משחק תפקידים

nadiwainer

New member
מצדכם זה בסדר שזה יעבור

ל-9 בערב?, כי אני לא יכול ב-4....... אם אף-אחד לא מתנגד, אז זה עובר לערב סופית! (סייבר סליחה שאני משטלת אבל אתה לא פה, ואני לחוץ בזמן...)

SaberTooth

New member
כבר אמרתי לך, יש פיתרון....../images/Emo70.gif

אתה יכול להצטרף למשחק ביום חמישי, אתה לא חייב לשחק מההתחלה, רק תשלח לי מסר לפני שאתה מצטרף וחכה לאישור.

HuGo Hell

New member
המסיבה בבית של ג´סי (אני)

ונאדי אם אתה לא יודע מה זה משחק תפקידים אז.. סייבי תן לו לינק לשירשור בפורום שלך =/

nadiwainer

New member
בבקשה אנשים....

אני נוסע ב-4 וחוזר ב-8.......היום בערב!!!!!!!!!!!!!! אז בבקשה תודיעו למי יש בעיה, כדיי שאני לא יבוא ב-9 ולא יהיה אף אחד בצ´ט (או איפה שלא עושים את המסיבה הזאת.... שדרך-אגב...קיבלתי הודעה בדואר על המסיבה...) בבקשה! אני רוצה להשתתף אז אם אתם לא מודיעים אני בא ב-9..... בי ו

SaberTooth

New member
זו הפעם השלישית שאני אומר את זה...

אתה לא חייב לשחק ממהתחלה, אתה יכול לצטרף ביום חמישי, רק תשלח לי מסר לפני שאתה מצטרף וחכה לאישור.

buffgirl

New member
אבל גם אני רוצה להיות מהתחלה

ו-4 זו לא שעה טובה בשבילי. ואיפה באמת משחקים את זה?

charmedmen

New member
אוקי בשבילי ארבע זה לא שעה טובה

בכול יום יש לי מה לעשות הכי עדיך זה 6 השעה הכי יבשה ביום (לפי דעתי) וככה גם אני אספיק לראות את סדרות הערב ואני מגיע למסיבה של הוגו כי לילו חברתו של ריאן גררה אותו שם. זה בסדר מצדך לילו?

buffgirl

New member
לא בדיוק........

לילו בדיוק נפרדה מהחבר הקודם שלה וחברה שלה גררה אותה למסיבה כדי שתתעודד. כתבתי את זה....... אז אולי שהם יפגשו במסיבה?

nadiwainer

New member
אני ממילא ...

לא יהיה עד יום חמישי אז בבקשה לשלוח לי מסר עם החוקים, מפוטים עד לפרט הכי קטן! ביום חמישי לפני שאני יצטרף, אני יקרא את החוקים! אני הולך *צועקים עליי להזדרז* עכשיו, אז אני מחכה למסר אחד לפחות ביום חמישי עם כל החוקים של המשחק תפקידים! תודה וביי

charmedmen

New member
לילו תראי אולי באמצע המסיבה ריאן

פוגש את לילו והם נהיים זוג. אבל אני לא יודע למה להגיע למסיבה אין סיבה
טוב נגיד שראיתי פלייר של המסיבה כשהייתי במסיבה אחרת.

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifבקשר לאורות הלבנים../images/Emo41.gif

תום ופוטי, האורות הלבנים שלנו, ישתתפו במשחק, אבל בצורה קצת שונה. תום ופוטי מטרתם לעזור לחבורה במשימתם, אם הם יגלו לחבורה שהם אורות לבנים
ההחלטה בידיהם.

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifועוד משהו חשוב../images/Emo41.gif

שמתי לב שאתם כותבים תגובות איפה שאתם רוצים. לא, כל תגובה תכתב להודעה שנכתבה לפניה, ככה שיהיה אלכסון מושלם. כי הרי האירועים קורים ברצף כרונולוגי.

למעלה