משחק של "נמלטים".

mint84

New member
כי שאלתם דברים שאף אחד לא יודע

כמו מה שם המחלה? וואלה עוד לא סיימתי תואר דוקטור ואני מאוד אוהבת את הסדרה אבל לא זוכרת כל מיהל שהם אומרים שם... שאלות כמו האוטו יכולות להיות יותר ריאליות... או את מה ששאלו על טי באג... שאגב התשובה שנתנו פה לא היתה לגמרי נכונה... הוא לא עשה תרגילים הוא הסביר לילדה איך לדעת את לוח הכפל בטריקים... וואלה קשה לחשוב על שאלות... מישהו זוכר מזה פוזנק?

4ShiRaN

New member
אם אני לא טועה זאתי תרופה

וזה הכדור השחור הזה שמייקל העביר ללינקולן דרך השרשרת של הצלב... אבל אני לא בטוחה

mayden

New member
כן זו התרופה הזאת שחוסמת את האינסול

זו התרופה שחוסמת את האינסולין, ובפרק 3 מייקל היה צריך אותה בשביל שהוא יוכל להמשיך ללכת למרפאה. וזה פוגנאק (PUGNAc) ויאללה שאלה קלה, אינגליש, פיץ או פרסי? זה מאוד קל :D

balletdancer

New member
מצטערת:(

אני מתה לשחק! אבל אני לא מבינה את השאלות שלך בעברית עכשיו .?:)

4ShiRaN

New member
אה נכוןןןןןןןןןן שכחתי מהתרופה הזאת

ואלה השמות של הרחובות שמייקל בדק מאיזה מבין שלושת הרחובות יהיה פנוי בזמן הבריחה והם יוכלו לברוח דרכו

mint84

New member
עוד שאלה..

נכון... רציתי גם להגיד.. אבל הקדמת אותי... תכתבי שאלה... ולגבי התרופה... צודקים טעיתי באות... שכחתי..:) בואו נבדוק אתכם... מישהו זוכר מי זה אלן שווייצר?

תשובה מדוייקת

אלן- החברה שמייצרת את הבורג שוויצר- שם של החברה שמייצרת את האסלות שנמצאות בתאים :p

תוספת

הבורג שאיתו מייקל מבריג את האום שאיתו מתחברת האסלה אל הקיר. אין לי כוח לכתוב שאלה- שמישהו אחר יכתוב

Martha

New member
הפרעה סכיזואפקטיבית.

הפרעה במצב רוח (מאניה דכאון - MOOD DISORDER) וסכיזופרניה.

mayden

New member
וואו איזה אשכול מבלי הקשרו ../images/Emo163.gif

הרעיון של האשכול היה לעשות את המשחק הזה, אבל במקום לעשות את המשחק, כולם פה כמו ישראלים אמיתיים, רצו להפגין את הידע שלהם, וכל אחד שפך על מה שהוא יודע. תתרכזו יותר באשכול, אתם עונים על שאלה, תחזירו שאלה. טוב נו... :<

Martha

New member
למה השליליות על הבוקר? ../images/Emo13.gif

לומדים דברים תוך כדי שרשור, אין בזה כל רע. להפך. ולעניין. מי אמר למי : Have some faith Papi

הלכתי לישון ב2 בלילה וקמתי ב9

.. בגלל זה השליליות

למעלה