או... בנטון: מה אנחנו 90210?!
G GeJuFan New member 29/6/06 #43 אם אני לא טועה התמונה צולמה עוד לפני שהחליטו להשאיר את ג'וליטנה כקבועה.
G GeJuFan New member 29/6/06 #45 ד"א יש הרבה תמונות אחרות שחברי צוות אחרים לא מופיעים בהם, אני כרגע לא זוכרת כאלו(כי כבר מאוחר ואני עייפה) אבל אם אני אחפש אני בטוחה שאוכל למצוא כמה.
ד"א יש הרבה תמונות אחרות שחברי צוות אחרים לא מופיעים בהם, אני כרגע לא זוכרת כאלו(כי כבר מאוחר ואני עייפה) אבל אם אני אחפש אני בטוחה שאוכל למצוא כמה.
L lightanddark New member 29/6/06 #46 יש הרבה שקרול לא נמצאת בהם כי הם צולמו לפיילוט לפני שהיא קמה לתחייה.... אבל אנשי צוות אחרים? רק אם זה רק בנים או רק בנות
יש הרבה שקרול לא נמצאת בהם כי הם צולמו לפיילוט לפני שהיא קמה לתחייה.... אבל אנשי צוות אחרים? רק אם זה רק בנים או רק בנות
D DeepThoughts New member 29/6/06 #47 ../images/Emo196.gif השוטר מרטין / פרנק :" היינו צעירים וזה היה מזמן.."
D DeepThoughts New member 29/6/06 #48 ../images/Emo79.gif מאדאם X / רוזמרי קלוני לאחיינה ג'ורג': איזה ח-מ-ו-ד, מי סידר עבודה לדודה... למה אתה לא לובש סוודר..".?
../images/Emo79.gif מאדאם X / רוזמרי קלוני לאחיינה ג'ורג': איזה ח-מ-ו-ד, מי סידר עבודה לדודה... למה אתה לא לובש סוודר..".?
E E R 4ever New member 29/6/06 #49 רומנו../images/Emo6.gif "אוי כמה כייף להיות שוב עם שתי ידיים שמתפקדות!!"
L lightanddark New member 30/6/06 #51 קרטר "and iiiiiiiiiiiiii will always love youuuuuuuuuuuuuuuu!!!!"
L lightanddark New member 30/6/06 #52 קרטר "and iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii will always love youuuuuuuuuuu!"
L lightanddark New member 2/7/06 #59 דוקטור אלצהיימר או לורנס מה שבא לכם.... "נראה לי אני בסידרה הלא נכונה" למתקשים הוא שיחק במ.א.ש