משחק!!!

Dawson girl

New member
משחק!!!../images/Emo13.gif

הייי אנשים.... מכיוון שנורא משעמם לי כרגע, ונזכרתי במשחק ממש חמוד שהכרתי מזמן אבל שכחתי ממנו, אני אעלה אותו פה... קוראים לו: אמת, שקר ופנטזיה. החוקים: כל אחד רושם שלושה משפטים, אחד שקר, אחד אמת ואחד פנטזיה (לאו דווקא בסדר הזה, איזה סדר שתרצו!) והבא אחריו צריך לנחש איזה משפט אמת, שקר ופנטזיה ולהעלות שלושה משפטים חדשים בעצמו. ברור?.... אני אתחיל: 1. ג'וש יצא עם שחקניות הוליוודיות. 2. ג'וש יצא עם טל ג'קסון. 3.ג'וש הומו. קשה, הא?... נמש

אני אענה!../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

ג'וש יצא עם שחקנית הוליוודית-פנטזיה. ג'וש הומו-שקר!!!(תאמינו לי..
) ג'וש יצא עם טל ג'קסון-אמת בהחלט
משפטים שלי: 1.ג'ימס וקייטי יוצאים. 2.ג'וש גר בבית שגדל בו. 3.יש דיונים בWB עם השחקנים אולי להמשיך עוד עונה.. די קל
אחלה משחק נמש!

Dawson girl

New member
טל!!!!

איזו הפתעה נעימה... כל כך ציפיתי לראות פה מישהו כי השתעממתי למוות!!! קודם כל- תבדקי מייל. ואז תשלחי לי מסר. האם דבריי ברורים?! *בטון של מורה לספורט* אה!!! לא נכון! משפט 1- אמת משפט שני- שקר משפט שלישי- פנטזיה טוב, לגבי המשפטים שלך: ג'יימס וקייטי יוצאים- שקר ג'וש גר בבית שגדל בו- אמת דיונים האם להמשיך עוד עונה- פנטזיה ושלושה נוספים: 1. קייטי הולמס חימצנה את השיער לפלטינה זוהרת 2. ג'יימס בלונדיני 3. לג'וש יש זקנקן נחמד לילה טוב!! אני מתחרפנת!!!

LillipooT

New member
ממממ..../images/Emo60.gif

לגבי המשפטים של נמש: 1. קייטי הולמס חימצנה את השיער לפלטינה זוהרת - פנטזיה 2. ג'יימס רווק - שקר 3. לג'וש יש זקנקן נחמד - אמת ומשפטים שלי: 1. כשקווין יצר את הסדרה הוא התכוון לשקף את הילדות שלו ודוסון היה למעשה מעין "השתקפות" של קווין בצעירותו. 2. צ'ארלי חוזר בסוף הסדרה ומבקש את ידה של ג'ואי.. ג'ואי אומנם מופתעת בהתחלה אך היא נזכרת בתקופה הקצרה אך חביבה שהייתה להם ביחד ונענת לו בחיוב! שניהם בורחים לפריז ומתחתנים! 3. כשג'ושוע וקייטי יצאו, ג'ושוע בקש להנשא לה, אך היא סרבה. בגלל זה הם נפרדו.

../images/Emo98.gif

1- אמת. 2- פנטזיה. 3- שקר. המשפטים שלי: 1. לדוסון קריק יהיו 10 עונות ובסופן ג'ואי ופייסי יתחתנו. 2. בסוף הסדרה ג'ק יגלה שהוא בעצם לא הומו, והוא וג'ן יהיו ביחד. 3. דוסון קריק היא הסדרה הכי יפה בעולם! (לא מצאתי משהו יותר טוב...)

../images/Emo15.gifמממ...

פנטזיה...© שקר...© אמת...© הנה המשפטים שלי !!!
ג'ואי נשכבה בעונה השלישית על הדלפק בבי"ח פסיכיאטרי של אנדי וסיפרה לאחות את כל הבעיות שלה
הראו את התחת של פייסי כשהוא וג'ואי הלכו לחפש שבלולים בנהר
פייסי התחפש לחייזר מהמעמקים בסרט הראשון של דוסון

Dawson girl

New member
אני יודעת!

לאחר ששברתי את ראשי הקט במחשבות על מה מתוך המשפטים הוא השקר, מצאתי!!! אאוריקה!!! הנה: 1- אמת 2- פנטזיה (שובבית, אם יורשה לי להוסיף...) 3- שקר והנה שלי: 1. ג'ואי ודוסון היו זוג. 2. דוסון וג'ואי שונאים זה את זה שנאה תהומית. 3. דוסון וג'ואי יהיו זוג. בייי נמש

אני יודעת!../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

1.אמת. 2.שקר 3.פנטזיה (של נמש..
) והנה שלי: 1.דוסון יקבל בסוף הסדרה אוסקר על איזה סרט. 2.דוסון קיבל פרס "גלובוס הזהב" על סרט שעשה. 3. דוסון עשה 3 סרטים ב-5 העונות.

Dawson girl

New member
אני מבולבלת!

1. נראה לי שפנטזיה של דוסון.... 2. נראה לי ששקר 3. זה לא אמת כי הוא עשה יותר משלושה סרטים! הוא עשה... *סופרת בראש* 5 סרטים בכל העונות... הסרט הראשון היה זה עם המפלצת, השני על היחסים שלו ושל ג'ואי, השלישי זה מה שהוא צילם בפרק השבוע החדש, הרביעי זה על ברוקס והחמישי זה שהוא עשה עם אוליבר... אני מבולבלת, כבר אמרתי?.... אה ושלחתי לך מסר נמש

למעלה