משחק

מלאכית16

New member
גמנייייי...../images/Emo110.gif|קר|

אני אוהבת כמעט את כל השירים ממלך האריות, בת הים הקטנה ואלאדין.. הם פשוט מקסימים...

inbal145

New member
אוקיי... אני מתחילה../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני מקדישה את השיר הזה ל... מיכל מיי טווין
שאני אוהפתותה מאוד
שיר שולט. (כמה צפוי מצידי, אוונסנס עשו לזה קאבר
)
Nirvana-Heart Shaped Box She eyes me like a pisces when I am weak I’ve been locked inside your heart-shaped box for weeks I’ve been drawn into your magnet tar pit trap I wish I could eat your cancer when you turn back (alt: ... when you turn black) Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! (alt: hate! haight!) I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice Meat-eating orchids forgive no one just yet Cut myself on angel’s hair and baby’s breath Broken hymen of your highness I’m left black Throw down your umbilical noose so I can climb right back Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice She eyes me like a pisces when I am weak I’ve been locked inside your heart-shaped box for weeks I’ve been drawn into your magnet tar pit trap I wish I could eat your cancer when you turn back (alt: ... when you turn black) Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I’ve got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice (x3)​

inbal145

New member
ולעדי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מיי בסט פרשס פרנד! איי לאב יו! אל תתייחסי למילים עצמן, תתייחסי קצת יותר לשיר עצמו
ולזמר ששר אותו ומנגן בגיטרה
ולמתופף והבאסיסט
אה סליחה. אבל מיוז

Muse-Time is Running Out I think I'm drowning asphyxiated I wanna break this spell that you've created you're something beautiful a contradiction I wanna play the game I want the friction you will be the death of me you will be the death of me bury it I won't let you bury it I won't let you smother it I won't let you murder it our time is running out our time is running out you can't push it underground you can't stop it screaming out I wanted freedom bound and restricted I tried to give you up but I'm addicted now that you know I'm trapped sense of elation you'd never dream of breaking this fixation you will squeeze the life out of me bury it I won't let you bury it I won't let you smother it I won't let you murder it our time is running out our time is running out you can't push it underground you can't stop it screaming out how did it come to this? ooooohh you will suck the life out of me bury it I won't let you bury it I won't let you smother it I won't let you murder it our time is running out our time is running out you can't push it underground you can't stop it screaming out How did it come to this? ooooohh​

inbal145

New member
נטעעעעע../images/Emo99.gif$%$%&^%&../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מרי לנצח של עברי
*לא להסתכל במילים... לא לא לא זה לא קשור. כבר אמרתי שאני לא יצירתית!* אני יושבת בבר די לבדי שותה קצת מדברת הרבה עם עצמי טלסקופים קטנים מדווחים לי על כל מה שקורה מסביבי אני ניגשת מהר ולא מהססת הוא נראה לי חמוד אבל לזה אני לא מתייחסת מתחילה לדבר אליו בשפה שהוא בטח יבין הו איזה עיינים יפות, אתה באת לבד? אני נראת נהדר ויש לי דירה עם מרפסת לים כדאי גם לך לבוא לשם אז הוא מבין את הרמז וקם הוא משלם בשבילי ויוצאים מהדלת ויש לו מכונית מפוארת ואני חושבת שהפעם יש לי מזל אז מתחילה להרגיש את הדופק איך הוא ממריץ לי את הדם ואז בלי שיראה אני לוקחת כדור לנצח ת'פחד ובדרך כבר שולחת ידים למכנסים שלו וממששת עולה ויורדת וחם לי בגוף וגם לו אז במיטה אני עושה את הכל כמו שצריך ואחרי שגמר נכנסת לבד למקלחת ואיך בוכה שם בשקט כי יודעת שכמו כולם הוא יברח כשהתעורר לידי בבוקר ויבין באיחור גם אתמול כמו היום אני בעצם בחור אני בעצם בחור אני בעצם בחור...מכור אני מרי לנצח קוראים לי מרי לנצח זרקת את מרי לנצח

inbal145

New member
מאיה, סבתא-של...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני אוהפתותך! נראה לי שתזהי לבד של מי השיר
יפיפייה את מחייכת כמו מלאך ועושה לי סמנים שואלת איך היה היום ומה העניינים ורק אני יודע מה שאת שואלת באמת וזה מה שאני רוצה מה שאני רוצה לתת לך תגידי לי מה נהיה תגידי לי מה נהיה יפהפיה איך אנחנו בחיים יפהפיה מה אומרים המבטים יפהפיה איך אנחנו בבתים שלושה ימים בבית הספר ועוד אין לי פתרון וכשכולם עומדים בתוך אני האחרון ראיתי את המכונית שלך עומדת ברחוב אנ'לא יודע מה קורה אני רק מקווה שטוב לך תגידי לי מה נהיה תגידי לי מה נהיה יפהפיה איך אנחנו בחיים יפהפיה מה אומרים המבטים יפהפיה איך אנחנו בבתים

inbal145

New member
מיכל א (THUMPER)../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

באמת מתחמם לי המוח :|:| הבצפר עושה לי רע @_____________@ מתחמם - עברי לידר אם היה לי לאן הייתי בורח עכשיו אורז מזוודה בינונית ולא משאיר שום מכתב אם היה לי אקדח אז הייתי יורה בעצמי אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי אם הייתי חכם אז הייתי יודע מה להגיד משתמש במילים נכונות להסביר את עצמי אם היה לי כדור אז הייתי בולע הכל כמו ילד טוב שהיה לו טעים וגמר לאכול מתחמם, מתחמם לי המוח רב עד שבא לי לצרוח, מספיק... מספיק... אם היה לי האומץ הייתי שובר מוסכמות אם היה לי הכוח הייתי שובר עצמות שובר את הראש ומוצא פתרון אמיתי ואז יוצא לבלות עד הבוקר, פוגש אנשים אם הייתי חכם, אז הייתי יודע מה להגיד משתמש במילים נכונות להציל את עצמי פוגש פסיכולוג מלומד שימציא לי תרופה תחושה נעימה מוזרה שעוטפת אותך מתחמם, מתחמם לי המוח מתקרב עד שבא לי לצרוח, מספיק

inbal145

New member
אודי =]../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

רק בגגל שאתה סקסי!
אני סקסית אני לא עונה סופר סקסית משהו בן זונה מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה ראפ: לא משנה מה את לובשת אותי מתוקה את תמיד מרגשת אמנם על אדמה ולא על קשת אותך נסיכה לא יעלו ברשת רומסת תופסת לא מפספסת בעטת בכולם ישר לתוך הלסת לוקחת למקום אחר לא היה לך לא יהיה לך לא נמצא לך חבר עושה את זה בלילה עושה את זה ביום מראה לנו ת'תחת , המלך הוא עירום לפעמים לעמוד לפעמים גם לרקוד לפעמים סתם אוהבת לקנח בנוד בכל יום שישי דופקת יציאה בזינוק בעליה מגיעה למסיבה הא... עושה בית ספר לכל הזקנים נותנת בבנות, נותנת בבנים פזמון: אני סקסית אני לא עונה סופר סקסית משהו בן זונה מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה ראפ: בלי שקל בכיס את ממש מאסטרפיס מרעידה פה את כולם אפילו ת'ראיס את כל המתחרות את מכניסה לכיס למזרח התיכון הבאת רק PEACE עושה חמישייה, תמיד בפרטיה צמתים את אוכלת, בכלום לא בוחלת לא אומרת לא לאף אחד אתמול בלילה היית עם גמד פזמון: אני סקסית אני לא עונה סופר סקסית משהו בן זונה מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה בית: יורדת לעם יורדת על כולם השמש שוקעת אצלי תמיד חם אני יודעת, אני 10 בראש אני נותנת לפני שהתחלת אני כבר גומרת פזמון: אני סקסית אני לא עונה (עושה בית ספר לכל הזקנים) סופר סקסית משהו בן זונה (נותנת בבנות נותנת בבנים) מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה פזמון : אני סקסית אני לא עונה (עושה את זה בלילה עושה את זה ביום) סופר סקסית משהו בן זונה (מראה לנו ת'תחת , המלך הוא עירום) מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה.

inbal145

New member
ולהילולה@@@@@@../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שאני אוהבת אותה מאוד מאוד מאוד! אני בחיים לא אשכח את ה 10 אגורות אצל עדי בגלידה XD אני אוהבת את השיר הזה, ואת הסרט הזה שהוא לקוח ממנו

Alan Rickman-Intelligence one there was a lonely silence, and not a spec of hope in sight and every tiny bubble burst, on its journey to the light but the spark of creation will flicker again its a brand new era, about to begin now you've been caught with console, and left out in the cold evolution's been passing us by with this potion in hand, we've been givin' the chance its time to turn the tie come join me and seize this opportunity alter your destiny once in a row will be enough to put you on top intelligence, sailing you away intelligence, have a visit today we owe it all to Joe one potion, one ocean one ruler of it all its a vision i've seen its a world of your dreams its a pearl in the palm of your hand with the power of speech, it is all within reach we can swim to the promised land our promise is Joe he'll be our guiding light he's mister big-time king of the crop lord of the krill the prince of the whales intelligence, sailing you away intelligence, have a visit today we owe it all to Joe king of the crop lord of the krill the prince of the whales​

מלאכית16

New member
ענבל../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

עשית לי את היום
^^ אני מתה על השיר הזה..ועל הזמר ששר אותו
אבל הכי חשוב- תמיד רציתי לדעת מה המילים של השיר
ניסיתי לכתוב את המילים משמיעה אבל חלק מהמילים פשוט לא הצלחתי לזהות
ענבל תעשי לי ילדדדד
לאבבב יו

3נטוש

New member
יאאאאאא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ענבללללללללללל\
תודדדדדדה
הווווווא ענבל אני מבטיחה שאני יחזור(אני אצל עדי..) אנייי יקידש לך שיר של אונסנס.. אני מבטיחה
אוהבתתתתת אותך מאוווד

inbal145

New member
חחח נטע יא חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

בהצלחה לכן במקום שאליו אתן הולכות

DARK ANGEL14

New member
יא יא יא יא יא../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

חולה על מיוז
וחולה עליייייייך פרשסססס

inbal145

New member
את שומעת אוונסנס? :O../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

(אם תגידי כן אני אוהב אותך מאוד) חוץ מ FALLEN שזה האלבום הרשמי היחיד שלהם בינתיים היו להם עוד כמה EP's וכאלה... והם עשו קאברים לכמה שירים וזה ביניהם P:

black dog angel

New member
באמת?../images/Emo12.gif

לא ידעתי...לאיזה עוד שירים הם עשו קאברים? (אני לא בדיוק מעריצה אותם פשוט לאיימי-לי יש קול מדהים
) יש לי את fallen...הוא יפה!

inbal145

New member
גמני לא מעריצה אותם../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

רק אוהבת את המוזיקה שלהם (מאוד מאוד). לאיימי לי אן יש קול מדהים
הם עשו כמה קאברים שלא ממש אפשר להשיג כי הכל היה בלייב לפני שהם התפרסמו... כעיקרון את אלה אפשר להשיג (אני רושמת לך את המבצעים המקוריים) korn-thoughtless smashing pumpkins-zero nirvana-heart shaped box a perfect circle-orestes

black dog angel

New member
טעם טוב...

יש לאיימי במוסיקה...אגב,יש לך מושג אם הם מתכוונים להוציא בקרוב עוד דיסק? תודה על הרשימה

למעלה