שום בעיה...! אלה גנית אתן הגשתן- העבודה פשוט אבדה עם שאר העבודות!
F faith2 New member 11/1/04 #35 בטוחה שאת לא צריכה לאקי לוק? טוב ביננו...ורוד זה צבע יפה מעניין מה יהיה הצבע יום שלישי! זה אומר שהמזל פנוי?
בטוחה שאת לא צריכה לאקי לוק? טוב ביננו...ורוד זה צבע יפה מעניין מה יהיה הצבע יום שלישי! זה אומר שהמזל פנוי?
F faith2 New member 11/1/04 #42 חחח...אמממ.......אמממ.... טיעון טוב הוא כזה היה בלונדי תספורת מיקי, רזה חמוד כזה, והסתובב עם סטייליסטי עם שיער שחור? *תגידי לא*
חחח...אמממ.......אמממ.... טיעון טוב הוא כזה היה בלונדי תספורת מיקי, רזה חמוד כזה, והסתובב עם סטייליסטי עם שיער שחור? *תגידי לא*
ת ת ו ת י פ ר ו ט י New member 11/1/04 #43 תראי.. לא זוכרת כלום. יודעת שקוראים לו מתיו, הוא נראה טובב ובטח הוא גם חמוד.. זהו.
ת ת ו ת י פ ר ו ט י New member 11/1/04 #45 חחחחחחחחח שטויות רותו'ש, הוא גם ככה מסאות' אפריקה.. (אלה זה בשבילך..) מה כבר יכול להיות? למעט אולי איזה... טוב נו, לילה טוב
חחחחחחחחח שטויות רותו'ש, הוא גם ככה מסאות' אפריקה.. (אלה זה בשבילך..) מה כבר יכול להיות? למעט אולי איזה... טוב נו, לילה טוב
F faith2 New member 11/1/04 #46 חחח....../images/Emo3.gif מגיע לך להשתעשע לילה טוף, אני באמת אלך לי למיטה, חס ושלום אם אני לא אתעורר לבחינה בפסיכולוגיה לילה טוף, וחלומות פזפזיים
חחח....../images/Emo3.gif מגיע לך להשתעשע לילה טוף, אני באמת אלך לי למיטה, חס ושלום אם אני לא אתעורר לבחינה בפסיכולוגיה לילה טוף, וחלומות פזפזיים
S shabluELLA New member 11/1/04 #49 חחחחחחחח אני בדקתי בסקז'ואל (קארין בשבילך) שלהם והם נימצאים היום במקום שניקרא ממשיט!! אין לי מושג מה זה!
חחחחחחחח אני בדקתי בסקז'ואל (קארין בשבילך) שלהם והם נימצאים היום במקום שניקרא ממשיט!! אין לי מושג מה זה!