משחק 3 זהו את חמשת הקליפים המסתתרים בתמונה (כל הזכויות שמורות ל-The Gloaming)
T t o m a k New member 24/1/12 #1 משחק 3 זהו את חמשת הקליפים המסתתרים בתמונה (כל הזכויות שמורות ל-The Gloaming)
Shiri from the block Active member 24/1/12 #1 מנסה... דו סאמתינק רגליים- נוט א גירל? עיניים נראה לי HIAM? פה ואף אני אף פעם לא מזהה !
R RedOne8 New member 24/1/12 #2 מנסה הרקע דו סאמתינג בגלל הבנות, למרות שלא זכור לי שהג'ינס גזור ושמחובר אליו ארנק. הרגליים מ-FTBOMBH האגדי. החזה מאת לאקי. העיניים HIAM. הפה די בעיתי.... אני אלך על וומנייזר. או טוקסיק! כן בעצם זה טוסיק.
מנסה הרקע דו סאמתינג בגלל הבנות, למרות שלא זכור לי שהג'ינס גזור ושמחובר אליו ארנק. הרגליים מ-FTBOMBH האגדי. החזה מאת לאקי. העיניים HIAM. הפה די בעיתי.... אני אלך על וומנייזר. או טוקסיק! כן בעצם זה טוסיק.
Shiri from the block Active member 25/1/12 #1 מנסה שובבבב הרקע של IWG חזה- 3 פה זה DLMBTLTK? עיניים- אולי רוק&רול? אוזן- בויז?
Shiri from the block Active member 25/1/12 #1 אני יודעת, הפה.. לא מצליחה לזהות ועברתי על כמה קליפים בגוגל
Shiri from the block Active member 25/1/12 #1 לא, בסטרונגר היא לבנה כזאת.. לא ממש רואים את הגוון הורוד שלה