משחק ראש בראש.

LeAnnDylan

Well-known member
יו 2 ../images/Emo23.gif

קריס - I Still Haven't Found What I'm Looking For אדם - With Or Without You אליסון- All I Want Is You כמובן שהיא גם יכלה לשיר ג'פרסון אירפליין כמו שהיא תיכננה ולעשות אותי מאושרת
או שהיא גם יכולה לשיר כל דבר של פליטווד מק. באמת שכל דבר
|מבט מתמוגג|

jess r

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifLandslide../images/Emo99.gif

jess r

New member
אהמ...

לאדם מתאים משהו של Heart. את "Alone" אליסון שרה וב"קרייזי און יו" קרלי שלטה(ההה) בעונה שעברה אז אולי "ברקודה". "One" - לא של U2, זה הם המספר הכי בודד בעולם
גם לכריס יכול להתאים (בגירסה של Aimee Mann). לכריס וכבר אמרתי את זה היה מתאים "Moondance" של ואן מוריסון בגירסה בערך כזאת. זה היה יכול להיות ממש סקסי
אבל הבנתי שאין אישור לשירים של ואן מוריסון באיידול. וגם, שמעתי קאבר אקוסטי כזה ל"Every little thing she does is magic" שהיה יכול להתאים לו והיה מתקן את העוול שנעשה לשיר הזה ע"י קייסי קרלסון. "Sad Lisa" של קט סטיבנס. אוקי, אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל "All I Want" של ג'וני מיטשל. יכול גם להתאים לאליסון. גירסה אקוסטית ל"Friday I'm In Love" של הקיור. אווו, גירסה עם פסנתר ל"לאב סונג" של הקיור
גם לאדם יכול להתאים. לדני מתאים "ווילד וורלד" של קט סטיבנס. "מרת'ה" של טום וויטס. "Big Yellow Taxi" בגירסה של קאונטינג קרואוס (אני לא מאמינה שאני ממליצה לו לשיר קאונטינג קרואוס... ). אולי משהו של CCR. "I Can't Dance" של ג'נסיס
לא, באמת, זה יכול להיות מוצלח

Lady in red2

New member
יווווו גדול

I Can't Dance לדני
זה באמת שיר שמתאים לו ווקאלית! איך יכולתי לשכוח מהקיור
ממש מתאים לאדם

Ssssuper girl

New member
../images/Emo41.gifלדעתי..../images/Emo26.gif

לא התייחסתי לרשימת הלהקות.. לדני- Bon Jovi - I'll Be There For You באמת ששיר כזה ענק יכול לגרום לביצוע שלו להיות ממש טוב לשם שינוי לאדם- Guns N' Roses - Dont Cry תפור עליו.. גם 30 Seconds To Mars - The Kill אפשרי אבל פחות לכריס- The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel כל כך מתאים לו לשיר את זה !!!! אולי אולי גם Radio Head - I'm a Creep לאליסון- The Rasmus-In The Shadows

Ssssuper girl

New member
../images/Emo41.gifחח אני לא חושבת שהוא קריפ

אבל השיר ישב עליו טוב לדעתי

naama59

New member
תלוי איזו גירסה הוא ייעשה

אגב, גם דיויד קוק עשה לזה אחלה גירסה עם axium. בפעם הראשונה היה ממש מוזר להקשיב לזה, אבל זו גירסה טובה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מתה על דיוויד, מתה על רדיוהד,

לא סובלת את הגרסא של אקסיום.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif So how can youuuuu sleep

גם You, והייתי משלמת הרבה כסף כדי לשמוע אותו מנגן את Exit Music, רק הוא והגיטרה.

t r e c o o l

New member
לא? כי שיר של קווין זה הכי כריס נכון?

רוב הסיכויים שיגמר לו הקול באמצע..

ולנסות להפוך אותו מכריס ל-יורק זה יותר טוב?

הבן אדם אינו מוזמן בכלל לצד הזה של המוסיקה. איזור זה שמור לאמנים מסוימים בלבד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יש גרסא יפה של דמיאן רייס

שיכולה להתאים לקריס מבחינה מוזיקלית. אבל קשה לי לראות אותו מתחבר לטקסט.

למעלה