משחק

inbal145

New member
תפוז שוב בולע לי הודעות:|../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

*שיחזור מאולץ :|:|* הם כבר עובדים על הדיסק הבא. יש שמועות שהסינגל הראשון ממנו ייצא כבר מתישהו בינואר אבל אלה רק שמועות :| ושמחתי לעזור
כשמדובר באוונסנס אני מרגישה גאונה, וזה נדיר XD

GothicAngel

New member
טוווווווין../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifירח|

וואי בין השירים האהובים עליי..
בחירה טובה.. לאב יו!!!!
אוונסנס עשו לזה קאבר?! אוי ויי.. עכשיו אני בעד שקורטני לאב תתבע אותם. הו וול, נשמע אותו קודם.

DARK ANGEL14

New member
מאיה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

מכיוון שענבל לא שמה
והיא בטעות או בטלפתיה חשבה על אותו שיר ששמתי פה למעלה בשירשור בשבילך
חשבתי על שיר נוסף בשבילך... כי זה שיר שנכתב עלייך כנראה
למה
כי את הילדה הכי יפה בצבא (בגן
) ויש לך עיניים הכי יפות...
הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייך וכשהיא עצובה אני לא מבין איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן.

ועכשיו אחרון חביב../images/Emo54.gif

לכל הכפרות שלי, בין אם הקדשתי לכם שיר ובין אם לא סתם כי התעצלתי, שתדעו שאני חולה\מאושפזת\גוססת\מתה\עמוק באדמה עליכם
שיהיה לכולם רק רק רק רק טוב, ואל תדאגו
אל תדאג\ גאיה אל תדאג אחרי הרעש יש שקט אחרי הגשם באה קשת בענן אל תדאג אל תדאג אם יש כאב יש אהבה אחרי הבכי יש תמיד סיבה לצחוק אל תדאג כולנו לפעמים קצת בודדים כולנו לפעמים קצת פוחדים בוא ניתן יד ולא נפחד לכולנו יש תקווה אחת לכולנו אהבה אחת אמונה אחת שתשמור עלינו אל תדאג אחרי המלחמה יבוא שלום סופו של כל חלום להתגשם אל תדאג לא, אל תדאג ילד גם אתה תהיה גדול אף פעם לא תבין הכל רק תאמר ילד אל תדאג כולנו לפעמים קצת... אוהבת את כולכם המוני המונים
מאיה

למעלה