משחק!

משחק! ../images/Emo41.gif

משחק שאני מאוד מאוד אוהבת ומקווה שגם אתם! פרטים: שם המשחק:"השחט משאלה" מטרה:להשחיט משאלה של מישהוא אחר ולבקש משאלה, צריך להשחיט בצורה מצחיקה כמה שיותר או מתוחכמת! דוגמא: שטנית קטנה 182: הלוואי היה לי מטוס. =====: תתחדשי! יש לך מטוס! אבל אין דלק! וגם המטוס הוא מודל 89' חבל...הלוואי שהייתי יכול לעוף. ++++:משאלתך התגשמה, אתה יכול לעוף אבל גילית שאתה צריך לשתות 80 רדבול ביום, ואז לרוץ ברחוב 10 דק' ולצעוק אני עף אני עף!...הלוואי שאחותי\אחי יפסיקו להציק לי. $$$$$$: משאלתך התגשמה אבל אתה מוכף קרציות של כלבים (חבל חבל...)... ככה נמשך שירשור! אסור לכם לשכוח לבקש משאלה אחרי שאתם משחיטים! מקווה שתהנו ^_^ אני אתחיל ראשונה: הלוואי ויקנו לי עוד מחשב...! (שההורים שלי יסכימו) אפשר גם לצרף תמונה חמודה אני אשמח

danielrik10

New member
אני ממשיכה!!

כמה חבל! ההורים לא מסכימים לך! אבוד לך!!! הלוואי שהכלב שלי יהפוך לפיל ואז נילך ביחד בחוף הים לכיוון השקיע!

לוחם 96

New member
ובמקום פיל נהיה

לך דמבו והחליט שהשקיעה באיה נאפה יותר יפה אז הוא טס לשם... ‏ הלוואי תהייה לי כבר רגילה

משאלתך התגשמה ../images/Emo41.gif

אבל אחרי שחזרת מהרגילה הכיפית גילית שכל הצבא עבר ואתה לא מוצא אותם XD הלוואי שאני יוכל לעוף ^_^

לוחם 96

New member
לא

קפיצה לפסולת גרעינית לא נותנת את היכולת לעוף או כל כוח על טבעי אחר, אבל כן צמחה לך בוהן במצח ^_^ ‏ הלוואי והייתי יכול לשלוט בצ`אקרה שלי

danielrik10

New member
אבל!...

כל הצ'אקרה שלך התרוקנה מגופך, ואתה מאוד מותש... הלוואי שהיכינוי שלי היה נצבע באדום

השם שלך נצבע באדום, אבל בפורום ערוץ העיגלים
הלוואי היה לי מטוס מודל 2006 עם דלק וששום דבר לא יעצור אותי מלטוס עליו!!!!!! (תנסו להשחיט בוהעהעהעה)

משאלתך התגשמה

יש לך מטוס חדש דנדש אך אבויי את לא יודעת להטיס אותו. הלוואי שאני אסע ליפן.

tom58

New member
משאלתך התגשמה

הגעת לשדה תעופה וגילת ששחכת את הכרטיסים בישראל ומישו כבר ניצל אותם.. הלואי שהייתי מכוער... נראה אותכם משחיטים לי את זה בלי להחמיא לי...

remundo

New member
משאלתך התגשמה

אבל לעולם לא תדע עד כמה שאתה מכוער כי מרוב שאתה מכוער כל מראה/מצלמה וכל דבר אחר בעצם לא מסוגל לשקף ולשאת את הכיעור שלך וברגע שהוא נתקל בו הוא משמיד את עצמו. הלוואי והיתה לי קערה של ראמן שאף פעם לא נגמר וערכו 0 קלוריות.

לוחם 96

New member
משאלתך התגשמה

אך אבוי, אף בחורה לא תחשוק בך יותר! ‏ הלוואי והיו לי 2 מליון שקלים לא מזויפים לא מסומנים בשתרות של 200 חדשים במזודה בלתי הריסה שצפה על המים שיודעת לעוף ותמיד תחזור אלי כשאקרא לה ותפתח רק במגע ידי ואם ארצה היא תשמיד את עצמה

danielrik10

New member
משאלתך התגשמה

אך הכסף לו חוקי! לא ניתך להשתמש בו! הלוואי שנארוטו לא יגיע לערוץ העילגים! {אתם בטוחים שבא לכם לפקשש את המשאלה הזו?}

Ihavenonick

New member
משאלתך התגשמה

אך ערוץ העילגים הוא גם ערוץ הבריאות. בערוץ הילדים שמים את נארוטו, בליץ' ו-FMA ביחד עם אותם מדובבים. הלוואי והייתה לי היכולת של Ichigo.

לוחם 96

New member
שום דבר!!

חוקי גם חוקי !! ובעזרתו אני רוכש זכויות בלעדיות ל``נארוטו ישראל בעמ`` ומקרין פרקים מדובבים בכל בתי הספר היסודיים בארץ בואהאהאה

Ihavenonick

New member
משאלתך התגשמה

אבל כל פעם שאתה פותח את המזוודה הכסף נעלם ונשלח למקור צדקה ראנדומאלי, כך שאתה לא זוכה להשתמש אף פעם בכסף. מישאלתי עדיין מה שרשום למעלה

tom58

New member
משאלתך התגשמה

אתה בא לקבל את היכולת אבל נגמר כישרון כזה בעולם כמה חבל... הלוואי שאני יטיס מטוס במרחב פתוח שאין בסביבה אנשים ואני יודע איך להטיס אותו כי למדתי הרבה זמן ומטוס עומד לידי ובדקתי שזה לא אשליה...

לוחם 96

New member
משאלתך התגשמה

באת להטיס אותו וגילית שבמקום הגה יש טוסט, ובאמצע הטיסה נגמר האוכל ואתה רעב ^_^ ‏ הלוואי יוציאו אותי מהטורנות מטבח המסריחה הזו

Ihavenonick

New member
משאלתך התגשמה

לך לנקות את השירותים ואת המיקלחות הלוואי והייתי אל

אבל את אל הגשם ולכן חייב להיות לך ענן של גשם מעל הראש כל החיים שלך ונמאס לך
הלוואי והיתי מוצאת כבר פרקי נארוטו להורדה!!!! מעו T_T

Ihavenonick

New member
לפי מה שאני זוכר אני זכר....רגע

כן! אני זכר. עכשיו בקשר למשאלתך: היא התגשמה, אך הפרקים הם בספרדית עם תרגום ליפנית. הלוואי וידעתי מהי משמעות החיים

למעלה