אני
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #126 ../images/Emo121.gifאת יפה אתה יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את חמודה ואת צליל כזאת^^ אני אוהב אותך!
../images/Emo121.gifאת יפה אתה יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את יפה את חמודה ואת צליל כזאת^^ אני אוהב אותך!
ר רוני האווזה המתאגרפת New member 5/2/06 #136 צליל../images/Emo24.gif את יפה וחמודה ואני לא ממש מכירה אותך, אבל הייתי שמחה להכיר..
א אפרת P New member 5/2/06 #150 צלייייייייייל../images/Emo112.gif את ממש חמודה. והממ. לא כ"כ יצא לנו לדבר הרבה אבל קצת את מותק כזאתי ונו. את חמודה. ואת ממש יפה אבל זה לא קשור אז קישוא אני אוהבת אותך!
צלייייייייייל../images/Emo112.gif את ממש חמודה. והממ. לא כ"כ יצא לנו לדבר הרבה אבל קצת את מותק כזאתי ונו. את חמודה. ואת ממש יפה אבל זה לא קשור אז קישוא אני אוהבת אותך!
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #173 ../images/Emo28.gif אני לא ממש מכירה אבל: יש לך כינוי מגניב יש לך שם ממש יפה את חמודה
ח חצילע New member 6/2/06 #176 צליל! ../images/Emo2.gif לא יצא לי ממש להכיר אותך, אבל את נשמעת ילדה ממש חמודה
א אפרת P New member 5/2/06 #152 זוריקקקק!!../images/Emo112.gif אני אוהבת אותך! את מותק ואת קרועה וכיף לי לדבר איתך
מ מ י כ ל ל New member 5/2/06 #141 ../images/Emo28.gif אני. אני צריכה עכשיו לקרוא את כל השרשור הזה והוסיף הודעות- אז בהודעה אחת מסכמת: כולכם חמודים. ומקסימים. כ-ו-ל-ם.
../images/Emo28.gif אני. אני צריכה עכשיו לקרוא את כל השרשור הזה והוסיף הודעות- אז בהודעה אחת מסכמת: כולכם חמודים. ומקסימים. כ-ו-ל-ם.
ר רוני האווזה המתאגרפת New member 6/2/06 #158 מיכלי../images/Emo9.gif את חמודה מצחיקה מגניבה ועדין לא באת לבקר;[
ח חצילע New member 6/2/06 #177 מיכלוש$#!@%#!^#@ אני חולה עלייך, את חמודה, את הכי מצחיקה בארץ, וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי בטיול עם הטמפון. [מה נו,מותר לספר. ]
מיכלוש$#!@%#!^#@ אני חולה עלייך, את חמודה, את הכי מצחיקה בארץ, וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי בטיול עם הטמפון. [מה נו,מותר לספר. ]
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #182 ../images/Emo28.gif לא טמפון. צמפון. צמפון מנה (נו, מיני במבטא של פקצערסיות)
ח חצילע New member 6/2/06 #184 ../images/Emo6.gif הם הרגו אותי "איזה מוזרות!!!!111111 איו!!!!111" יווו איזה מבאס שהתחברתי איתכן רק ביום האחרון. ס
../images/Emo6.gif הם הרגו אותי "איזה מוזרות!!!!111111 איו!!!!111" יווו איזה מבאס שהתחברתי איתכן רק ביום האחרון. ס
R rosered New member 6/2/06 #199 אני../images/Emo3.gif לא נראה לי שתצליחו למצוא משהו... אבל תנסו זה נחמד
א אפרת P New member 6/2/06 #200 נטעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif את ממש חמודה ויפה ולא ממש יצא לנו לדבר. אבל נו, בשביל זה יש מסנג'ר
נטעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif את ממש חמודה ויפה ולא ממש יצא לנו לדבר. אבל נו, בשביל זה יש מסנג'ר