משחק

Fati chan

New member
הוא כתב מה שסנואי כתב:)

כדאי להפסיק עם זה לא?==; משהו טוב יוצא מזה?

מית צאן

New member
לא נראהלי...../images/Emo119.gif

לא נראה לי שמישהו יטפל בזה ולא נראה לי שמשהו טוב ייצא מזה. אוי גאד-_-; הילדותיות...

כמה אינפנטילים אנו, לא כן? XP

+
בוגרת שכמותך XP תתקשרי או משו. ןלמען הרצינות, גם אני מסכימה עם מית. ברור כאן מי מתחיל, ומי מתגונן. אהמ, סנואו, אני יודעת שזה כיף לרדת על אנשים, אבל הוא לא עשה לך כלום, הינך מתבקש להפסיק XPPPPPPP

מית צאן

New member
מה את משחקת אותה רשמית?!^$%$../images/Emo119.gif

לא סתםXP נמ... אם את רואה את ההודעה הזאת מוקדם- תתקשרי עד 11 וחצי. אפילו עד 11 ורבע- כי אני צכה לצאת לקניות |לאאאא קניות;; שנואי נפשי המזדרגגים><| ו...אם את לא תופסת אותי- נצטרך לדבר ביומראשון אומשו. יש לך סבלנות לשמוע את מיליון ושלושה הדברים המצחיקים שקרו לי בחווה?XP

יעל צאן

New member
אני D:

אינויאשה- גילוי אריות :p קאגומה- פקאצה ~ סאנגו- בומרנג@! מירוקו- נשנושי תחת D:< שיפו- בלע בלע לשרוף! קאגורה- מאגניבה, כפרעליה!
סאשומארו- פלאף
[וגם גילוי אריות :p] באנקוטסו- איך קוראים לחרב שלו ?! ג'אקוטסו- הדמות האהובה עליי בסדרה !!
;; יאוי- אהההה אהה אני רוצההה יאוי ריאטו/ריוזאקי;; שונן איי- גראוויטיישן אנימת שונן איי הראשונה שלי *;;;*

אמ

אינויאשה- כלב קאגומה- קיקיו סאנגו- מישהי עם בעיות בשכל ._. מירוקו- חרמן שיפו- יצור פיצי XD; קאגורה- מניפה סאשומארו- פלאפי באנקוטסו- גמד ג'אקוטסו- הומו יאוי- איכ P: שונן איי- הומואים בהכחשה. Oם אל תשאלו למה

PakoLina

New member
הווו ניסים סבא אוהב אותך!!!11../images/Emo118.gif

נכון שסאנגו זה ייצור עם בעיות בשכל?!?!?!?! נכון? תודה לאל!!!11 ._. *סגידע*

בסדר

אינויאשה-טיפש (טוב, זה נכון) קאגומה-אוסווראי סאנגו-מתוקונת מירוקו-סוטה שיפו-הורס סצינות רומנטיות מקצועי קאגורה-עיניים אדומות סשומארו-חתיך+פלאף ג'אקי-באנריו באנקי-קאוואי (טוב, זו אחת המילים שהוא מרבה לומר) יאוי-לא ממש יודעת שונן איי-היקארו נו גו (אני חושבת)

ולן

New member
נראה לי התבלבל לך שם משהו../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

+
הג'אקי ובאנקי O.ס

harar8

New member
אני^_^

אינויאשה- כלב קאגומה- חצאית סאנגו- חיסול שדים מירוקו- סוטה/: שיפו- קוץ בישבן-_- קאגורה- יפה*.* סאשומרו- בישי*~* באנקוטסו- באנריו ג'אקוטסו- שפתוןXD יאוי- *_* שונן איי- *_*

אז ככה...

אינויאשה- כלב עצבני. קוגמה- מצחיקה. סנאגו- אומץ לב. מירוקו- סקס. שיפו- חמוד. קגוארה- קור. באנקוטס- איכס. ג'אקוטסו-מי? יאוי-למה? שונן איי-כמה? אלו דמויות שאני לא מכיר...אני רואה אינויאשה בהוט וי או די ואני לא הגעתי אליהם.....

mikokikyo

New member
אתה יודע משהו?

זה בלתי אפשרי. כתבת על באנקוטסו שהוא איכס(><ממש לא נכון><) ואז כתבת שאתה לא יודע מי זה ג'אקוטסו, וזה בלתי אפשרי, כי ג'אקוטסו הופיע לפני באנקוטסו. דרך אגב, שונן איי ויאוי זה לא דמויות, שונן איי זה אהבת בנים, הכוונה הומואים, ויאוי זה סקס בין בנים. סתם שתדע.

XDDD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מאיו צ'אן התעצבנה עליו XD הוא בטח חושב שלג'אקי קוראים סנגקו, או משו כזה- התרגום העילג X___________________X

למעלה