משחק(
למי שלא שראה את 60)

liran 1 0 1

New member
משחק(../images/Emo58.gifלמי שלא שראה את 60)

סאי נעלם היום (אתמול) אז נעשה את המשחק הזה לזכרו (למרות שהוא מת לפני 1000 שנה) למשחק קוראים *השאלות של סאי* כל פעם שואלים שאלה בסגנון סאי כמו "למה האלים...." ונותנים תשובות מצחיקות למשל למה האלים נתנו לי את היקארו? כדי שיעצבן אותך. או שתלמד סוף סוף לשחק באינטרנט. זה הרעיון תמשיכו אתם לשאלה למעלה

eden242

New member
^^

כדי שתבין איך מטריות פועלות XP למה האלים כל הזמן מקשטים את המונולוגים הרגשניים בפרחים מפגרים? X___X;

shui chan

New member
פאם פאם

הם עושים פרסומת לחנות פרחים של השכן O: למה טויה מג'ין לבוש בבדים מסורתיים?

Reutgold

New member
אממ

כדי שכשסאי משחק נגדו הוא ירגיש כמו בעידן שלו.. למה למה למה.... למה טויה (אקירה) מתלבש כמו בת? (לא מצאתי כלום)

liran 1 0 1

New member
^^

כדי לגרום להיקארו לשם גם למה סאי היחיד שלא מחליף בגדים כל הסידרה?

Reutgold

New member
כי בתקופה של סאי

או בעידן הבגדים היו מסמלים מעמדות מסויימים.. להתלבש כמו אישה לא היה אז סטייה או משהו.. בכלל ביפן לא...דוחים את ההומיים והלסביות... ככה הבנתי בכל מקרה... אין לי שאלה סתם עניתי...

star_female

New member
לא מדוייק

קודם כל, סאי לא מתלבש כמו אישה. הוא מתלבש בדיוק בבגדים שהוא אמור ללבוש. הדבר היחיד שלא מסתדר עם ההופעה שלו זה העגילים (כי בכלל לא היו עגילים בתקופה ההיא) וזה שהשיער שלו כל כך ארוך ולא אסוף (בתחילת המנגה הוא יותר אסוף, האמת). בנוגע להומוסקסואליות ביפן, ליפנים יש גישה של לא לחטט בחיים הפרטיים של בן אדם. אבל זה לא אומר שהם פתוחים לנושא - למרות כמות האנימות והמנגות המתעסקות בזה זה לא משקף את החברה ממש (אחרי הכל שונן-איי נועד בשביל נשים ולא בשביל גברים הומואים).

star_female

New member
שונן-איי (shounen-ai)

בתרגום מילולי זה "אהבת בנים", כלומר יחסים הומוסקסואליים בין 2 גברים. בהודעה שלי התייחסתי לז'אנר הזה במנגה שנוצר, באופן כללי, ע"י נשים בשביל נשים ומציג יותר את הפן הרגשי של מערכות היחסים האלה.

eden242

New member
ההה

כדי שכולנו נזיל דמעות כשהוא יעלם. למה למה באף פרק אין יאוי או משהו?! למה????!?!?!

devil women

New member
../images/Emo168.gifתשובה

כדי שניתבעס לגמרי!!!
למהב סאי היה חייב להעלם???

liran 1 0 1

New member
תשובה

כדי שניתבעס לגמרי!!! למה היקארו התחיל ללבוש טוקסידו

liran 1 0 1

New member
כי סאי הוא המודל חיקוי שלו

למה סאי מתאים את הבגד שלו (הסגול) לשער?

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif כי יש לי חברה שטוענת

שסגול זה צבע של הומואים, ואם היא היתה רואה את הסידרה היא היתה יכולה לתת לזה הוכחה נורמאלית, אבל מכיוון שהיא לא.. כי בתקופה שלו אי אפשר היה לצבוע שיער וככה להתאים אותו לבגד! למה לחבר הזה של אקירה יש מחשב עם אינטרנט רק כדי להכין קיפו?

ד פ נ א

New member
רישום של משחק הגו

רישום של כל משתתף, כמה זמן לקח לו כל מהלך, מי ניצח וכו'

למעלה