משחק תפקידים

Rachel Green

New member
משחק תפקידים

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל השרשור הקודם עבר עמוד... מתי המשחק תפקידים מתחיל?כמה וייט לייטים יש?

HuGo Hell

New member
המשחק מתחיל היום *מתרגש*

כאילו בוקר או צהריים.. או ערב. ובקשר לוויט לייטרים, אין לי מושג.

charmedmen

New member
אנצל שירשור זה כדי להראות לכם משהו

חמוד שעשיתי בצייר (עבודה של 10 שניות לא יותר)

Woogyman

New member
תפסיק, למען השם, תפסיק לנצל שרשורים

זה כל כך מעצבן. לכל שרשור יש מטרה ונושא, אז למה לנצל?! למה לא להדביק את זה לשרשור שיש לו איזה קשר לנושא, או לפתוח שרשור חדש? באמת דיי! כבר עשית את זה פעם והרבה הסכימו שזה לא בסדר, אז למה להמשיך?!

charmedmen

New member
לא בידיוק לא הסכימו שאני אנצל

שירשורים להודעות צ´אטיות!

Woogyman

New member
לא.

הם אמרו שאם משהו חשוב, הוא יכול לקבל שרשור משלו. אם הוא לא חשוב, אין לו מקום בפורום. והם צדקו. אם לדעתך התמונה שהכנת לא מצריכה שרשור חדש, אל תשים אותה. או פשוט חכה שמישהו אחר יפתח שרשור מיוחד לעבודות מעריצים. אבל לתקוע אותה בשרשור בלי קשר לוגי, זה סתם מבלבל ומסיט את השרשור מהנושא המקורי.

As I Am

New member
אישית, ../images/Emo103.gif

יכולת להוסיף את זה לכל שרשור תמונות שאי פעם ייפתחו... אז למה לכאן..? לי פשוט מפריע עניין ה"ניצול שרשור"... כי זה מסיט את כל השרשור לנושא אחר, וזה ממש מיותר לטעמי. בטח אם אפשר לשרשר את זה למקום אחר, זה כבר מוגזם. בכלל בזמן האחרון הפורום התמלא בהם ואני לא אוהבת את זה...
אז נכון, זה הפורום שלכם ואם אתם מאושרים ככה - So be it - פשוט לא ברור לי למה..

Woogyman

New member
לא מאושרים ככה.. ממש לא..

אני בעד למחוק את זה, אבל אממ.. אני לא המנהל! (רמז.. רמז!).

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

נחמד מצדך לדבר בשם כל שאר הפורום...
ואני לא מוחקת את ניצולי השרשור (טוב, בינתיים לפחות, אל תתפסו אותי במילה), מהסיבה הפשוטה ש... צריך להשאר פורום.

Woogyman

New member
למה את חושבת שאני מדבר בשם כל

הפורום? כאילו כן, אבל זה לא שאני מחליט על דעת עצמי. דיברנו אתמול על הנושא הזה וראינו שהרוב לא מרוצים מזה...

As I Am

New member
אז אין לי מה לעשות עם זה, ../images/Emo103.gif

אם חברי הפורום עצמם לא מרוצים, חברי הפורום עצמם לא יעשו ניצולי שרשור... אני לא יכולה להתחיל למחוק גם את זה, אלא אם זה כבר באמת מוגזם.

nadiwainer

New member
../images/Emo26.gif......כנסו......../images/Emo36.gif

באיזה שעה מתחיל משחק התפקידים??????????

SaberTooth

New member
הנה הפרטים:

המשחק יתחיל בשעה 4 בדיוק, כדאי לא לאחר.
אני עדיין נגד אורות לבנים, אבל כנראה שאתם לא, אז אני מניח שיהיו אורות לבנים, אני כבר שולח לאורות הלבנים שלנו (יש רק שניים
) את בני החסות שלהם.
הדמויות נפגשות במסיבה שהוגו מארח, אני צריך שכולם יחליטו איך הפ מגיעים למסיבה, אולי חבר אמר להם... אולי הם ראו פלייר... אתה תחליטו.
אני מאוד מקווה שמהשחק יצליח
יש לנו דמות אחת פחות, אופל פרשה מהמשחק.

buffgirl

New member
פרשה לגמרי?

טוב, אז לילו שלי (כשאני יסרוק את התמונה שלה אני יפרסם אותה פה. כן כן, ציירתי אותה בכישרון ציור המוגבל שלי..... אני בטוחה שיהיו לכם ביקורות רעות.... משום מה, אני חושבת שלסם יהיה משהו להגיד. לא יודעת למה.....) שמעה מחברה שלה שיש מסיבה והחברה שלה גררה אותה לשם. (היא לא רצתה ללכת. היא עצובה כי היא נפרדה מהחבר הקודם שלה.....)

nadiwainer

New member
בקשר לשעה......

אפשר
לשנות את השעה? או 3 בצהריים או לערב בסיבות 8? כי אני נוסע לרופא ....(ואי אפשר לדחות אותו)...ואני רוצה להשתתף...אז בבקשה אפשר? מי שיש לו התנגדות ...שיגיד...... נ.ב.- אני לא יהיה עד יום חמישי בצהריים, כי אני נוסע לכמה בדיקות רחוקות...אז אני ישן אצל דודים שלי.... בבקשה תסכימו לשנות את השעה.......אני יהיה לפחות בהתחלה....
מראש....

SaberTooth

New member
יש פיתרון....

אתה יכול להצטרף בהמשך המשחק, לא כל הדמויות חייבות לשחק מההתחלה. אתה יכול להצטרף ביום חמישי, רק תשלח לי מסר כשאתה מתכוון להצטרף ותחכה לאישור.

HuGo Hell

New member
כן פרשה לגמרי..

היא לא מוכנה להיכנס לפורום בכלל.. אתמול ניסיתי לשכנע אותה להמשיך את המשחק ולהישאר בפורום אבל היא לא הסכימה.. אז שיהיה לה חיים מעיניים ואפשר לקחת את הדמות שלה.. שמישהי תשחק בה.. ואז אחרי כמה זמן היא מתה. (הדמות) או שאתם רוצים לדחות את התחלת המשחק ולשכנע את אופל?

nadiwainer

New member
סייבר- שים הודעה...ש...

תודיע מתי הפגישה: ב-15:00 ב-16:00 ב-20:00 או ב-21:00 עד השעה 3....

Charmed 4ever.

New member
אני הגעתי למסיבה דרך פלייר

שקיבלתי בסופר מרקט (הוא היה בעגלה של הסופר..) אבל איבדתי אותו במסתוריות (העלמתי אותו... ^^) והיו עם זה קצת בעיות..

למעלה