נתנו לך שש שעות שינה אתה קם ומגלה שזה היה רק חלום וישנת שעה אחת בלבד וחזרת לעבוד הלוואי שאני יסים את הספר שאני קורא ואני בעמוד לפני האחרון ואני מחזיק אותו ביד והוא לא קרוע והמילים שלא מדויקות ושילמתי עליו ואני קורא אותו בחדר אטום(את זה אי אפשר לשבש!!!!)
אבל מרוב מהירות אתה לא רואה לאן אתה רץ ונכנס בקיר, בנוסף אתה לא מצליח להפסיק לרוץ! תאכל אותה!!! XD בצחוק ^_^ אממ הלוואי והייתי יותר טובה באנגלית כדי להבין יותר טוב מה קורה בפרקי נארוטו
אבל חברת הפוטושופ מודיעה סופית שהיא מבטלת את כל תוכנות הפוטושופ המזויפות ותופסת אותך ואין לך אישור לקנות אחד אמיתי... הלוואי שקאקשי יאמן אותי ...או ג'יראיה תשחיטו מה שבא לכם XD
אבל מרוב שאת טובה ביפנית את לא מפסיקה לדבר ועושה עסקים ביפן אבל שכחת לדבר עברית ואנגלית אז כל העשקים שלך נופלים כי חצי מהם היו בישראל! הלוואי שאני אחזור לשחק גו בלי לרמות שוב
אולם אין לך בכלל אפשרות ליישם צ'אקרה ואת מצטרפת ללי וגאי סנסיי ולובשת טייטס ירוקים. הלוואי והיה לי מחשב שמחדש את עצמו באופן אוטומאטי כל פעם שיוצאת חומרה חדשה, כך שהוא המחשב הטוב ביותר בעולם.
אבל איזה קנאי גאון הרס לך את המחשב בעזרת וירוס/תולעת/ג'וק הכי קטלני בעולם!!!! {אני בחיים לא אלבש טייטס ירוק!!!!!!!!!!!!} הלוואי שאדע לקלל בכל השפות >.>