משחק!

לוחם 96

New member
משאלתך התגשמה

באת להטיס אותו וגילית שבמקום הגה יש טוסט, ובאמצע הטיסה נגמר האוכל ואתה רעב ^_^ ‏ הלוואי יוציאו אותי מהטורנות מטבח המסריחה הזו

משאלתך התגשמה

יצאת מהתורנות מטבח המסריחה ונשלחת לתורנות נקיון מכולת זבל צבאית מסריחה עוד יותר. הלוואי שיגמרו הפילרים!!

לוחם 96

New member
ואי עוד לא סיימנו @_@

מזל שאין כזו תורנות ~_~ ‏ הפילרים מפסיקים אבל החליטו שמעכשיו הסדרה תהיה בטורכית!! והצמידו לנארוטו תרבוש עם פונפון קסמים ^_^ ‏ הלוואי ואקבל 6 שעות שינה

tom58

New member
משאלתך התגשמה

נתנו לך שש שעות שינה אתה קם ומגלה שזה היה רק חלום וישנת שעה אחת בלבד וחזרת לעבוד הלוואי שאני יסים את הספר שאני קורא ואני בעמוד לפני האחרון ואני מחזיק אותו ביד והוא לא קרוע והמילים שלא מדויקות ושילמתי עליו ואני קורא אותו בחדר אטום(את זה אי אפשר לשבש!!!!)

danielrik10

New member
משאלתך התגשמה

אבל הספר לא מעניין אותך אז הפסקת לקרוא מרצונך החופשי. (מוחאחאחאחא) הלוואי שהפילרים יסתיימו ע-כ-ש-י-ו!!!!

Ihavenonick

New member
משאלתך התגשמה

אבל גם כל הסידרה הסתיימה באותו זמן (אני מצטער, לא הייתי צריך לרשום את זה, אפילו בצחוק) הלוואי הייתי האיש הכי מהיר בעולם (בריצה, לא במה שאתם חושבים)

משאלתך התגשמה ../images/Emo41.gif

אבל מרוב מהירות אתה לא רואה לאן אתה רץ ונכנס בקיר, בנוסף אתה לא מצליח להפסיק לרוץ! תאכל אותה!!! XD בצחוק ^_^ אממ הלוואי והייתי יותר טובה באנגלית כדי להבין יותר טוב מה קורה בפרקי נארוטו

danielrik10

New member
משאלתך התגשמה

אבל אתה לא מצליח להוריד את התרגומים באנגלית כי הם לא פועלים! (מוחאחאחאחחא) הלוואי שיהיה לי פוטושופ

tom58

New member
משאלת התגשמה!

אבל חברת הפוטושופ מודיעה סופית שהיא מבטלת את כל תוכנות הפוטושופ המזויפות ותופסת אותך ואין לך אישור לקנות אחד אמיתי... הלוואי שקאקשי יאמן אותי ...או ג'יראיה תשחיטו מה שבא לכם XD

משאלתך התגשמה

ג'יראיה מאמן אותך, אתה אפילו לומד לזמן צפרדע ענקי. לצערך כשאתה מזמן אותו הוא נוחת עליך ומועך אותך. הלוואי שאני אדע לדבר יפנית.

את דוברת יפנית ../images/Emo41.gif

אבל מרוב שאת טובה ביפנית את לא מפסיקה לדבר ועושה עסקים ביפן אבל שכחת לדבר עברית ואנגלית אז כל העשקים שלך נופלים כי חצי מהם היו בישראל! הלוואי שאני אחזור לשחק גו בלי לרמות שוב

XD חח הייתי רמאית ../images/Emo41.gif

אהה וכן, משחק הגו הוא משחקת דיי דבילי...אבל תוכלו להשחיט אותו תדמיינו שזה כמו דמקה :X

danielrik10

New member
משאלתך התגשמה

אבל את כל הזמן מפסידה, אז זה מעצבן אותך ואת מרמה. הלוואי שאלך לאקדמיה לנינג'ה ואהיה מחוננת כמו קאקאשי T.T

Ihavenonick

New member
משאלתך התגשמה

אולם אין לך בכלל אפשרות ליישם צ'אקרה ואת מצטרפת ללי וגאי סנסיי ולובשת טייטס ירוקים. הלוואי והיה לי מחשב שמחדש את עצמו באופן אוטומאטי כל פעם שיוצאת חומרה חדשה, כך שהוא המחשב הטוב ביותר בעולם.

danielrik10

New member
משארלתך התגשמה

אבל איזה קנאי גאון הרס לך את המחשב בעזרת וירוס/תולעת/ג'וק הכי קטלני בעולם!!!! {אני בחיים לא אלבש טייטס ירוק!!!!!!!!!!!!} הלוואי שאדע לקלל בכל השפות >.>

חח תראו ../images/Emo41.gif

השירשור עלה לאינטרנט ואני מזה בלחץ כי זה פאשלות!!! http://sf.tapuz.co.il/shirshur-1241-83434290.htm XD

למעלה