תחזרי בך ומהר!!!!! אל תאכלו בארומה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק בשרררר
S shabluELLA New member 10/1/04 #23 עזבי אותך...אני לא צריכה יותר מזל...אני צריכה יותר נכון רוצה מישהו חמוד...אההה ושילבש חולצה ורודה!! אההה ומי שכתב דרום אמריקה זו תשובה לא נכונה...אני מבקשת לתקן ולהחזיר לי לבדיקה!!
עזבי אותך...אני לא צריכה יותר מזל...אני צריכה יותר נכון רוצה מישהו חמוד...אההה ושילבש חולצה ורודה!! אההה ומי שכתב דרום אמריקה זו תשובה לא נכונה...אני מבקשת לתקן ולהחזיר לי לבדיקה!!
Y y l 18 New member 10/1/04 #24 התשובה נכונה-טענתך מופרכת הלטיניות יותר יפות מהדרום אפריקאיות אפילו שהיית שם במשלחת זה לא משנההההה
M MS6 New member 10/1/04 #25 אני עם לבקו הדרום אמריקאיות הכי שוות.. היינו כבר עם שתי משלחות משם אז אנחנו יודעים... התשובה כמובן: כיכר בן זאב. מה שמזכיר לי:תמורה או קרן אור?
אני עם לבקו הדרום אמריקאיות הכי שוות.. היינו כבר עם שתי משלחות משם אז אנחנו יודעים... התשובה כמובן: כיכר בן זאב. מה שמזכיר לי:תמורה או קרן אור?
Y y l 18 New member 10/1/04 #26 ברור שקרן אור!!!! כאילו דהה אני בן ביטת אצל ציון סולטן ואורון חבר טוב טוב שלי אז לא אבגוד למרות ש..... בכל אופן חגיגה בסנוקר או צ'רלי וחצי?
ברור שקרן אור!!!! כאילו דהה אני בן ביטת אצל ציון סולטן ואורון חבר טוב טוב שלי אז לא אבגוד למרות ש..... בכל אופן חגיגה בסנוקר או צ'רלי וחצי?
S shabluELLA New member 10/1/04 #28 אני מצטערת אבל... אני הקובעת! וגנית גם לך יש טעות- התשובה הנכונה היא שוקו!! נא להחזיר לי לבדיקה שלא תקבלי 40 בתעודה! (בדיחה פרטית...)
אני מצטערת אבל... אני הקובעת! וגנית גם לך יש טעות- התשובה הנכונה היא שוקו!! נא להחזיר לי לבדיקה שלא תקבלי 40 בתעודה! (בדיחה פרטית...)
M MS6 New member 10/1/04 #31 לא. את לא הקובעת. ואת מתחילה לעצבן , אנחנו החלטנו פה אחד שדרום אמריקאיות יפות ודרום אפריקאים לא! אם היית במשלחת זה סבבה, עדיין הדרום אמריקאים יותר יפים. את עדיין חושבת שדרום אפריקאים יותר יפים? אני אכיר לך את נטי ותאמיני לי תחליטי לצאת מהארון! (נטי זה בת כן?)
לא. את לא הקובעת. ואת מתחילה לעצבן , אנחנו החלטנו פה אחד שדרום אמריקאיות יפות ודרום אפריקאים לא! אם היית במשלחת זה סבבה, עדיין הדרום אמריקאים יותר יפים. את עדיין חושבת שדרום אפריקאים יותר יפים? אני אכיר לך את נטי ותאמיני לי תחליטי לצאת מהארון! (נטי זה בת כן?)
S shabluELLA New member 11/1/04 #36 תרגע ואל תתחיל ריב איתי... לא מומלץ... חבל שאתה לא מבין צחוק וציניות.
G g a n d i New member 10/1/04 #32 אלה י'זונה! ככה את דורכת על הפצעים של חברה שלך!!! בושי לך! ואיכס שוקו מה השתגעת??
S shabluELLA New member 11/1/04 #37 כפרה עלייך!!! שכחת שגם לי יש את אותה בעיה כמו שלך? (40) וברו שווניל זה היה סתם בצחוק (למי שלא הבין)