או אבי "אז זה מה שקרה לסירה של לוקה!"
C cherryblossom New member 3/7/06 #62 ../images/Emo26.gif לוסי:"הזקן שלי בתהליכי גדילה, עכשיו תסכים לגדל אחד או שנצייר לך שפם"
C cherryblossom New member 3/7/06 #63 עוד אחת זה לא בדיוק מ- ER, אבל- דאג:"זה חולני שאני נמשך למישהי שקוראים לה רייצ'ל גרין?"
D DeepThoughts New member 3/7/06 #65 ../images/Emo197.gif כן, אני מבועת כשאני מסתכל במראה או אני אחכה עד שג'ילט יוזילו את המחירים...
נ נועה167 New member 4/7/06 #70 שמתם לב ש שמו את זה בתפוז בשער... רציתי לשים פה קישור אבל לא יכולתי, ראיתי את זה בעבודה ולא היה לי זמן :/
שמתם לב ש שמו את זה בתפוז בשער... רציתי לשים פה קישור אבל לא יכולתי, ראיתי את זה בעבודה ולא היה לי זמן :/
נ נועה167 New member 6/7/06 #72 את השרשור! אבל לא סתם היה כתוב, אלא היה גם תמונה . כמו מה שמופיע בראש הרשימה אם הבנת ת'כוונה.
נ נועה167 New member 7/7/06 #81 לא יודעת :/ אני מנחשת שזה לא היה הרבה למעלה, אני ראיתי... ונכנסתי כמה פעמים...
L lightanddark New member 4/7/06 #67 doh!!!! זה מיועד לתמונה עם קרטר לוסי ומארק. זה מדהים רק בפורום הזה זה קורה לי.....
D DeepThoughts New member 4/7/06 #69 אז זה בסדר. שירשרת לתמונה הנכונה תסתכלי על הקו שיוצרות הנקודות של השרשור.
C cherryblossom New member 6/7/06 #77 ../images/Emo202.gif ג'ים קרי: רוצה לשחק רופא וחולה? מאורה: אתה באמת חושב שיש לך סיכוי אחרי לוקה?
C cherryblossom New member 6/7/06 #78 ../images/Emo202.gif2 קרי: זה מה שאת הולכת ללבוש למקרה טראומה הראשון שלך? (למה זה לא מטוגלן- שירשור מעולה)
../images/Emo202.gif2 קרי: זה מה שאת הולכת ללבוש למקרה טראומה הראשון שלך? (למה זה לא מטוגלן- שירשור מעולה)