משחק תותח!

La Gamba

New member
למה יש כאלה כאן

אשר ילמדו מכך ויעשו מהפיכות...

God Killer

New member
איזה אורך...

כל מה שעשיתי זה הצגתי את עצמי ותראו כמה תגובות יש על זה...

God Killer

New member
כן!

זה גורם לי להרגיש טוב!,אדיר! כל אחד רוצה לרשום במה שאני כתבתי (החלק החכם זה שאי אפשר להכחיש כי בשביל להכחיש אתם צריכים לכתוב כתגובה שזה לא נכון אבל אז כתבתם אצלי!)

La Gamba

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

God Killer

New member
אני יכול לגרום למלך להראות גרועה...

אני המלך אז זה יהיה די קל אבל אני לא כל כך תיפש :)

שגיא123

New member
אתה צודק...

אף פעם לא הייתי יותר מדי טוב, אבל באייג´ הזה ניסיתי משהו חדש וגם המלך עשה טעות שכמעט הרסה לי את כל האייג´... עכשיו אני מנסה להתאושש...

[אורן]

New member
ובשביל תומך בעבודה ומתנדב במד"א

אתה די לא נחמד, מה שמפליא אותי. אני לא זוכר שהוא שאל אותך אם הוא חזק או חלש.

Timekeeper

New member
אלוהים

זהו הכרחתם אותי לכתוב בעבריץ אל אף שעכשיו זה פשוט מסורבל ואיטי. אתם כולכם מתנהגים כמו נובס, רבים וצועקים ומתלהבים מכך שאתם מלכים או לא. מה זה משנה מי המלך ומה זה משנה מי לא, כולכם שחקנים והמתם את הקהילה הזאת כדי ללמוד אחד מהשני ולא כדי לריב. עכשיו אוטופיה קיימת כבר 18 עידנים+ 4 בטות+2 בטות ארוכות מאוד! אני משחק כבר כ-12 עידנים, הייתי פעמיים מקום ראשון באוטופיה(NW) ו-פעם אחת מקום ראשון בתהילה (HONOR), כמו כן אני המונארך של אחת מן הממלכות הטובות באוטופיה (ANGELS OF WAR). אני אנסה להכנס לפה לפעמים רק כדי לראות מה אתם כותבים ולדבר אם אנשים מישראל. אם יש לכם שאלות, בבקשה תשאלו.

Brolly

New member
אמממ...

לTimekeeper-תקן אותי אם אני טועה, אבל הרגע אתה השווצת לא? אתה סותר את עצמך מאוד... לכל אחד יש זכות לומר מה שהוא רוצה בפורום הזה...

EverMan

New member
מה הקשר ? אסור כבר להביע דעה ?

הוא מודה בעצמו שהוא לא משהו בעידן הזה.

למעלה