד זורמים אל תוך משפט אחד מכריע והלילות כבר לא קרים רק אור הבוקר שמבטיח ........" |האמהאמ| אני חושבת שקצת חפרתי
המילה הבאה היא : דמעות

shirush1112

New member
אדון שוקו הולך לחפש חבר שלו..

אדון שוקו אחר ><. המילה הבאה היא:כוס [וואי זה קל].

באמת קל D: !

הכוס הכחולה - עברי לידר . " ........ יש לי את הכוס הכחולה ערבבתי בה מים חצי אלכוהול ויש לי את הכוס הכחולה בלעדיה אני לא יכול לפני חיילים בצפון לפני ילדים במדורה לפני חברים במיטה אני מפשיט את עצמי ונותן את הכל ............ " המילה הבאה היא : חיים

תותם1

New member
חיים חיים מותק של ארנב^^

הבהוב נראה אם תנחשו את השיר שאני חושבת עליו!!

אלפי אנשים - אביב גפן .

" ....... זה לא הבהוב כוכב זה רק אני שמחייך כי השמיים מלאים בצחוקם של עצובים ........" נו ניחשתי נכון ? xD
המילה הבאה : אור .

S p r i n g B

New member
אחריות - יוני בלוך

"... אל תוותרי אם צריך, גם אני אוכל לבוא לתת לך יד לא תהיי שם לבד..." אוקי, המילה הבאה היא: מחר =]

orel4400

New member
יד ביד אם רק תתן לי יד... משהוו כזהה =\

המילה הבאה היא=== חם

shirush1112

New member
אני אתייחס לתגובה הראשונה כי היא פורסמה קודם

כל זה לא מחר אם לא היום בלהלהלבלהלהבבללנה לא בטוח שזה ככה. אבל הבנתם. המילה הבאה היא אולי.

S p r i n g B

New member
אולי - ביט 69../images/Emo99.gif

אני בטוחה שכל מי שנמצא פה מכיר את השיר... אז אין צורך לכתוב את המילים... :) המילה הבאה: שמלה

Lily69

New member
ילדה.

נו השיר הזה.. "בשמלה אדומה ושתי צמות..." יש שם את המילה הזאת..XD המילה היא... "טלפון"

Lukas8

New member
נו זה עם הגלשן...

יום בהיר של שמש אין שום עננים אי וכל החברה, אל הים נוסעים לקחנו את האוטו,הבנות כבר שם שלחוף נגיע, נוציא את הגלשן....

למעלה