משחק! D:

סיוני 0

New member
וואוו אסי להירגע.. סליחה אסוש חחחחח

למרות שזה באמת לא יפה גלעד..

סיוון!

שקט שקט בייבי גם לך
חח סתם כפרע

../images/Emo121.gifאומרים קונטרבס או צ'לו בס?

קונטרבס, כי זה כלי אחר, הוא עושה דברים אחרי אוקי? ככה גם בס, זה כלי אחר לגמרי, תני אותו לגיטריסט שיודע רק גיטרה והוא לא יידע מה לעשות עם זה... זה כלי שונה!!!

אוייי ../images/Emo198.gif

כמה שאתם מבינים זה הכל אותו דבר פחות 2 מיתרים.. ברור שזה לא לנגן אותו דבר אבל ככה זה! כמו שיש סוגי פילים אבל הם עדיין פילים למרות שהם לא אותו סוג אז יש סוגי גיטרות שעדיין כולן גיטרות! נכון?..

../images/Emo121.gifלא!! כי זאת לא גיטרה!

זה כלי אחר לגמרי!! אז מה אם יש לה גוף, שחיף ראש ומפתחות כיוון? יש את זה גם לכינור ולויולה ולקונטרבה ולצ'לו... אבל הם לא גיטרות! זה כלי אחר שקוראיםן לו בס, נקודה!

../images/Emo121.gifממש לא

ונרגילה זה נרגילה, סיגריה זה סיגריה, את שתיהן מעשנים אבל זה לא אותו דבר...

nutty boy

New member
זה באמת לא קשור.

זה כמו להגיד שפלאפון ורדיו זה אותו דבר. שני תפקידים שונים לגמרי.

../images/Emo121.gifוזה לא אותו דבר פחות 2 מיתרים

אם תקחי גיטרה ותשימי לה מיתרים של בס זה ישבור אותה... כי זה כלי אחר!! זה כמו להגיד שקסילופון ותופים זה אותו דבר כי על שניהם מקישים עם מקלות...

../images/Emo121.gifדרבוקה זה סוג של תוף

אבל לא חלק ממערכת התופים... בס זה סוג של כלי מיתר שניראה כמו גיטרה אבל הוא לא גיטרה... מבינה?

nutty boy

New member
אוקיי אממ...

באמת קוראים לזה גיטרה בס. וזה כן סוג של גיטרה, (יענו תפקיד אחר, אבל עדיין, קוראים לזה גיטרה בס) אבל תאכלס, זה סוג שונה של גיטרה. ואין כזה דבר גיטרה רגילה, כל גיטרה היא מיוחדת. וגלעד לפני שאתה מתעצבן עליי, יש לי הוכחה: לפני שלמדת בס, למדת על גיטרה קלאסית קצת תאוריה, אם אני לא טועה. ויש לי חבר שלמד שנה על קלאסית, לפני שהוא למד בס.

למעלה