כי היפנים הם כולם עשירים אז בטח לחבר הזה של אקירה יש מחשב אחד לזה ומחשב אחר לזה... אההה... למה... למה... למה השיער של היקארו מקדימה צהוב ומאחורה חום???
כדי שלא יתאבד בגלל שלא נתנו לו להופיע בסדרה, אז אמרו לו "הנה, יש לך מדובב, עוד מעט אתה גם תופיע בסדרה", כולם ככה... מבטיחים ולא מקיימים! איך זה שלא כואבות הרגליים לכל שחקני הגו מהישיבה הזו שלהם?
אני לא זוכר באיזה פרק (שבעים ומשהו..) - אמא של היקארו שואלת אותו אם הוא רוצה להתקלח, ונדמה לי שרואים את הצללית של אבא שלו מסתבן במקלחת מבעד לזכוכית לא-שקופה.... לא זוכר אם אבא שלו שר במקלחת, ואם כן - אולי זה היה הקול של המדובב...
אבל אני חושבת שהייתי זוכרת משהו כזה. את זוכרת אולי יותר פרטים (מספר פרק/כרך או אירוע שמתרחש לפני או אחרי זה? מקסימום אני אבדוק כשאני אקרא שוב את המנגה...)
ויש קטע שהוא מתקלח, אלא אם כן זה מופיע רק באנימה. אני לא זוכרת את ההבדלים בין הספיישל לחלקים של הספיישל במנגה כל כך טוב. (אני רק זוכרת שהרוב לא נכנס לשם :X) הוא אומר איזו שורה אחת אבל לא *רואים* אותו... אין לו עיצוב דמות בכלל לפי דעתי. (הייתי מסתמכת על ה-characters guide שיש בו בערך כל דמות שהופיעה אי פעם במנגה כולל כאלה שהופיעו ל-2 דקות, אבל הוא מגיע רק עד סוף כרך 17 שזה הסוף של האנימה).