חחחח בלוף... לנעום אין גבולות
M moshit1 New member 5/2/06 #97 את את. את אוהבת פירסינג וזה טוף. אנלא מכירה אותך אישית אבל את נשמעת המוודה
D dirty boots New member 5/2/06 #133 נועם יא חציל סודני מסקרן ../images/Emo6.gif את ערסית לאללה, אין מה לעשות את מבינה הכל ואת חמודה.
ח חצילע New member 6/2/06 #178 ינעי יא בננה הודית מקומטת. אני לא ערסית,מי שמדבר יא חתיכת אינדונזי.D: אני מבינה הכל? הוווווווו חוי. גמאתה חמוד.
ינעי יא בננה הודית מקומטת. אני לא ערסית,מי שמדבר יא חתיכת אינדונזי.D: אני מבינה הכל? הוווווווו חוי. גמאתה חמוד.
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #162 ../images/Emo28.gif נוען את טיפשה. נו, את חמודה ואת מצחיקה ואת מחוררת (כן, זה טוב ) ואני מתגעגעת ואת מקסימה והיית בחרה להגנת הטבע והיה כיף איתך ויש לך חיקויים מצחיקים ואני מתגעגעת (וזה רק משבוע.)
../images/Emo28.gif נוען את טיפשה. נו, את חמודה ואת מצחיקה ואת מחוררת (כן, זה טוב ) ואני מתגעגעת ואת מקסימה והיית בחרה להגנת הטבע והיה כיף איתך ויש לך חיקויים מצחיקים ואני מתגעגעת (וזה רק משבוע.)
מ מ י כ ל ל New member 6/2/06 #181 ../images/Emo28.gif הו, ושכחתי את חברותית מאוד (אפילו לתומר הזה התחברת. נו, קרן הזכירה לי באחד השירשורים). ואת פתחת את השירשור הזה
../images/Emo28.gif הו, ושכחתי את חברותית מאוד (אפילו לתומר הזה התחברת. נו, קרן הזכירה לי באחד השירשורים). ואת פתחת את השירשור הזה
ח חצילע New member 5/2/06 #59 גלעדע. נכון שהייתי רבה איתך מלאלאללא, ויש פעמים שממש עיצבנת אותי, אבל רק שתדע,מכל הלב,[חוחין]שאני אוהבת אותך מאוד מאוד. ואתה חמודדד.
גלעדע. נכון שהייתי רבה איתך מלאלאללא, ויש פעמים שממש עיצבנת אותי, אבל רק שתדע,מכל הלב,[חוחין]שאני אוהבת אותך מאוד מאוד. ואתה חמודדד.
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #63 ../images/Emo121.gifגם את עצבנת אותי../images/Emo9.gif אבל בשביל זה אנחנו מכירים לא??
ח חצילע New member 5/2/06 #66 אני?../images/Emo12.gif יא מנוול מה עשיתי לך? בואנה, עכשיו אתה סתם מעליל עליי עלילות שווא מן התנ"ך.
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #68 ../images/Emo121.gifמה אני עשיתי לך? ושבאת לירושלים ואמרת שאת לא באה בסוף ולמרות שלא האמנתי לך... אחד מיני רבים
../images/Emo121.gifמה אני עשיתי לך? ושבאת לירושלים ואמרת שאת לא באה בסוף ולמרות שלא האמנתי לך... אחד מיני רבים
ח חצילע New member 5/2/06 #71 חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כי התביישתי ממך אחושרמוטה. אתה היית ממש מגעיל הייתה תקופה שבכלל לא היית מדבר איתי, ואז חסמתי אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באלוהים שחשתי גאווה. חוץ מזה,אתה פעם באת לשילת ולא אמרת לי. יא ברברי שרוקד עם פיגווין הודי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כי התביישתי ממך אחושרמוטה. אתה היית ממש מגעיל הייתה תקופה שבכלל לא היית מדבר איתי, ואז חסמתי אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באלוהים שחשתי גאווה. חוץ מזה,אתה פעם באת לשילת ולא אמרת לי. יא ברברי שרוקד עם פיגווין הודי.
א אפרת P New member 5/2/06 #93 אאאא../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif אתה הכי בעולם! כיף לדבר איתך, בכל שעה ביממה ( ) אתה מכור לחיבוקים (אה כי אני לא ) אתה שמן כזה ונו. אין כמוך בעולם
אאאא../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif אתה הכי בעולם! כיף לדבר איתך, בכל שעה ביממה ( ) אתה מכור לחיבוקים (אה כי אני לא ) אתה שמן כזה ונו. אין כמוך בעולם
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #122 ../images/Emo121.gifכל מי שמכיר אותך שמן../images/Emo24.gif חחח ראסמי ל שעה חחח
ר רוני האווזה המתאגרפת New member 5/2/06 #115 גלעדי../images/Emo9.gif אתה מותק אתה תמיד יודע לעודד אותי מרגישים ת'עצמות שלך בגב כשמתחבקים איתך