את חמודה את יפע ואת פקצה
N nutty boy New member 5/2/06 #91 האממממ יש לך עגיל באף (אחחח, זיכרונות מההופעה של פיטר) כח מנהיגות (נו, מה שאירגנת את השיר על פיטר) והומור כמובן.
האממממ יש לך עגיל באף (אחחח, זיכרונות מההופעה של פיטר) כח מנהיגות (נו, מה שאירגנת את השיר על פיטר) והומור כמובן.
ב ברושה2 New member 5/2/06 #139 חחח ../images/Emo13.gif כבר אין לי עגיל באף (לא לדאוג תיכף יהיה שוב...חחח) ותודה
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #171 ../images/Emo28.gif את יפה. ואת מצחיקה. ואת ערסית ראש העיניקית. ואת בטח לא זוכרת מי אני נכון?
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #185 ../images/Emo28.gif לא אמרתי שזה רע שאת מראש העין :-O ו.. הייתי בפורום פיטר... נממ, היינו יחד באיזו הופעה של שייגעצ בחופש (עם שי, יעל וכל מיני) נזכרת?
../images/Emo28.gif לא אמרתי שזה רע שאת מראש העין :-O ו.. הייתי בפורום פיטר... נממ, היינו יחד באיזו הופעה של שייגעצ בחופש (עם שי, יעל וכל מיני) נזכרת?
ח חצילע New member 5/2/06 #103 ../images/Emo99.gif אתה חמוד. ואתה כל הזמן מכריח אותי להצטרף למקומות. ואני אוהבת אותך חוחו.
א אפרת P New member 5/2/06 #105 את מקורית!../images/Emo112.gif ואת בלונדינית עם שכל סתם נו את בנאדם מדהים כזה ורוני אוהבת אותך חחח זה נשמע דפוק נו את מותק
את מקורית!../images/Emo112.gif ואת בלונדינית עם שכל סתם נו את בנאדם מדהים כזה ורוני אוהבת אותך חחח זה נשמע דפוק נו את מותק
ח חצילע New member 5/2/06 #109 היי :- בלונדינים הם לא טיפשים ../images/Emo2.gif אני הייתי פעם בלונדינית.
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #125 ../images/Emo121.gifעלייך מרגישים את זה... הדר! את יפה, את חכמה, את בנאדם מדהים!