משחק של "נמלטים".

mayden

New member
משחק של "נמלטים".

ראיתי את זה בפורומים של נמלטים (FOX), רוצים לשחק במשחק כזה של נמלטים, למשל: כותב ההודעה שואל שאלה, ומי שעונה עליה שואל עוד אחת ככה ממשיכים. לדוגמא: כותב ההודעה: מהו שמו הפרטי של טי באג? כותב ההודעה שאחריי: טודור, מהן ראשי התיבות שמופיעות על הקעקוע של טווינר? וככה ממשיכים, רוצים? :)) יאללה אני יתחיל, ש: לינקולן ואבא שלו היו אוהדים של איזו קבוצה מפורסמת?

mayden

New member
השאלה קשה לכם או שאתם לא בקטע? :p

טוב אני יחליף שאלה, |הדגשה| מהו שמו הפרטי של היוואיר? |סהדגשה|

זה המשוגע נכון?../images/Emo108.gif

אם כן אז הוא לא ישן אף פעם השאלה שלי(אם התשובה נכונה):מה טי באג לימד את הילד של האישה שהסגירה אותו(שחכתי איך קוראים לה)

mayden

New member
תשובה + שאלה בפנים!

היוואיר סובל מהפרעה סקיזואופקטיבית (schizoaffective) ומלווה עם נטיות דו קטביות. אממ עכשיו שאלה שלי, באיזה אוטו נהג מייקל לפני שהוא הגיע לבית הסוהר?

mayden

New member
LOL לא :)

(רמז: את התשובה תוכלו למצוא באתר הנמלטים הישראלי)

NatalieMi

New member
מצטערת אבל אין דבר כזה

אם ראית את זה איפשהו - תשימי קישור וגם אם - יכול להיות שאותו אדם המציא את זה כי לא מצויין ולא מראים באיזו מכונית הוא נוסע מכיוון שאחרי שקובעים את העונש שלו ישר רואים אותו בכלא עם בליק כשהם נכנסים.

mayden

New member
בואי אני יראה לך שזה קיים.

**Michael drove a black BMW before he went to prison. ו BTW אני בן |סהדגש| וכן, אנו מגלים את הידיעה הזאת בפרק 10 - "מיומנויות ידיים". טוב המשחק הזה איבד שליטה, שמישהו יתחיל בשאלה יותר פשוטה ואני ילך גם על שאלות יותר פשוטות, כי זה נראה שהמשחק הזה זה אני נגד לילי :D (עם כל הכבוד.. :p)

לילי 22

New member
אז זהו שזה ממש לא BMW ../images/Emo70.gif

אל תסתמך על מה שכתוב באתר כזה או אחר...תמונה תמיד עדיפה.

mayden

New member
אוקיי, צדקת.

צודקת, (מוריד את הכובע). רוצה להמשיך את המשחק עם שאלה חדשה?

למעלה