משחק תותח!

God Killer

New member
משחק תותח!

אוקיי... אני גלעד. זה משחק ממש תותח! (ואני שחקן ממש תותח) אני אולי בworld of legends אבל הולך לי באופן רציני. 170k networth ואני עומד ליהיות monarch. חבל שכל החשבונות נמחקים בינואר... :( טוב כנראה אני אהיה monarch גם אחרי מחיקת החשבונות אלא אם כן יעיפו אותי עוד לפני המחיקה.

La Gamba

New member
הם לא נמחקים

אלא ישנו עידן חדש. ואז כולם מתחילים מחדש. כעת העידן הינו "עידן הגיבורים".

Brolly

New member
טוב...

אני מ22:8 בוורלד אוף לג´נדס אני Alucard The Immortal ואם לא יתקיפו אותי אז אני אעבור כנראה את ה200 אלף נטוורת´ בלי בעיות =)

God Killer

New member
חחח

אם אף אחד לא יתקוף אותי אני יכול להפוך ליהיות אחד השחקנים הטובים בעולם. (יקח לי זמן אבל אני יכול :) ).

ShadowFlash

New member
חחחח

חחחח אם לא יתקפו אותך.... מנסיון אל תבנה על זה פעם אחרונה שבניתי על זה מצאתי את עצמי בלי 350 אייקרס ובלי 600 הונור :) וכל זה בלילה אחד

שגיא123

New member
אתה מתכוון כרגיל...

נבהלתי לרגע! בכל מקרה, אני בבאטל פילדס-Monicas Mens Club 9:50 וזה האייג´ השמיני שלי אני חושב...

EverMan

New member
בשביל שחקן בעידן השמיני שלך...

אתה דיי חלש
אני בעידן הקודם (העידן הראשון שלי) לאחר מלחמות מרובות וקושי רב - עקפתי את ה350 אלף שווי רשת ואת ה2300 אייקרז. ועכשיו אני רק על 1500 אייקרז , 250 אלף ש"ר ובארון

La Gamba

New member
זה די תלוי מתי מתחילים לשחק...

אם הוא התחיל את הפרובינציה שלו לפני שבועיים, אז אץתה לא יכול להשוות. חוץ מזה, תמיד דברים שאינם בשליטתך יכולים לקרות, כמו ממלכה גרועה...

God Killer

New member
אני התחלתי בממלכה מהגרועות שיש

אני התחלתי בממלכה מהגרועות שיצא לי לראות. כשאני הגעתי היה להם 850 אלף ש"ר. עכשיו זה כבר הסתדר ואנחנו עם 2.5 מיליון ש"ר... סיפרתי לכם שאני המלך? וכל זה תוך חודשים וזה פעם ראשונה שאני משחק!! קראו לזה איך שאתם רוצים אבל אני קורא לזה יכולת טהורה...

ShadowFlash

New member
....

בוא אני יסביר לך למה אתה מלך :) נתקעת בממלכה דפוקה והמלך שלך וכל שאר השחקנים שהיו טובים עזבו נבחר מלך שאף אחד לא אהב ולא היה לו כח ליהיות יותר מדי אקטיבי אז הם אמרו בוא ניתן למשהו אחר ליהיות מלך.......(מה שאומר שהייתה אחת הבחירות האחרונות שלהם) כרגע אתה מולך על הרבה ניו בייס

Brolly

New member
אמממ...

אני גם בממלכה שיש בה רוב של נייובים... אנחנו יינו איזה 800 אלף נטוורת´ בתחילת האייג´ עכשיו יש לנו 4 מיליון נטוורת´ מה שהתכוונתי בזה שלא יתקפו אותי זה שתקפתי ואחרי ההתקפה הזאת ולא תקפו אותי בחזרה...
אני אעבור את ה200 אלף נטוורת´ בקלות...

[אורן]

New member
ברור... ברור...

בקלי קלות, אתה הרי שחקן מצויין! נ.ב. יש לך שגיאה באנגלית בחתימה. נראה אם תצליח למצוא! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

La Gamba

New member
זה לא כל כך קשה...

רק צריך להימנע מצרות. אם יש לכם מלחמה חסרת סיכוי, תכרתו ברית עם האוייב ותינצלו.

Brolly

New member
גם אתה פה?

אורן אתה פרשת מאוטופיה אז אל תדבר בבקשה... לא משנה לי שיש לי שגיאה בחתימה ואני לא אתחיל לחפש עכשיו טוב... זה דווקא די עצוב שאתה חיפשת אותה...

[אורן]

New member
גם אני פה!

נכון שאתה שמח? פרשתי אמנם מאוטופיה, אבל הייתי שחקן לא רע בכלל, אם יורשה לי... אל תתחיל לחפש, לך יש שגיאה בחתימה, לא לי
. אני לא חיפשתי אותה, פשוט יש שגיאות שממש קופצות לעיניים, וזו אחת מהן.

La Gamba

New member
מה?! אתה לא משחק יוטופיה?

פרשת כבר? אין לך חשבון????? מה אתה עושה בפורום?! איזה חוצפן. יאללה, אני מגביל אותך... just kidding... ובכנות, למה הפסקת לשחק?

למעלה