משחק

YuviChan

New member
משחק../images/Emo70.gif

אחרי שהרבה זמן לא פתחתי נושא חדש.... המשחק הלעוס ביותר בעולם: משחק האסוסאציות אז לכל החדשדשים או סתם לעילגים שלא יודעים מה זה אסוסאציות- אני כותבת מילה ואתם כותבים את הדבר הראשון שעולה לכם בראש: אינויאשה- קאגומה- סאנגו- מירוקו- שיפו- קאגורה- סאשומארו- באנקוטסו- ג'אקוטסו- יאוי- שונן איי- ותרגישו חופשי להוסיף עוד מילים תהנו: יובע

טוב ^^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אינויאשה- האניו קאגומה- פקאצה {לא יכולתי להתאפק XP זה מה שעלה לי בראש} סאנגו- אחות גדולה מירוקו- חרמן -.- שיפו- קרציה קאגורה- נוצה סאשומארו- פלאף D: באנקוטסו- באנקי/ג'אקי *.* ג'אקוטסו- ג'אקי/באנקי XD יאוי- פאנגרלז שונן איי- אקירה/היקארו *____________________________________*

טוב...

אינויאשה- מושלם
קאגומה- חצאית סאנגו-משפחה מירוקו- בחורות ^__^ שיפו- קרצייה קאגורה- חופש סאשומארו- אדישות באנקוטסו-ביטחון (XD אל תשאלו אותי למה) ג'אקוטסו- חרב מאוד מאוד מוזרה... יאוי- אינו\סאשי
שונן איי- אממ סליחה על הבורות אבל...מה זה שונן איי?

YuviChan

New member
שונן

שונן זה משהו בסגנון של התמזמזות בין שני בנים... תקנו אותי אם אני טועה

אמ...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

שונן ושונן איי זה לא אותו דבר =X ושונן איי זה רומן בין שני בנים, בעיקר התפלספויות רגשניות/נשיקות. אף פעם לא הייתי טובה בלהסביר מונחים ^^;

na no da

New member
אני עונה ~~~~~>../images/Emo168.gif

אינויאשה- סאשי קאגומה- מתוק סאנגו- מותק מירוקו- שוטה שיפו- קרציה -__-" קאגורה- רוח סאשומארו- אינו באנקוטסו- ג'אקי ג'אקוטסו- באנקי יאוי- סאשי\אינו בנקי\ג'אקי
שונן איי- יוקי\שו

P: ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אינויאשה- כלב קאגומה- פאקצה סאנגו- פמניזם P: מירוקו- שובניזם XP שיפו- קרציה קאגורה- רוח סאשומארו- אשוח וקפל :ם באנקוטסו- באנריו X.X ג'אקוטסו- קאוואייי
יאוי- סנסטיב שונן איי- היקארו/קאורו XP אני כל כך לא מקורית @.@;

NoriChan

New member
D: ../images/Emo39.gif

אינויאשה-בושון (בישי) *O* מושימושלם *OOO* קאגומה-חצאית ירוקה סאנגו-ציידת שדים (?) מירוקו-חרמן ^__^ שיפו-מעצבן וקרצייה קאגורה-רוח (?) סאשומארו-בישי וזהו. באנקוטסו-בישי וזהו. ג'אקוטסו-סישי וזהו *OO* יאוי-הא *_* שונן איי-הא *_* תגידו שאני סוטה... *מסתכלת במבט תמים* מה? זה מה שעלה לי בראש.... אני לא שולטת בזה ;;;

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

אינויאשה- אוזניים! קאגומה- פאקציזם. סאנגו- בומראנג מירוקו- גלימה (?XD) שיפו- מתן (שניהם שעירים, קטנים ומטומטטמים להפליא.) קאגורה- מניפה. סאשומארו- קרח (?!) באנקוטסו- חרב מוזרה או משהו. ג'אקוטסו- הסצינה ההיא שהוא פוגש את החברוה לראשונה, לדעתי הקטע הכי מצחיק בסדרה. XD יאוי- No, thank you. שונן איי- שוג'ו-איי.

Nittle Grasper

New member
../images/Emo45.gifמה שבאתי להגיד :X

ואם קשה לך לדבר עליו בלי לדחוף איזו 'מחמאה', פשוט תתעלם מקיומו אומשו #_# ויהיה טוב :X

מית צאן

New member
וואטאשי^_^../images/Emo119.gif

אינויאשה- אוזניים*_* קאגומה- פאקצה. סאנגו- השלמות. מירוקו- יחי החירמון! שיפו- קרצייה. קאגורה- ציפור דרור. סאשומארו- פלאפי. באנקוטסו- באנריו. ג'אקוטסו- איפור. יאוי- סנסיטיב פורנוגראף. שונן איי- היקארו/קאורו (הוסט קלאב). אני יודעת ששני האחרונים לא היו האנימה של אינויאשה- אבל זה מה שעלה לי לראש^_^

Mana Sama

New member
סנסיטיב *________*

נכון הבישי הכבול בסוף היה כזה מדהים? ארג יצור יפיפה שכמותו *________*

Mana Sama

New member
עונה

אינויאשה-טסאיגה קאגומה-אוסווארי סאנגו-קוהאקו מירוקו-תחת שיפו-קרצייה קאגורה-בישית *.* סאשומארו-סקסי באנקוטסו-הומו ג'אקוטסו-"קאוואיייי!!" יאוי-רולז רולז רולז! שונן איי-גם גם גם!

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

אינויאשה-סאשומארו קאגומה-מיקו סאנגו-מחסלת שדים מירוקו-תחת שיפו-באקה כמו סנואי קאגורה-אש אל תישאלו אותי למה סאשומארו-יוקאי באנקוטסו-גאקוסטו ג'אקוטסו-הומו יאוי-יורי שונן איי-פאנגל

למעלה