משחק(
למי שלא שראה את 60)

ChigiChan

New member
אהההם

כי היפנים הם כולם עשירים אז בטח לחבר הזה של אקירה יש מחשב אחד לזה ומחשב אחר לזה... אההה... למה... למה... למה השיער של היקארו מקדימה צהוב ומאחורה חום???

harar8

New member
כי הוא מחמצן אותו

למה לא מראים את אבא של היקארו?

CibiHeart92

New member
כי היא לא חשוב

שאלה יותר חשובה, למה לאבא של היקארו יש מדובב, כשהוא לא מוציא מילה כל הסדרה?

ChigiChan

New member
יש לו?

כדי שלא יתאבד בגלל שלא נתנו לו להופיע בסדרה, אז אמרו לו "הנה, יש לך מדובב, עוד מעט אתה גם תופיע בסדרה", כולם ככה... מבטיחים ולא מקיימים! איך זה שלא כואבות הרגליים לכל שחקני הגו מהישיבה הזו שלהם?

liran 1 0 1

New member
תשובה

כי כשלא עובר דם לרגליים אין תחושה ולא כואב P: למה למה למה למה סאי לא נועל נעליים????? יש לו רק גרביים

star_female

New member
אין לו מדובב בסדרה,

רק בספיישל. והוא אומר בדיוק שורה אחת. (למרות זאת, המדובב שלקחו לתפקיד היה רעיון גאוני ;; )

CibiHeart92

New member
כן אבל

בכתוביות של הסיום של הסדרה היה כתוב את השם של המדובב ושהוא מדובב את אבא של היקארו זה לא מוזר טיפה? P:

Tenguy

New member
דווקא כן רואים את האבא (מתקלח...)

אני לא זוכר באיזה פרק (שבעים ומשהו..) - אמא של היקארו שואלת אותו אם הוא רוצה להתקלח, ונדמה לי שרואים את הצללית של אבא שלו מסתבן במקלחת מבעד לזכוכית לא-שקופה.... לא זוכר אם אבא שלו שר במקלחת, ואם כן - אולי זה היה הקול של המדובב...

star_female

New member
אה... אז יכול להיות שבגלל זה

רשום שיש לו מדובב בסדרה. מעניין אם זה אותו מדובב כמו בספיישל...

Mor L

New member
האבא מופיע במאנגה

אבל איך ראיתם שיש לו מדובב? בגירסה האמריקאית?...

star_female

New member
הוא לא...

ואני מנחשת שבאתרים כמו animenewsnetwork.com שיש בהם רשימות של מדובבים לסדרות...

Mor L

New member
הוא כן

קראתי את כל המאנגה עד הסוף והאבא של היקארו מופיע.

star_female

New member
אני צריכה לקרוא את זה שוב

אבל אני חושבת שהייתי זוכרת משהו כזה. את זוכרת אולי יותר פרטים (מספר פרק/כרך או אירוע שמתרחש לפני או אחרי זה? מקסימום אני אבדוק כשאני אקרא שוב את המנגה...)

Mor L

New member
לצערי לא

אני רק זוכרת שהאמא שואלת את האבא משהו והוא אומר לא מעוניין, משהו כזה...

star_female

New member
יש קטע שרואים את הרגליים שלו...

ויש קטע שהוא מתקלח, אלא אם כן זה מופיע רק באנימה. אני לא זוכרת את ההבדלים בין הספיישל לחלקים של הספיישל במנגה כל כך טוב. (אני רק זוכרת שהרוב לא נכנס לשם :X) הוא אומר איזו שורה אחת אבל לא *רואים* אותו... אין לו עיצוב דמות בכלל לפי דעתי. (הייתי מסתמכת על ה-characters guide שיש בו בערך כל דמות שהופיעה אי פעם במנגה כולל כאלה שהופיעו ל-2 דקות, אבל הוא מגיע רק עד סוף כרך 17 שזה הסוף של האנימה).

Mor L

New member
אני אנסה לתאר לפי מה שאני זוכרת

יש לו משקפיים, שיער בהיר באורך בינוני, הוא קצת שמן עם בטן, לובש חולצות חלקות ללא כפתורים, מכנסיים אלגנט בהירים, אממ וזהו נדמה לי....

למעלה